Knjigovodstvene agencije Beograd

Registruj se
Prijavi se
Knjigovodstvene agencije Beograd
knjigovodstvena-agencija-bookkeeping-house-knjigovodstvene-agencije

Knjigovodstvena agencija Bookkeeping house

Novi Beograd, Jurija Gagarina 229 060 3803822
KNJIGOVOSTVENE AGENCIJE - BOOKKEEPING HOUSE Pružamo sve vrste knjigovodstveno-računovodstvenih usluga.
knjigovodstvena-agencija-dobrota1-knjigovodstvene-agencije
KNJIGOVODSTVENE AGENCIJE BEOGRAD KNJIGOVODSTVENA AGENCIJA DOBROTA Agencija Dobrota postoji od 2000-te godine.
Kod nas rade knjigovođe sa iskustvom i sertifikatom.
calculus-knjigovodstvena-agencija-knjigovodstvene-agencije
KNJIGOVODSTVENE AGENCIJE BEOGRAD CALCULUS Već duži niz godina uspešno poslujemo u svetu softverskih i finansijskih usluga.Preduzeće "Calculus" je osnovano 2004.
godine kao rezultat dugogodišnje saradnje grupe stručnjaka u oblasti finansija i knjigovodstva i ekipe specijalizovane za izradu poslovnih i knjigovodstvenih aplikacija.
Trenutno zapošljava 18 ljudi u stalnom radnom odnosu.
Saradnja sa preduzećima različitih delatnosti usavršila je naš kadar, tako da posedujemo stručnjake za sve oblasti poslovanja naših partnera (proizvodnja, veletrgovina, maloprodaja, turizam, izdavaštvo, marketing, ordinacije, uvoz, izvoz, ugostiteljstvo, ...).
Sarađujemo sa preduzećima iz Italije, Švajcarske, Grčke, Slovenije, Beograda, Novog Sada, Podgorice, ...
Među korisnicima naših usluga nalaze se mala i srednja privatna i društvena preduzeća.
Kompletnost usluge korisnicima upotpunjujemo projektovanjem, izradom i uvođenjem poslovnog softvera u preduzeća partnera i pružanjem usluga iz oblasti finansija i knjigovodstva čime unapređujemo svoje i poslovanje naših partnera.
bg-prevodi-knjigovodstvene-agencije-595982

BG prevodi

Novi Beograd, Bulevar Zorana Đinđica 105/21 011 3111228
cena: Cenovnik
KNJIGOVODSTVENE AGENCIJE BEOGRAD - BG PREVODI Bavimo se računovodstvenim i knjigovodstvenim uslugama.
kgb-finance-knjigovodstvene-agencije

KGB finance

Beograd, Voždovac, Ustanička 189 011 3470519
KNJIGOVODSTVENA AGENCIJA KGB FINANCE.
Računovodstvene usluge.
Kompletno vođenje poslovnih knjiga u skladu sa zakonskom regulativom i Međunarodnim računovodstvenim standardima, Sastavljanje finansijskih izveštaja u skladu sa zakonom o računovodstvu i reviziji, Obračun zarada i drugih naknada, kao i obračun obaveza po osnovu njihovih isplata, Vođenje poreskih poslovnih knjiga i pripremanje poreskih izveštaja.
KGB finance Beograd je preduzeće za računovodstvene poslove, poslove kontrole i savetodavne poslove u vezi sa porezom.
Vizija KGB finance doo je da postane pouzdan poslovni partner na planu pružanja usluga finansijskog i računovodstvenog konsaltinga na tržištu Beograda i šire.
Knjigovodstvo je elementarni deo finansija, temelj svega. U firmi Gaković plus možete da računate na vrhunske knjigovodstvene usluge po najvišim profesionalnim standardima. Firma Gaković plus nudi i maksimalno poverenje, kao i vlastitog knjigovođu koji će uvek da vam bude na raspolaganju. Takođe vam nudimo širok spektar knjigovodstvenih usluga, a posebno želimo da istaknemo da vodimo knjigovodstvo tako da ste time zadovoljni i vi i najstrožiji državni organi. Dostavljenu dokumentaciju knjižimo u zakonskom roku i na vreme vam ukazujemo na neispravnu dokumentaciju, vršimo plaćanja u ime klijenata preko njihovih tekućih računa, obračunavamo PDV po zakonski propisanim periodima, vodimo knjige ulazno-izlaznih računa. Ostale knjigovodstvene usluge koje vam nudi Gaković plus: Robno i materijalno knjigovodstvo; Blagajna; Vođenje dnevnika knjiženja; Vođenje poreske evidencije; Vođenje evidencija nematerijalne i materijalne dugotrajne imovine, materijala, rezervnih delova, robe; Radni odnosi (prijave i odjave radnika); Kadrovska služba za obračun plata.
Back to Top