Kućna nega starih lica Beograd

Registruj se
Prijavi se
Kućna nega starih lica Beograd
Većina nas se trudi oko svojih najstarijih članova porodice i daje sve od sebe kako bi im omogućila najbezbrižniju starost, ali mnogi neće da priznaju da nemaju dovoljno vremena i libe se da angažuju kućnu negu straih lica.
Savremeno doba nam donosi mnogo obaveza a samim tim i manjak vremena.
Nemojte biti staromodni već pozovite neku od agencija za kućnu negu starih lica u Beogradu i prepustite brigu o starima profesionalcima.
Beograd je dodatna prepreka starim ljudima za normalan život.
Kućna nega za stara lica će voditi računa o Vašim najmilijim na pravi način.
Učinite uslugu i sebi i svojim najstarijim članovima porodice.
sis-family-usluge-kucne-nege-pomoci-u-kuci-i-usluge-profesionalnog-odrzavanja-higijene-kucna-nega-starih-lica

SIS FAMILY

Novi Beograd, Bulevar Mihajla Pupina 10 D 011 6301991 |
011 3111069 |
cena: Cenovnik
KUĆNA NEGA STARIH LICA BEOGRAD SIS FAMILY Kada starije osobe dođu u situaciju da im zatreba pomoć- nega, porodice ih često smeštaju u Dom za stare.
U mnogim slučajevima institucionalizacija starih osoba može da se odgodi pruzanjem pomoći – nege u kućnim uslovima.
Licenca SIS FAMILY kućna nega i pomoć u kući pruža mogućnost našim starijim sugrađanima da žive nezavisno od drugih i to na mestu gde se osećaju najudobnije u vlastitim domovima.
Značaj porodice je za staru osobu toliko veliki da, koliko god razumeli svoju decu i potrebu za osamostaljivanjem, negde se intimno oseća odbačenom, a “dobro jutro” i “laku noć” dojučerašnjih ukućana ništa ne može u potpunosti da zameni.
dom-za-stare-nana-kucna-nega-starih-lica

Dom za stare Nana

Beograd, Mirijevo, Kapetana Miloša Žunjića 35đ 011 7455540 |
065 3821312 |
cena: 550 €
Kućna nega starih i pomoć u kući.
Za korisnike koji se radije opredeljuju da ostanu u svom vlastitom okruženju obezbedjena je pomoć gerontodomaćica u obavljanju svakodnevnih aktivnosti u kućnim uslovima.
Korisnicima koji zahtevaju visok stepen zdravstvene nege usled hroničnih bolesti ili se oporavljaju nakon bolničkog lečenja obezbedjujemo stručnu negu medicinskih sestara u kućnim uslovima i pomoć u rehabilitaciji.
Svaki od naših angažmana započinje besplatnim pregledom lekara i /ili socijalnog radnika.
Broj i raspored sati za koji je neophodan angažman našeg osoblja, unapred se dogovara.
agencija-za-cuvanje-dece-royal-care-kucna-nega-starih-lica

Agencija Royal Care

Beograd, Vračar, Mišarska 9 011 3447529 |
060 4334686 |
Usluge koje nudimo su prilagođene potrebama svih starih i bolesnih lica, bilo da se radi o negovanju pokretnih, polupokretnih ili nepokretnih lica.
Tako, da ćete sasvim sigurno pronaći opciju koja najviše odgovara vama, vašoj porodici i vama dragoj osobi kojoj je potrebna pomoć.
Vaše je samo da dođete kod nas, da se dogovorimo da li želite negu medicinske sestre, negovateljice, bolničarke ili geranto domaćice, kao i da dostavite na uvid prateću lekarsku dokumentaciju, kako bi se ispoštovali lekarski saveti, adekvatno propisana terapija, kao i nutricionisticki predlog ishrane.
Radno vreme negovateljica ili geranto domaćica prilagodiće se vašim potrebama!
agencija-legat-invest-kucna-nega-starih-lica

Agencija Legat invest

Beograd, Savski venac, Lomina 5 011 3281228 |
063 7723121 |
Kućna nega starih i bolesnih lica.
Agencija Legat invest se bavi posredovanjem u pružanju usluga svakodnevne ili povremene nege pokretnih, polupokretnih i nepokretnih lica u udobnosti i privatnosti Vašeg doma.
Pružićemo Vam kompletnu uslugu brige, pomoći i nege u Vašoj kući - starim, bolesnim, nepokretnim osobama, osobama sa invaliditetom, kao i onima koji imaju poteškoća u samostalnom obavljanju svakodnevnih obaveza.
Na Vama je samo da se odlučite za stručnu medicinsku sestru, negovateljicu, bolničarku ili geranto domaćicu.
Bilo da je za Vašu dragu osobu potrebno samo društvo, obavljanje svakodnevnih kućnih poslova, pomoć u oporavku od nedavne hospitalizacije ili bolesti, usluga negovateljice ili kompletna nega stručnih medicinskih sestara 24h dnevno, mi ćemo Vam izaći u susret i pružiti najbolju moguću uslugu u skladu onoga što je potrebno Vama dragoj osobi i Vašoj porodici!
patronazna-sluzba-mobilna-sestra-kucna-nega-starih-lica
Kućna nega starih. Briga i nega o nepokretnim licima, Pomoć oko očuvanja samostalnosti (gerontodomaćice), Priprema i serviranje hrane, Pomoć pri kretanju i korišćenju ortopedskih pomagala, Pomoć i briga o osobama sa demencijom, Kontrola, nabavka i briga o redovnom uzimanju lekova, Transport i pratnja (odvođenje na lekarski pregled), BAKA i DEKA SITING - nega i druženje, Palijativno zbrinjavanje, Briga i nabavka kućnih potrepština, Pranje veša, peglanje, pranje posuđa. Kućna nega bolesnih. Aplikacija injekcija, Davanje infuzija, Zdravstvena nega nakon otpusta iz bolnice - postoperativna nega, Terapija rane, Per os terapija, Parenteralna ishrana, Postoperativna rehabilitacija, Nega kolostoma i zamena diska stome, Nega i prevencija dekubita, Plasiranje ili zamena urinarnih katetera, Davanje klizme - u kući ili stanu korisnika, Usluga nabavke lekova i medicinskih pomagala, Sve vrste laboratorijskih analiza u saradnji sa LABORATORIJOM KOZILIJUM, Medicinska pomoć i pregledi konsultanata i saradnika. Ambulantne usluge. Davanja terapije po nalogu lekara, Previjanje rana, Uzimanja kompletnih laboratorijskih analiza, Merenje pritiska i šećera u krvi. Savetovalište. Savetovanje iz psihologije, Savetovanje iz ishrane, Savetovanje iz vaspitanja, Savetovanje iz zdravstvenog obrazovanja, Savetovanje iz zdravstvene rehabilitacije.
Kada starije osobe dodju u situaciju da im zatreba pomoć-nega, porodice ih često smeštaju u Dom za stare. U mnogim slučajevima institucionalizacija starih osoba može da se odgodi pružanjem pomoći - nege u kućnim uslovima. Dobrog pomoćnika nije lako pronaći, u to su se uverili svi kojima su ikada trebale proverene i pouzdane osobe za negu starih i bolesnih lica, vodjenje domaćinstva, tj. pomoć u kući. Kućna nega starih i bolesnih lica podrazumeva negu i brigu o starim i bolesnim osobama u njihovim domovima - kućna nega. Kućna nega i pomoć u kuci, ima stručno osoblje koje sa sigurnošću može prepoznati akutne situacije, rizične faktore i simptome bolesti, kako bi se odmah mogla pružiti ili pozvati pomoć. Mnoge bake i deke nemaju nikoga ko bi brinuo o njima, ili su njihova deca previše zauzeta poslovnim obavezama, žive u drugom gradu i ne mogu da im pruže adekvatnu negu. Obzirom da i u poznim godinama svako ljudsko biće zaslužuje da bude zbrinuto, najbolja opcija za svakog pacijenta je upravo kućna nega. Kućnom negom dopuštamo starijim članovima porodice da žive nezavisno od drugih i to na mestu gde se osećaju najudobnije, u vlastitim domovima.
Back to Top