Izgradnja puteva

Registruj se
Prijavi se
Izgradnja puteva
jagodina-put-izgradnja-puteva

Jagodina put

Jagodina, Jevrema Popovića bb 035 222148
IZGRADNJA PUTEVA.
JAGODINA PUT potpuno je tehnički i tehnološki osposobljen za projektovanje i izgradnju saobraćajnica kao i prateće infrastrukture.
Mi imamo dugu tradiciju i ozbiljne reference u ovoj oblasti.
Firma je registrovana i u stanju je da izvede i najsloženije projekte bazirane na asfaltnoj i betonskoj podlozi, od aerodromskih pista, platoa u preduzećima, preko parkinga, benzinskih pumpi do uređenja staza u parkovima.
Povoljan geografski položaj Jagodine, idealna lokacija i opremljenost naše ASFALTNE BAZE, garancija su ekspeditivnosti i kvaliteta
ekogradnja-izgradnja-puteva

Ekogradnja

Zrenjanin, Industrijska zona Bagljaš 023 741260
IZGRADNJA PUTEVA.
Izrada saobraćajnica.
Izrada saobraćajnica od betona, sa završnom obradom helikoptiranjem (ferobeton) ili četkanjem.
Kao finšer za asphalt i garniture valjaka za ugradnju asfalthin zastora.
Izgradnja puteva u okviru izvođenja građevinskih radova podrazumeva radove na izgradnji saobraćajne infrastrukture u vidu puteva, železnica, avionskih pisti i pratećih objektata. Izgradnji saobraćajnica prethodi istraživanje i projektovanje tako da pored građevinskih inženjera u izgradnji puteva učestvuju i geolozi, geotehničari, konstrukteri, saobraćani inženjeri, ekonomisti što pokazuje da je izgradnja puteva izrazito multidisciplinovanii zadatak jer su saobraćajnice vrlo složeni i veliki objekti. Izgradnja puteva obuhvata od pripremnih (zemljanih) radova do izrade donjeg i gornjeg stroja saobraćajnice a sve uz pomoć različitih mehaničkih sredstava. Nakon izgradnje saobraćajnica potrebno je vršiti stalno održavanje, zimsko i redovno u skladu sa Zakonskim propisima, što predstavlja poseban zadatak u okviru izgradnje puteva.
Back to Top