Kuhinjski elementi Beograd

Registruj se
Prijavi se
Kuhinjski elementi Beograd
Saloni nameštaja i kuhinja u Beogradu Vam nude široku ponudu kuhinjskih elemenata.
Na Vama je samo da se odlučite šta je po Vašem ukusu i da uživate u novim kuhinjskim elementima.
Ukoliko nemate vremena da obilazite Beograd u potrazi za odgovarajućim kuhinjskim elementima, mi smo tu da Vam pomognemo...
Uživajte u svom toplom domu i uz našu pomoć nadjite ono što Vam se svidja...
sudopere-tokovic-kuhinjski-elementi

Sudopere Toković

Beograd, Zvezdara, Bulevar Kralja Aleksandra 516D 011 2884725
cena: Cenovnik
KUHINJSKI ELEMENTI BEOGRAD TOKOVIĆ Firma "Toković'' nudi najpoznatije svetske brendove sudopera, slavina, aspiratora i ostale dodatne opreme koji su zastupljeni na tržištu. U potpunosti smo posvećeni svojim kupcima i njihovim potrebama pri odabiru kvalitetnih rešenja za kuhinjske prostore po najpovoljnijim cenama.
Profesionalan odnos, korektnost pri pružanju usluga i garancija kvaliteta proizvoda u našoj ponudi prema cenjenim potrošačima održalo nas je u samom vrhu preko 20 godina.
kogast-kuhinjski-elementi

Kogast

Beograd, Stari Grad, Dunavski kej 21 011 2928087
cena: Cenovnik
KUHINJSKI ELEMENTI BEOGRAD KOGAST KOGAST BEOGRAD d.o.o., ovlašćeni predstavnik renomiranog proizvođača profesionalne ugostiteljske opreme KOGAST GROSUPLJE d.d., Slovenija i deo grupacije KOGAST SISTEMI d.o.o.Osnovna delatnost društva je opremanje ugostiteljskih objekata, na srpskom tržištu, profesionalnom ugostiteljskom opremom, proizvođača KOGAST Grosuplje - Slovenija.
(ranije prisutnog, na našem tržištu, pod brendom: KOVINASTROJ).
Kuhinjski elementi se jednostavno kombinuju i na taj način možete brzo i jednostavno dobiti kuhinju po svojoj meri, modernog ili rustičnog dizajna, od pločastog materijala ili masiva, različitih boja i dezena. Većini ljudi kuhinjski elementi zauzimaju najviše prostora u kuhinji... To je naravno super, ali pod uslovom da su elementi u dobrom stanju. Ali, ako ne izgledaju reprezentativno kao nekad mogli biste i da zamenite svoje elemente. Iako mala i skromna, uz male promene, vaša kuhinja može izgledati vrlo luksuzno... Ne morate menjati celu kuhinju, dovoljno je da zamenite kuhinjske elemente i Vaša kuhinja će odisati lepotom i udobnošću. Da li ima boljeg osećaja nego okupiti se oko stola sa svojim prijateljima i porodicom, pijuckati vino i čekati domaću hranu koja samo što nije izašla iz pećnice? Iako zvuči kao kliše, kuhinja je zaista srce kuće! Zato je opremite najboljim kuhinjskim elementima...
Back to Top