Kreativne radionice za decu Beograd

Registruj se
Prijavi se
Kreativne radionice za decu Beograd
Kreativne radionice za decu Beograd, to je ono što tražite kada razmišljate o razvoju kreativnosti i mašte kod Vašeg deteta.
Kreativne radionice za decu u Beogradu nude za Vaše dete veoma širok i raznolik program.
U njima rade i Vašom decom se bave stručni i kreativni ljudi koji svoja znanja i veštine s pažnjom i ljubavlju žela da prenesu i vašem detetu.
Deca se u kreativnim radionicama igraju i zabavljaju, a u stvari uče i stvaraju mala umetnička dela.
Muzička radionica za decu, školica crtanja i slikanja, vajarstvo za decu u Beogradu.
Sve su ovo predivne umetnosti koje će razviti duh ljubavi prema lepom i kreativnom kod Vašeg deteta i ono će kroz druženje i igru usvajati i znanja o umetnosti i otkriti jedan divan novi svet razvijajući svoje talente.
kamicak-igraonica-i-rodjendaonica-1-kreativne-radionice-za-decu
KREATIVNE RADIONICE ZA DECU BEOGRAD DEČIJA IGRAONICA KAMIČAK Dragi roditelji, posle letnje pauze MOZGAONICA nastavlja sa radom!
Do kraja septembra upoznajemo se sa emocijama - učimo da ih prepoznajemo i ispoljavamo, pričamo o empatiji kao o jednom veoma važnom osecanju, igramo se raznih igara na tu temu, npr.
Šta mi se dopada kod mene..
ili Ja imam pravo da...
i slične.MOZGAONICU vodi dečiji psiholog i broj dece koja učestvuju na radionici je ograničen.
Svoje mesto možete rezervisati pozivom na broj 063 322 225 ili poslati podatke putem maila na office@kamicak.rs.
MOZGAONICA se održava svake nedelje u dva termina - od 12h (za uzrast 3-5 god.) i od 11h (za uzrast od 5,5 do 7 god.).
kreativni-klub-novi-sad-kreativne-radionice-za-decu
KREATIVNE RADIONICE ZA DECU BEOGRAD KREATIVNI KLUB NOVI SAD Sa ponosom Vam predstavljamo rodjendaonicu Kreativni klub na Podbari u blizini beogradskog keja – udoban klub bogato opremljen kreativnim sadržajima za vas i vaše mališane. Na tri nivoa nalazi se veseo i bezbedan prostor za decu kao i udoban i prijatan prostor za roditelje.
decija-igraonica-world-of-play-and-sport-kreativne-radionice-za-decu
KREATIVNE RADIONICE ZA DECU BEOGRAD DEČIJA IGRAONICA WORLD OF PLAY AND FUN Play&Fun centar organizuje nekoliko puta mesečno, u zavisnosti od interesovanja, kreativne radionice za svu zainteresovnu decu.
Cilj je da se deci omogući da koriste materijale koje ne mogu videti kući ili u obdaništu, poput gipsa ili kože, da se upoznaju sa zabavnim i kreativnim tehnikama kao što je mozaik, da se u društvu profesionalaca oprobaju u glumi ili pantomimi, da na lutkama vežbaju frizeraj i nauče mnoge druge veštine koje se obično vezuju za "velike", a u kojima deca svim srcem uživaju.

Privatni vrtić Kuća Mašte

Beograd, Bežanijska Kosa, Generala Mihajla Nedeljkovića 153 011 3177499 |
063 378761 |
cena: Pozvati
KREATIVNA RADIONICA BEOGRAD PRIVATNI VRTIĆ KUĆA MAŠTE Kuća Mašte organizuje kreativne radionice: maštaonice i edukativne radionice za decu.
Subotom od 11h do 14h u prostorijama vrtića organizuju se edukativno - kreativne tematske radionice.
Svake subote je različita tema radionice što deci daje dinamiku i zainteresovanost u radu.
Radionice su namenjene deci uzrasta od 4 do 9 godina.
U pauzi deca dobijaju užinu.
Radionice vode vaspitači akreditovani stručnjaci iz oblasti koju radionica pokriva.
Neke od radionica koje se organizuju: - Reciklaža, šta se može od reciklaže.
-Uskršnje čarolije, običaji i dekoracija.
-Kosmos, gde smo mi a gde vanzemaljci, kako je nastala planeta Zemlja.
- Mi deca i saobraćaju.
- Biljni i životinjski svet oko nas.
- Pekarska radionica, šta se može od testa.
- Ja kao naučnik.
- Mali glumci i lutkarsko pozorište.
Cena radionica je 1800 dinara, a prijavljivanje dece je na 062 380051 ili 063 378761 petkom do 12h.
happy-kids-kreativne-radionice-za-decu

Privatni vrtić Happy Kids

Beograd, Palilula, Kopernikova 10 011 2762474 |
011 2762726 |
cena: Pozvati
KREATIVNA RADIONICA „MALI PIKASO“ Učestvujući u kreativnoj radionici „Mali Pikaso“ deca uče da obraćaju pažnju na detalje, da razlikuju oblike i teksture, razvijaju maštu.
Igranje bojama i oblicima utiče na podsvest deteta i izgrađivanje emocionalne inteligencije. Crtanje im omogućava da se slobodno izražavaju, što je od velikog značaja u periodu dok još ne mogu rečima da iskažu sve misli i osećanja.
Baveći se likovnim radom deca vežbaju finu motoriku šake, vežbaju pažnju i koncentraciju, stiču osečaj za sklad boja.
Sa decom rade kreativni saradnici Umetničke škole «Đuro Salaj» koja decenijama raste sa malim umetnicima.
Kreativna radionica „Mali Pikaso“ održava se dva puta nedeljno.
vrtic-bastica-kreativne-radionice-za-decu

Vrtić Baštica

Beograd, Banovo brdo, Kapetana Popovića 17 011 3545819 |
066 088556 |
cena: Pozvati
KREATIVNE RADIONICE ZA DECU VRTIĆ BAŠTICA Osluškujemo njihove potrebe i želje, pratimo njihov rast, razvoj, osećanja i u skladu sa tim organizujemo niz različitih radionica kao što su : - muzička radionica - likovna radionica - dramska radionica - etno radionica
obrazovni-centar-esperanto-kreativne-radionice-za-decu
KREATIVNE RADIONICE OBRAZOVNI CENTAR ESPERANTO Obrazovni centar Esperanto organizuje stručnu i zabavnu nastavu za decu uzrasta od 4+ gde će deca ovladati različitim likovnim tehnikama I materijalima.
Časovi će se održavati jednom nedeljno u trajanju od 90 minuta.
U pitanju su male grupe od 4-8 polaznika.
kreativni-centar-galapagos-kreativne-radionice-za-decu

Kreativni centar Galapagos

Beograd, Zvezdara, Vojvode Dovezenskog 13 011 4030747 |
060 3313155 |
cena: 150 €
KREATIVNE RADIONICE ZA DECU GALAPAGOS Kreativni centar Galapagos je mesto za školarce od prvog do četvrtog razreda.
U Galapagosu se igramo, družimo, radimo školske zadatke i gradivo, učimo nove stvari, razvijamo interesovanja i talente, idemo na izlete i udišemo čist zvezdarski vazduh.
prepunoglavci-produzeni-boravak-kreativne-radionice-za-decu

Prepunoglavci produženi boravak

Beograd, Zvezdara, 21. divizije 30 061 2601820
cena: Cenovnik
KREATIVNE RADIONICE ZA DECU - PREPUNOGLAVCI Organizujemo muzičke, likovne i dramske radionice.
igraonica-puslica-kreativne-radionice-za-decu

Igraonica Puslica

Beograd, Voždovac, Vojvode Vlahovića 35h 064 4319098
cena: 7.000 din
KREATIVNE RADIONICE ZA DECU IGRAONICA PUSLICA Neka i vaše dete slobodno vreme provodi kreativno i zabavno, usput učeći nove i zanimljive stvari.
kreativna-radionica-mali-radoznalac-kreativne-radionice-za-decu
Studio "Mali radoznalac" se rodio iz želje da se deci uzrasta od 2 i po do 6 godina obezbedi kutak za kreativno izražavanje i učenje kroz igru.
U naš rad sa decom uveli smo i elemente Montesori pedagogije, gde vaspitač ne podučava, već "vodi" i prezentuje i time podstiče dete na sopstveni anganžman, to jest na samorazvoj.
Dete od rođenja do 6.godine uči pomoću "upijajućeg uma", kako je to nazvala dr Marija Montesori.
Ono je u ranom uzrastu poput sunđera, tako da okolina ima direktan uticaj na samorazvoj deteta. Individualne potrebe deteta stavljamo u prvi plan, kao i činjenicu da svako ima svoj tempo rada i učenja.
Radi se na razvoju sposobnosti i veština, a ne na mehaničkom učenju.
Dakle, smatramo da proces (rad) ima razvojni uticaj na dete, a ne rezultat tog rada. Kroz aktivnosti obuhvaćene našim programom deca dodatno razvijaju koncentraciju, pažnju, uče se strpljenju i toleranciji, poštovanju drugih i sveta oko sebe.
Programi.
Edukativno-kreativni program (sa elementima Montesori pedagogije) Program se sprovodi u poludnevnom boravku dece predškolskog uzrasta (od 2 i po do 6 godina).
Grupu čine deca različitog uzrasta i to sa ciljem da mlađa po modelu uče od starijih, a da stariji, stavljajući se u ulogu predavača, razvijaju samopouzdanje. U velikoj meri se pomažemo i crpimo ideje iz izdanja izdavačke kuće "Pčelica" iz Čačka. Kod dece radimo na razvoju sledećih sposobnosti: Motorika1Praktične sposobnosti Ove vrste aktivnosti pomažu razvoj samostalnosti, a ujedno podstiču korišćenje ruke što predstavlja pripremu za početno pisanje.
Ovo su neki od primera: - vežbe premeštanja, presipanja - kako da savije odeću, veže pertlu - kako da otvori, zatvori kutiju, zaključa, postavi sto, pokupi mrve metlicom...
maliRadoznalacPisanje.pngJezičke sposobnosti Upoznavanje sa pojmovima iz sveta oko nas idući od konkretnog (realan predmet ili pojam), preko slike tog pojma, ka apstraktnom (napisanom).
Uočavanje rasporeda slova u reči (jedno isto slovo može stajati samo, a može biti i deo reči, bilo na početku, u sredini ili na kraju).
Primeri vežbi: - ispisivanje slova pomoću šablona, zatim samostalno u grizu, pesku, obojenim prstićima po papiru... - slaganje slagalice (konkretno-apstraktno) - ređanje u niz slika pojmova koji počinju određenim slovom... cula_boja_mala2.jpgRazvoj čula U kojoj meri će dete da "upija" znanja iz okoline, zavisi od toga koliko su podstaknuta njegova čula.
Indirektan cilj ovih aktivnosti je uvod u matematiku i shvatanje odnosa i to na sledeći način: - putem razlikovanja suprotnosti, odnosa (dugačko-kratko, debelo-tanko, teško-lako, glasno-tiho, toplo-hladno, grubo- glatko...) - prepoznavanje predmeta zatvornih očiju - prepoznavanje mirisa i povezivanje sa simbolom... MatematikaMatematičke sposobnosti Razvojem matematičkih sposobnosti podstiče se logičko mišljenje i zaključivanje.
Vežbanje pisanja brojeva i povezivanja simbola sa količinom, upoznavanje sa pojmom skup, itd. - ispisivanje brojeva prvo pomoću šablona a zatim i samostalno u pesku, na leđima, u vazduhu, na papiru... - slaganje slagalice (simbol-količina) - uočiti čega ima više, čega manje... muzika_boja_mala3.jpgRazvoj osećaja za ritam i koordinacije pokreta uz muziku Razvoj osećaja za ritam i koordinaciju pokreta ima za funkciju razvoj čula sluha.
Primeri aktivnosti: - pevanje pesmice gde se detetu naizmenicno pokazuju slike zeca i puža i ono u zavisnosti od pokazanog peva brže odnosno sporije - igra toplo-hladno uz pomoć muzičkih instrumenata - praćenje tempa radnje čitane priče uz pomoć muzičkih instrumenata... maliRadoznalacPisanje.pngKreativnost Data mogućnost detetu da izrazi svoju kreativnost na zadatu temu kroz rad sa kartonom, bojama, tekstilom, plastelinom, prirodnim materijalima, kombinovanjem materijala, itd.
kreativna-radionica-plavi-maslacak-kreativne-radionice-za-decu

Plavi maslačak

Beograd, Žarkovo, Rajka Ružića 45 063 306580 |
064 2243837 |
Kreativne radionice su osnov našeg celodnevnog programa rada sa decom. Takođe organizujemo i zaseban program Kreativnih radionica u predvečernjim terminima kao i Subotom. Mi vam predlažemo da tri puta nedeljno umesto klasičnom igraonicom ili crtanim filmom, vaše dete zabavite na potpuno drugačiji način!
U maloj grupi do osmoro dece upoznaćemo se sa montesori vežbama koje podstiču razvoj fine motorike koji je u ovom uzrastu usko povezan sa razvojem inteligencije i govora.
Kroz razne kreativne aktivnosti koje uključuju sve, počevši od pravljenja i mešanja kolača, razne tehnike crtanja, obrade plastelina i testa, kao i još dosta toga.
Vaše dete će uživati u kreativnom izražavanju, steći će samostalnost u radu, naučiti ponašanje u grupi, razvijati govorno-jezičke sposobnosti i provesti kvalitetno vreme pod stručnim nadzorom montesori vaspitača.
Kad nam vreme dozvoli radionice održavamo i u prijatnom ambijentu našeg dvorišta. Budite slobodni da nam se za više detalja kao i za eventualne individualne zahteve obratite – stojimo vam na raspolaganju.
Naš program realizujemo kroz „kreativne radionice“ koje najbolje rezultate daju uz celodnevni boravak deteta u našem okruženja.
Pored ovoga „kreativne radionice“ organizujemo i u predvečernjim i vikend terminima, za roditelje koji nemaju potrebu za celodnevnim boravkom deteta, ali prepoznaju važnost kreativnih aktivnosti u razvoju dece. Na ovaj način doprinosimo adekvatnom psiho-motornom razvoju dece, razvoju njihove samostalnosti kao i socijalizacije. RAZVOJ Sistematičnim pristupom kroz kreativne radionice, razvijamo finu motoriku koja je usko povezana sa razvojem inteligencije i govora. SAMOSTALNOST Između ostalog, realizacijom našeg programa postižemo samostalnost deteta u svim njegovim aktivnostima. SOCIJALIZACIJA Zajedničkim kreativnim aktivnostima, pospešujemo orijentaciju i uklapanje dece u vršanjačku grupu.
decija-radionica-ego-kreativne-radionice-za-decu

Dečija Radionica Ego

Beograd, Zemun, Prve Pruge 37 065 8405857
Ovo je mesto gde deca vole da budu vredna i radna!
Divni, strucni ljudi koji vole decu, veruju u to sto rade i uzivaju u tome kao i sama deca!
Škola šaha,likovna radionica,psihološka radionica za decu i roditelje.
Kreativna dečija radionica Ego.
igraonica-oblacak-kreativne-radionice-za-decu

Igraonica Oblačak

Beograd, Zvezdara, Petra Škundrića 3 064 3002559
cena: Cenovnik
KREATIVNE RADIONICE ZA DECU OBLAČAK Oblačak se zajedno sa svojim profesionalnim i stručnim osobljem trudi da kroz kreativne radionice deca provedu što kvalitetnije svoje vreme.
Nema ništa leše od učenja kroz igru.
poletarac-skoligraonica-kreativne-radionice-za-decu

Poletarac Školigraonica

Beograd, Vračar, Bulevar oslobođenja 1/1 011 2430587 |
065 4126197 |
KREATIVNA RADIONICA ZA DECU U CENTRU BEOGRADA.
POLETARAC školigraonica je centar za vanškolske aktivnosti i podršku porodici čiji se rad zasniva na principima holističkog obrazovanja.
Poseban akcenat u radu sa decom, stavlja se na razvijanje poštovanja i ljubavi za sve što nas okružuje, pa se na deci pristupačan način, obrađuju teme odgovornosti prema sebi, drugima i okruženju (zdrava ishrana, zdrav san, fizička aktivnost, vođenje brige o ljudima i životinjama) i odgovornom korišćenju resursa (voda, struja, novac, hrana, igračke; reciklaža) itd.
Ideja je da ovaj centar bude mesto za celu porodicu, te organizujemo posebne dane kada se roditelji mogu priključiti igri i učenju, a takođe se organizuju susreti sa bakama i dekama, tetkama, stričevima i ostalima koji predstavljaju važan deo života dece.
Subotom organizujemo tematske dane tokom kojih ćemo se baviti različitim aktivnostima kao što su zaboravljene igre (klikeri, školice, janjine-banjine), ručni rad (pletenje prstima, pravljenje nakita, pravljenje čestitki), muzički dani itd.
produzeni-boravak-za-decu-avioncic-kreativne-radionice-za-decu
KREATIVNA RADIONICA ZA DECU U ZEMUNU. KREATIVNA RADIONICA BEOGRAD. U slobodno vreme pravimo najrazličitija umetnička dela.
Najbolja budu nagrađena!
Radionice za velika dela. Prepoznavanje, podsticanje i razvijanje kreativnosti deteta kroz raznovrsne stvaralačke radionice korišćenjem različitih materijala.
Veštine koje se razvijaju u kreativnom procesu: Uvažavanje različitih pogleda na svet i sopstveno okruženje.
Saradnja i spremnost na zajednički rad; Komunikacija i jezik, razvoj bolje komunikacije kroz razgovor, slušanje, pisanje ili slike; Koncentracija, fokusiranje na aktivnost koja se obavlja; Razvijanje dobrih međuljudsih odnosa, rad u grupi, stvaranje prijateljstava; Emocionalne kompetencija, izražavanje i razumevanje sopstvenih emocija; Empatija, razmevanje i poštovanje tuđih emocija; Interakcija, timski rad; Optimizam, uživanje u onome što se radi;
mali-veliki-svet-kreativne-radionice-za-decu

Boravak Mali Veliki Svet

Beograd, Mirijevo, Vitezova Karađorđeve zvezde 85 060 4430070
KREATIVNA RADIONICA ZA DECU U BEOGRADU.
Kreativna radionica za decu Mali Veliki Svet namenjena je predškolcima i mlađoj deci školskog uzrasta.
Kreativna radionica za decu Mali Veliki Svet je kutak po meri deteta.
Otkrijte zašto.
deciji-vrtic-vrt-kreativne-radionice-za-decu

Studio za decu Vrt

Beograd, Stari Grad, Cara Dušana 32 011 2183914 |
063 328616 |
KREATIVNE RADIONICE ZA DECU - STUDIO ZA DECU VRT Otvorena programska osnova /igra – interakcija – stvaralaštvo/ omogućava okupljanje određenog broja dece različitog uzrasta, roditelja i saradnika.
produzeni-boravak-moj-dnevnik-kreativne-radionice-za-decu
KREATIVNE RADIONICE ZA DECU - MOJ DNEVNIK Svakoga dana se u boravku organizuje tematska radionica iz oblasti likovnog, muzičkog, literarnog, scenskog stvaralaštva kao i istraživačkih aktivnosti.
kefaliste-kreativne-radionice-za-decu
KREATIVNE RADIONICE ZA DECU - KEFALIŠTE Najznačajniji period u procesu učenja kod dece predstavlja igra i kreativno izražavanje.
Veoma je važno da u tom procesu dete ne prekidamo.
Zato je naš savet da se deci pridružite, pustite ih da Vas oni vode i pomažete im samo ukoliko procenite da je to zaista neophodno.
I sami ćete osetiti ogroman nalet kreativne energije i osećaj zadovoljstva.
U Kefalištu organizujemo različite radionice kreativno-edukativnog tipa.
kucerak-maste-kreativne-radionice-za-decu

Kućerak mašte

Beograd, Zemun, Prve pruge 37lj 060 5006261
KREATIVNE RADIONICE ZA DECU - KUĆERAK MAŠTE U našem centru organizujemo produženi boravak za učenike od 1 do 4 razreda i radionice u kojima dete kroz igru i druženje može da napravi prve muzičke korake, savlada strani jezik kroz muziku, svira, crta, glumi, bavi novinarstvom, programira.
skola-jezika-za-decu-kente-kreativne-radionice-za-decu

Škola jezika za decu Kente

Beograd, Stari Grad, Kapetan Mišina 27/1 060 5557784 |
064 1557784 |
cena: 12.000 din
KREARIVNE RADIONICE - KENTE Program multikulture S decom oko sveta je program koji decu i mlade upoznaje sa kulturama sveta – Evrope, Azije, Afrike, Amerika, Australije; otkriva njihove običaja, pesme, priče, njihovu muziku i jezik, igre i plesove, tradicionalnu odeću i hranu, njihovu istoriju i umetnost.
Namenje je deci i mladima uzrasta od 4-16 godina; održava se jednom nedeljno u trajanju od 120 min.
Cilj radionica je da deca, kroz kreativnu igru, zadovolje svoju potrebu za stvaralačkim ispitivanjem sveta, da se podstakne razvoj njihovih perceptivnih i senzornih aktivnosti. Kreativnost dece je neograničena, samo ju je potrebno usmeriti. Dečje stvaralaštvo i kreativnost značajne su poluge u ukupnom dečjem razvoju. Zahvaljujući stvaralaštvu, deca imaju prilike da bolje upoznaju svoje mogućnosti, da stvore pozitivnu sliku o sebi, da se iskažu, potvrde kao ličnost i dokažu svoje mogućnosti. Mala deca osećaju emocionalnu satisfakciju kada su uključeni u proces stvaranja umetnosti, bez obzira da li se radilo o modelovanju plastelinom, crtanju voštanim bojama ili pravljenju određenih predmeta. Njihova satisfakcije dolazi od osećaja da imaju kontrolu nad materijalima koje koriste i osećaja samostalnosti prilikom odlučivanja šta će i kako da naprave. Praveći umetnost deca, takođe, grade samopoštovanje, jer imaju priliku da izraze šta misle i osećaju. Kada učestvuju u umetničkim aktivnostima sa svojim vršnjacima povratna informacija koju oni daju jedni drugima gradi samopoštovanje učeći ih da prihvate kritičko mišljenje i pohvale od drugih.
Back to Top