Kućna nega starih lica Novi Beograd

Registruj se
Prijavi se
Kućna nega starih lica Novi Beograd
sis-family-usluge-kucne-nege-pomoci-u-kuci-i-usluge-profesionalnog-odrzavanja-higijene-kucna-nega-starih-lica

SIS FAMILY

Novi Beograd, Bulevar Mihajla Pupina 10 D 011 6301991
cena: Cenovnik
KUĆNA NEGA STARIH LICA BEOGRAD SIS FAMILY Kada starije osobe dođu u situaciju da im zatreba pomoć- nega, porodice ih često smeštaju u Dom za stare.
U mnogim slučajevima institucionalizacija starih osoba može da se odgodi pruzanjem pomoći – nege u kućnim uslovima.
Licenca SIS FAMILY kućna nega i pomoć u kući pruža mogućnost našim starijim sugrađanima da žive nezavisno od drugih i to na mestu gde se osećaju najudobnije u vlastitim domovima.
Značaj porodice je za staru osobu toliko veliki da, koliko god razumeli svoju decu i potrebu za osamostaljivanjem, negde se intimno oseća odbačenom, a “dobro jutro” i “laku noć” dojučerašnjih ukućana ništa ne može u potpunosti da zameni.
patronazna-sluzba-mobilna-sestra-kucna-nega-starih-lica
Kućna nega starih. Briga i nega o nepokretnim licima, Pomoć oko očuvanja samostalnosti (gerontodomaćice), Priprema i serviranje hrane, Pomoć pri kretanju i korišćenju ortopedskih pomagala, Pomoć i briga o osobama sa demencijom, Kontrola, nabavka i briga o redovnom uzimanju lekova, Transport i pratnja (odvođenje na lekarski pregled), BAKA i DEKA SITING - nega i druženje, Palijativno zbrinjavanje, Briga i nabavka kućnih potrepština, Pranje veša, peglanje, pranje posuđa. Kućna nega bolesnih. Aplikacija injekcija, Davanje infuzija, Zdravstvena nega nakon otpusta iz bolnice - postoperativna nega, Terapija rane, Per os terapija, Parenteralna ishrana, Postoperativna rehabilitacija, Nega kolostoma i zamena diska stome, Nega i prevencija dekubita, Plasiranje ili zamena urinarnih katetera, Davanje klizme - u kući ili stanu korisnika, Usluga nabavke lekova i medicinskih pomagala, Sve vrste laboratorijskih analiza u saradnji sa LABORATORIJOM KOZILIJUM, Medicinska pomoć i pregledi konsultanata i saradnika. Ambulantne usluge. Davanja terapije po nalogu lekara, Previjanje rana, Uzimanja kompletnih laboratorijskih analiza, Merenje pritiska i šećera u krvi. Savetovalište. Savetovanje iz psihologije, Savetovanje iz ishrane, Savetovanje iz vaspitanja, Savetovanje iz zdravstvenog obrazovanja, Savetovanje iz zdravstvene rehabilitacije.
Back to Top