Knjigovodstvena agencija Gaković Plus

Registruj se
Prijavi se

Knjigovodstvena agencija Gaković Plus

VIŠE OD DECENIJE U SVETU FINANSIJA

Knjigovodstvena agencija Gaković Plus je više od decenije u svetu finansija.

Decenija rada daje nam nezamenjivo iskustvo i znanje, ali i sposobnost i spremnost na delovanje u vanrednim situacijama što naši klijenti izuzetno cene.

RAČUNOVODSTVENE USLUGE

- UPRAVLJAČKO RAČUNOVODSTVO
- OBUKA i KONTROLA OSOBLJA ZA PRIMENU DOMAĆIH i MEĐUNARODNIH STANDARDA FINANSIJSKOG IZVEŠTAVANJA, POZNATIH KAO MEĐUNARODNI RAČUNOVODSTVENI STANDARDI
- IZRADA FINANSIJSKIH IZVEŠTAJA SHODNO DELATNOSTI KOMPANIJA
- OSTALE SAVETODAVNE USLUGE i IZRADA PRAVILNIKA IZ SFERE FINANSIJSKOG i RAČUNOVODSTVENOG ZAKONODAVSTVA

Uz kompleksnost i ozbiljnost Vašeg poslovanja, usko je povezana uspešnost Vašeg računovodstva koje ćemo vam u firmi Gaković Plus voditi sa velikim umećem, pažnjom i poverenjem.

Sve više savremeno usmerenih kompanija prvenstveno se zbog fokusiranosti na osnovnu delatnost i složenosti posla odlučuje svoje računovodstvo prepustiti kompanijama koje su specijalizovane za finansije tako da uz računovodstvo na jednom mestu osiguraju i finansijski i poreski konsalting.

U Gaković Plus na raspolaganju su Vam naše znanje, iskustvo duže od decenije, veliki raspon delatnosti klijenata za koje radimo i u čiju se problematiku razumemo. I iznad svega – poverenje. Garantujemo vam potpunu sigurnost i tajnost podataka. Svaki naš klijent ima svog računovođu koji u bilo kojoj vanrednoj situaciji može da odreaguje.

No, nudimo savetovanje i podršku i Vašem internom računovodstvu, a ukoliko tek započinjete sa radom i planirate vlastito računovodstvo – uspostavićemo Vam kompletan računovodstveni sistem. Organizujemo i internu kontrolu – nadzor nad finansijama firme i predlažemo najoptimalnija rešenja. Uz ovu, u najkompleksnije računovodstvene usluge
koje nudimo pripadaju i konsultacije u izradi specijalnih bilansa (osnivačkih, sanacionih, deobnih, likvidacionih, stečajnih i bilansa spajanja), kao i analiza poslovanja.

RADNI ODNOSI

- PRIJAVA i ODJAVA ZAPOSLENIH
- ZDRAVSTVENO
- OBRAČUN ZARADA
- DRUGE ISPLATE FIZIČKIM LICIMA

Radni odnosi su još jedna oblast u sklopu koje firma Gaković Plus pružanjem usluga svojim klijentima omogućuje da se fokusiraju na svoju osnovnu delatnost.

Poznata je činjenica da zaposlenici mogu da budu presudni za uspeh firme – možemo da Vam pomognemo kod njihovog odabira, zapošljavanja, kadrovske evidencije – svojim klijentima uvek osiguravamo najbolja rešenja.

Savetujemo Vas u vezi Zakona o radnim odnosima, a u saradnji sa advokatima za Vas izrađujemo akte o radnim odnosima i akte o bezbednosti na radu. Takođe, što naši klijenti posebno cene, zastupamo klijente pred inspekcijskim organima Poreske uprave i inspekcijama rada.

PORESKO SAVETOVANJE

Rešavamo svu papirologiju vezanu uz poreze i brinemo o svim formularima i rokovima predaje. Po nalogu klijenta iznalazimo najbolje poresko rešenje upoređujući poreske sisteme više zemalja. Pratimo uticaj poreza za svakog od naših poslovnih klijenata, a kao stalan sistem revizije – pred finansijski kraj godine organizujemo sastanak u kojem
ukazujemo na poreska zbivanja te na ono što bi trebalo promeniti ili poboljšati u poslovanju.

U poreskom savetovanju u firmi Gaković Plus koristimo i umeće i znanje i dugogodišnje iskustvo u finansijama kako bi svojim klijentima, u okviru zakonske regulative i zadovoljavanjem svih propisa, obezbedili minimiziranje poreza i troškova. Klijentima ukazujemo na svaku legalnu mogućnost povećanja prihoda jer su interesi klijenata naš prioritet i istinski se zalažemo za njih.

Na raspolaganju smo kako za poslovne poreze, tako i za lična poreska pitanja. Naše poresko savetovanje i delovanje u vezi sa porezima toliko je uspešan i od klijenata cenjen deo poslovanja naše kompanije da se na njega sve više fokusiramo i specijalizujemo baš u tom, najkompleksnijem smeru u finansijama.
Prve pruge 9c - Beograd - Zemun
011 3168683; 011 3168684; 011 3168685;
Pitaj Gaković Plus
PREPORUKE I UTISCI
LOKACIJE
Knjigovodstvena agencija Gaković Plus
Napiši komentar
Komentari i Utisci Korisnika:
Lokacije
Pitaj Gaković Plus
Firma pripada kategorijama:
(100)
100% Pozitivne ocene za:
Knjigovodstvena agencija Gaković Plus
Back to Top
Mirandre.com logo