Indijski restorani Beograd

Registruj se
Prijavi se
Indijski restorani Beograd
Smučila Vam se jednolična, ista, svakodnevna hrana?
Volite da eksperimentišete sa ukusima i egzotičnim mirisima?
Indijanski restorani su pravo rešenje za Vas i razbijanje Vaše svakodnevnice.
Uputite se u neki od indijskih restorana u Beogradu i istražite nove ukuse i kombinacije namirnica.
Beograd ima mnogo raznovrsnih restorana u ponudi, ali verujte nam na reč, poseta indijskog restorana i ručavanje u njemu biće za Vas potpuno novo iskustvo.
restoran-diwali-indijski-restorani

Restoran Diwali

Beograd, Voždovac, Ljubićka 1b 011 3446235
INDIJSKI RESTORAN DIWALI.
Nasuprot popularnom verovanju indijska hrana ne mora da bude ljuta i previše začinjena da bi se u njoj uživalo.Tajna indijske kuhinje leži u delikatnoj upotrebi začina.
U želji da zadovoljimo ukuse naših gostiju, nudimo mogućnost različitih nivoa začinjenosti za skoro sva jela iz jelov
Indijska kuhinja sve više osvaja svet. Jela se spremaju brzo i lako, obiluju začinima, svežim voćem i povrćem, nema pridržavanja recepta po svaku cenu – sve su kombinacije dozvoljene. Svi indijski regioni neguju svoje specifičnosti, a zajedničko za sve je upotreba žitarica – pirinač, pšenica, kukuruz ili proso, zavisno od regije, koje se kombinuju sa sočivom ili pasuljem, povrćem, mirisnim marinadama i čatnijem. Tome se mogu dodati jela od mesa, živine, ribe, jogurta i kokosa. Prvo čime ce vas ponuditi u indijskom domu, kada uđete je indijski čaj i voda. Zatim će Vas domaćin ponuditi vegetarijanskim slatkišem, te ukusnim vegetarijanskim obrokom - jelom od povrća, lećom i beskvasnim hlebom. U Indiji ne morate razmišljati da li je kolač ili slatkiš vegetarijanski, jer se svi tradicionalni slatkiši prave na bazi mleka, voća i orašastih plodova. Jednom rečju - Indija je raj za vegetarijance.
Back to Top