Kućna nega starih lica Beograd

Registruj se
Prijavi se
Kućna nega starih lica Beograd
Većina nas se trudi oko svojih najstarijih članova porodice i daje sve od sebe kako bi im omogućila najbezbrižniju starost, ali mnogi neće da priznaju da nemaju dovoljno vremena i libe se da angažuju kućnu negu straih lica.
Savremeno doba nam donosi mnogo obaveza a samim tim i manjak vremena.
Nemojte biti staromodni već pozovite neku od agencija za kućnu negu starih lica u Beogradu i prepustite brigu o starima profesionalcima.
Beograd je dodatna prepreka starim ljudima za normalan život.
Kućna nega za stara lica će voditi računa o Vašim najmilijim na pravi način.
Učinite uslugu i sebi i svojim najstarijim članovima porodice.
sis-family-usluge-kucne-nege-pomoci-u-kuci-i-usluge-profesionalnog-odrzavanja-higijene-kucna-nega-starih-lica

SIS FAMILY

Novi Beograd, Bulevar Mihajla Pupina 10 D 011 6301991
cena: Cenovnik
KUĆNA NEGA STARIH LICA BEOGRAD SIS FAMILY Kada starije osobe dođu u situaciju da im zatreba pomoć- nega, porodice ih često smeštaju u Dom za stare.
U mnogim slučajevima institucionalizacija starih osoba može da se odgodi pruzanjem pomoći – nege u kućnim uslovima.
Licenca SIS FAMILY kućna nega i pomoć u kući pruža mogućnost našim starijim sugrađanima da žive nezavisno od drugih i to na mestu gde se osećaju najudobnije u vlastitim domovima.
Značaj porodice je za staru osobu toliko veliki da, koliko god razumeli svoju decu i potrebu za osamostaljivanjem, negde se intimno oseća odbačenom, a “dobro jutro” i “laku noć” dojučerašnjih ukućana ništa ne može u potpunosti da zameni.

Dom za stare Nana

Beograd, Mirijevo, Kapetana Miloša Žunjića 35đ 011 7455540
cena: Cenovnik
Kućna nega starih i pomoć u kući.
Za korisnike koji se radije opredeljuju da ostanu u svom vlastitom okruženju obezbedjena je pomoć gerontodomaćica u obavljanju svakodnevnih aktivnosti u kućnim uslovima.
Korisnicima koji zahtevaju visok stepen zdravstvene nege usled hroničnih bolesti ili se oporavljaju nakon bolničkog lečenja obezbedjujemo stručnu negu medicinskih sestara u kućnim uslovima i pomoć u rehabilitaciji.
Svaki od naših angažmana započinje besplatnim pregledom lekara i /ili socijalnog radnika.
Broj i raspored sati za koji je neophodan angažman našeg osoblja, unapred se dogovara.
patronazna-sluzba-mobilna-sestra-kucna-nega-starih-lica
Kućna nega starih. Briga i nega o nepokretnim licima, Pomoć oko očuvanja samostalnosti (gerontodomaćice), Priprema i serviranje hrane, Pomoć pri kretanju i korišćenju ortopedskih pomagala, Pomoć i briga o osobama sa demencijom, Kontrola, nabavka i briga o redovnom uzimanju lekova, Transport i pratnja (odvođenje na lekarski pregled), BAKA i DEKA SITING - nega i druženje, Palijativno zbrinjavanje, Briga i nabavka kućnih potrepština, Pranje veša, peglanje, pranje posuđa. Kućna nega bolesnih. Aplikacija injekcija, Davanje infuzija, Zdravstvena nega nakon otpusta iz bolnice - postoperativna nega, Terapija rane, Per os terapija, Parenteralna ishrana, Postoperativna rehabilitacija, Nega kolostoma i zamena diska stome, Nega i prevencija dekubita, Plasiranje ili zamena urinarnih katetera, Davanje klizme - u kući ili stanu korisnika, Usluga nabavke lekova i medicinskih pomagala, Sve vrste laboratorijskih analiza u saradnji sa LABORATORIJOM KOZILIJUM, Medicinska pomoć i pregledi konsultanata i saradnika. Ambulantne usluge. Davanja terapije po nalogu lekara, Previjanje rana, Uzimanja kompletnih laboratorijskih analiza, Merenje pritiska i šećera u krvi. Savetovalište. Savetovanje iz psihologije, Savetovanje iz ishrane, Savetovanje iz vaspitanja, Savetovanje iz zdravstvenog obrazovanja, Savetovanje iz zdravstvene rehabilitacije.
Kada starije osobe dodju u situaciju da im zatreba pomoć-nega, porodice ih često smeštaju u Dom za stare. U mnogim slučajevima institucionalizacija starih osoba može da se odgodi pružanjem pomoći - nege u kućnim uslovima. Dobrog pomoćnika nije lako pronaći, u to su se uverili svi kojima su ikada trebale proverene i pouzdane osobe za negu starih i bolesnih lica, vodjenje domaćinstva, tj. pomoć u kući. Kućna nega starih i bolesnih lica podrazumeva negu i brigu o starim i bolesnim osobama u njihovim domovima - kućna nega. Kućna nega i pomoć u kuci, ima stručno osoblje koje sa sigurnošću može prepoznati akutne situacije, rizične faktore i simptome bolesti, kako bi se odmah mogla pružiti ili pozvati pomoć. Mnoge bake i deke nemaju nikoga ko bi brinuo o njima, ili su njihova deca previše zauzeta poslovnim obavezama, žive u drugom gradu i ne mogu da im pruže adekvatnu negu. Obzirom da i u poznim godinama svako ljudsko biće zaslužuje da bude zbrinuto, najbolja opcija za svakog pacijenta je upravo kućna nega. Kućnom negom dopuštamo starijim članovima porodice da žive nezavisno od drugih i to na mestu gde se osećaju najudobnije, u vlastitim domovima.
Back to Top