Hosteli Vračar

Registruj se
Prijavi se
Hosteli Vračar
hostel-beogradjanka-hosteli
HOSTEL U CENTRU BEOGRADA.
Izuzetno ljubazno osoblje Hostela Beograđanka nudi Vam udoban smeštaj u samom centru grada, na najboljoj mogućoj lokaciji!
Nalazimo se preko puta zgrade Beograđanka, na samo nekoliko minuta lagane šetnje do najvećih turističkih atrakcija Knez Mihajlove ulice (pešačke i šoping zone), Trga republike, boemske četvrti „Skadarlija“ sa pregršt restorana i dobre muzike, tvrđave Kalemegdan koja se nalazi na samom ušću Save i Dunava, klupske četvrti „Savamala“, kao i hrama Svetog Save.
Takođe, veza sa ostalim delovima grada je fantastična jer se ispred našeg hostela nalazi veliki broj linija gradskog prevoza koje spajaju hostel sa aerodromom, železničkom stanicom i drugim delovima grada, tako da je do našeg hostela veoma jednostavno doći.
U neposrednoj blizini hostela nalazi se i veliki broj restorana, kafea, fast food restorana, apoteka, dva velika supermarketa koja rade 24 časa, dok se u samoj zgradi hostela nalazi menjačnica.
Takođe, na 50 metara od hostela nalazi se i velika javna garaža.
Učinićemo Vaš boravak u Beogradu nezaboravnim i poželećete da se svaki put vratite kod nas.
Sa nama Vi dobijate vernog prijatelja koji je uvek spreman da Vas ugosti i izađe Vam u susret.

Hostel Chillton

Beograd, Vračar, Katanićeva 7 011 3441826 |
062 677004 |
HOSTEL U CENTRU BEOGRADA. Chillton je: ušuškan, prijatan, mirišljav, topao, veseo, mekan, svetao, usporen, brz… kakav god vam je potreban! Chillton u ponudi ima sobe od 4, 6 i 10 kreveta, besplatno korišćenje interneta, besplatnu posteljinu i peškire, ormarice sa zaklučavanjem, praonicu veša, veliku i udobnu dnevnu sobu sa kablovskom televizijom kompjuterom i muzikom, kuhinju koju koriste gosti i još mnogo toga. Chillton je lako pronaći, u centru Beograda je! PONUDA. Klima u svakoj sobi . Radno vreme recepcije od 00.00 do 24.00. 4-krevetna, 6-krevetna i 10-krevetna soba. Besplatano korišćenje interneta (Wireless i ADSL veza). Besplatna posteljina i peškiri. Praonica veša. Velika dnevna soba sa kablovskom televizijom. Besplatno odlaganje kofera. Besplatni ormarići sa zaklučavanjem. Pušenje dozvoljeno samo u dnevnoj sobi. Iznajmljivanje mobilnog telefona sa pri-pejd karticom. Prijavljivanje u hostel od 00.00 do 24.00 a odjavljivanje do 10.00. U RADIJUSU OD 100 M OD HOSTELA. Hram Svetog Save. Crkva Svetog Save. Kalenić pijaca. Stanice autobusa, tramvaja i trolebusa za sve delove grada. Narodna biblioteka. Opština Vračar. Pekara, super market, menjačnica, apoteka, frizer, banka, ćevabdžinica kao i mali milion raznih zanatskih i drugih radnji koje bi vam mogle biti potrebne. U RADIJUSU OD 300 M OD HOSTELA. Trg Slavija (početak ulice Kralja Milana). Pošta. Karađorđev park. Bulevar Kralja Aleksandra . Gradić Pejton (zanatski centar). Muzej Nikole Tesle. Prirodnjački muzej. Bezbroj kafana, kafića, restorana raznih stilova. Stanica Beovoz-a (podzemna železnica) za prigradska naselja i Pančevo.
Back to Top