Izgradnja silosa

Registruj se
Prijavi se
Izgradnja silosa
ekogradnja-izgradnja-silosa

Ekogradnja

Zrenjanin, Industrijska zona Bagljaš 023 741260
IZGRADNJA SILOSA.
Izgradnja poljoprivrednih objekata.
Veliki deo naših radova se odnosi na izradnju silosa,podnih skladišta i farmi.
mlinpek-servis-izgradnja-silosa

Mlinpek Servis

Smederevo, Trg Nikole Krge 14 026 4617163
IZGRADNJA SILOSA BEOGRAD MLINPEK SERVIS Mlinpek servis doo je preduzeće osnovano 1994.godine od strane Dragoljuba Dajića, dipl.
maš.
ing i kompanije Mlinpek zavod Novi Sad.
1998.godine kompanija Mlinpek zavod povlači svoja ulaganja a u preduzeće dolazi g-din Milan Dajić, dipl.
maš.
ing - glavni konstruktor duvaljki FAGRAM i UNITEH Smederevo, a sa Mlinpek zavodom nastavlja saradnju po ugovoru o saradnji i zajedničkom nastupu, koja uspešno traje do današnjih dana. Preduzeće Mlinpek servis se bavi projektovanjem, proizvodnjom, inženjering i marketing poslovima, transferom znanja, tehnologije i opreme, kompletiranjem, održavanjem i servisiranjem procesne i druge opreme sa akcentom na kompresorsku, vakuum i tehniku pneumatskog transporta u prehrambenoj i drugim industrijama kao i kooperacijom, zastupanjem inostranih kompanija i posredovanjem u prometu roba i usluga.Preduzeće od svog osnivanja nije menjalo svoj program delatnosti vec se samo usavršavalo, povećavajući svoja iskustva prateći nove proizvode i tehnologije. Pored kooperacije sa domaćim firmama vec dugo godina imamo izvanrednu poslovno tehničku saradnju i zastupštvo više stranih kompanija.
Arheološka iskopavanja dokazuju upotrebu silosa u staroj Grčkoj još od 8 veka pre nove ere. Silos je veliki smeštajni kapacitet za robu u rasutom stanju. U ruralnim oblastima na primer, silosi veličine od 10 do 20 m se koriste za skladištenje žitarica. Cilindričnog su oblika i izrađeni od betona, kamena, čelika, drveta ili plastike. Silosi su danas najsavremeniji objekti za skladištenje zrna. Silosi sa ravnim dnom prazne se pužnim transporterima. Silosi sa metalnim konusom prazne se slobodnim padom pomoću gravitacionih cevi u stopu elevatora, a zatim u drumsko vozilo. Silos sam po sebi ima mnogo prednosti, a neke od njih su zahtevaju manje prostora za izgradnju i štede na troškovima zemljišta. Silosi imaju ugrađene sisteme za zaštitu od bakterija i insekata sprečavajući gubitke žitarica. Lako transportuju, podižu i stavljaju u funkciju štedeći vreme u realizaciji projekata, zahtevaju manje prostora za izgradnju i štede na troškovima zemljišta. U skladu sa pomenutim prednostima silosi daju vrednost uloženom novcu, kraći period povraćaja investicije i niže operativne troškove poslovanja.
Back to Top