Kurirske službe Beograd

Registruj se
Prijavi se
Kurirske službe Beograd
in-time-express-1-kurirske-sluzbe

In time express

Beograd, Zemun, Novosadski autoput broj 53 011 3774215
cena: Cenovnik
KURIRSKE SLUŽBE BEOGRAD IN TIME EXPRESS Od osnivanja 2001.godine pa do danas, kurirska služba In Time Express postala je jedan od lidera na polju međunarodnog zbirnog drumskog transporta pošiljaka unutar zemalja bivše Jugoslavije. In Time Express kurirska služba d.o.o. je osnovan 2001.godine u Beogradu i do danas je narastao u jednu od vodećih kurirskih službi u Srbiji. Od svog osnivanja pa do danas, In Time kurirska služba postavlja standarde u kurirskom biznisu na domaćem tržištu.
secut-kurirska-sluzba-kurirske-sluzbe

Secut - Kurirska služba

Novi Beograd, PC Ušće, Bulevar Mihajla Pupina 6 011 2200040
cena: Cenovnik
KURIRSKE SLUŽBE BEOGRAD SECUT Kurirsku službu SECUT-a čine posebno birani i obučeni operateri i kuriri, spremni da Vam uvek izađu u susret.
Sama činjenica da su kolege koje su angažovane na ovim poslovima, deo Secut-a od osnivanja, govori o njihovom odnosu prema poslu i prema klijentima. Opremljeni smo različitim prevoznim sredstvima: skuteri, putnička vozila, limuzine, teretna i terenska vozila.

Kurirska služba Bex express

Beograd, Vidikovac, Kneza Višeslava 63 064 8934040
cena: Cenovnik
KURIRSKE SLUŽBE BEOGRAD KURIRSKA SLUŽBA BEX EXPRESS Bex je domaća privatna kurirska služba, sa najbržim stepenom razvoja na Balkanu. Za kratko vreme, uspeli smo da osvojimo jednu od vodećih pozicija na poštanskom tržištu Srbije.
Na stotine dostavnih vozila najvišeg kvaliteta, savremena oprema za praćenje pošiljki i velika mreža distributivnih centara i Paket Shopova, omogućuje nam da isporučimo na desetine hiljada paketa dnevno, od vrata do vrata, po principu 'danas za sutra'. Posebno se ponosimo našim timom stručnih i veselih mladih ljudi, sa željom za inovacijama i negovanjem odnosa.
Cilj Bex tima je da zaštiti interese korisnika, kao i poslovne interese partnera, koji šalju preko nas na dnevnoj bazi.
VIP odeljenje je na stalnom zadatku razumevanja različitih problema i kreiranja diferenciranih i poboljšanih rešenja koja će rešiti i najsloženije potrebe naših klijenata. Otvorenost, pouzdanost i pravičnost su srž Bex principa.
Naša misija je da kontinuirano povećavamo zadovoljstvo korisnika i pružamo usluge na vreme, bez greške.
Back to Top