Kineski restorani Beograd

Registruj se
Prijavi se
Kineski restorani Beograd
Volite da jedete raznovrsno i ukusno?
Posetite neki od kineskih restorana u Beogradu i uživajte u ukusima Azije.
Kineska kuhinja je postala popularna i poznata širom sveta, pa tako i kod nas.
Beograd u svojoj ponudi ima nekolicinu dobrih kineskih restorana sa izuzetno kvalitetnom hranom.
Posetite neki od njih i pričinite sebi i svojim bližnjim pravi užitak.
kineski-restoran-black-white-kineski-restorani
KINESKI RESTORANI BEOGRAD RESTORAN BLACK WHITE BlackWhite restoran kineske hrana je otvoren Marta 2007 godine u Bulevaru Zorana Đinđica 12e Od 2013 radimo i u Žarkovu u ulici Milana Jovanovića 14 (preko puta tc MONDO). Jedan od rektkih restorana u kome se hrana priprema na tradicinalni kineski način, a za to je zadužen nas kuvar “Zhou jia hua” pozdatiji po nadimku “Coa”. Sve dostave su besplatne iz naših restorana za porudžbine preko 1500 DIN .
kineski-restorani-makao-kineski-restorani

Kineski restorani Makao

Beograd, Košutnjak, Pere Velimirovića 7 011 2682777
cena: Cenovnik
KINESKI RESTORANI MAKAO .Pre osam godina, u centru grada, nedaleko od Vukovog spomenika, u ulici Starine Novaka 7a, otvoren je MAKAO I.
Raspolaže sa dve sale, kapaciteta do 50 mesta.
Sale su opremljene klima uređajima.
Ponuda restorana zasniva se na specijalitetima kineske kuhinje, morskih plodova koje spremaju iskusni kineski kuvari koji su svoj zanat i izučili u primorskom delu Kine. .....Nakon ugodne šetnje tašmajdanskim parkom ili nakon rekreativnih aktivnosti u obližnjem sportskom centru, svratite u MAKAO I, gde će vas dočekati ljubazno osoblje i potruditi se da uživate u našim specijalitetima i ugodnim taktovima tradicionalne kineske muzike.
restoran-luda-kuca-kineski-restorani

Restoran Luda kuća

Beograd, Stari Grad, Vlajkovićeva 23 011 3341591
KINESKI RESTORANI - RESTORAN LUDA KUĆA Širok dijapazon kineske kuhinje.

Mi Đa House

Beograd, Voždovac, Kruševačka 14 062 250750
KINESKI RESTORANI - MI ĐA HOUSE Vrhunski kineski restoran, restoran na Voždovcu.
Tradicionalna kineska kuhinja, posebno neke od kuvarskih tehnika u mnogo čemu se podudara sa savremenim pogledima na zdravu ishranu. Glavni sastojci kineskog obroka su čaj (bez šećera), pirinač i kuvana testa, obavezna lagana supa, bareno povrće (bez masnoće sa prelivima biljnog porekla) i bareno ili na žaru pečeno belo živinsko meso ili riba. Obilje povrća, manje količine mesa, najčešće kratka termička obrada, veština kombinovanja jela koja čine obrok i velike mogućnosti improvizacije pri zameni nama teško dostupnih sastojaka čine ovu kuhinju omiljenom i na našim prostorima. Kineska kuhinja je poznata kao izrazito zdrava kuhinja, a Kinezi su poznati po dugovečnosti. Posvećuje se velika pažnja balansu između mesa i povrća. Upravo taj balans je izuzetno zdrav za ljudski organizam. Meso se uređuje sa velikom pažnjom: čišćenje, mariniranje, precizno sečenje. Vrlo je malo kuhinja koje toliko poštuju hranu i imaju tako razrađen pristup namirnicama. Kineska kuhinja dopušta varijacije na svoje recepte. Izbor povrća nije striktan i kako je to "siromašna kuhinja", dopušteno je dodavati povrće po ukusu i mogućnosti.
Back to Top