Industrijska ulja i maziva Beograd

Registruj se
Prijavi se
Industrijska ulja i maziva Beograd
tehnogama-industrijska-ulja-i-maziva
INDUSTRIJSKA ULJA I MAZIVA BEOGRAD TEHNOGAMA TEHNOGAMA d.o.o.
Beograd je kompanija čiji je osnovni koncept servisiranje, praćenje i podrška sve većem broju proizvodnih kompanija u ovom delu Evrope.
Imajući to u vidu, Tehnogama svoj asortiman roba i usluga usmerava u nekoliko bliskih oblasti.
Prodajni program čine industrijski vijčani kompresori za vazduh, turbokompresori velikih kapaciteta za tešku industriju, klipni kompresori za vazduh, rezervne kompresorske glave, filtracija komprimovanog vazduha, sušači komprimovanog vazduha ,manuelni , vremenski i automatski inteligentni odvajači kondenzata iz sistema komprimovanog vazduha, odvajači - separatori ulje/voda iz kondenzata, standardna industrijska oprema i industrijska oprema za visoki pritisak.
Zatim rashladni čileri, odnosno čileri za klimatizaciju i čileri za industrijsko hlađenje, dehidratori, sušači vazduha i materijal kao što su pripremne grupe, regulatori pritiska, creva, brze spojke, manometri i ventili sigurnosti.
srndak-industrijska-ulja-i-maziva

Srndak

Beograd, Voždovac, Vojvode Vlahovića 25 ž/13 011 4036129
cena: Cenovnik
INDUSTRIJSKA ULJA I MAZIVA BEOGRAD SRNDAK SKF rešenja za podmazivanje kreću se od specijalizovanih maziva do naprednih sistema za podmazivanje.
Integrisana SKF rešenja za podmazivanje kombinuju našu ekspertizu na polju ležajeva, zaptivki i praćenja stanja sa našim poznavanjem tribologije - nauke o trenju, habanju i podmazivanju.
Takođe možete da računate i na vodeću tehničku podršku i usluge, uključujući programe upravljanja koji će vam pomoći oko izbora maziva, planiranja podmazivanja i praćenja stanja sistema za podmazivanje - sve kod jednog, pouzdanog partnera
Back to Top