Kurirske službe Novi Beograd

Registruj se
Prijavi se
Kurirske službe Novi Beograd
kurirska-sluzba-bex-express-kurirske-sluzbe
KURIRSKE SLUŽBE BEOGRAD KURIRSKA SLUŽBA BEX EXPRESS Bex je domaća privatna kurirska služba, sa najbržim stepenom razvoja na Balkanu. Za kratko vreme, uspeli smo da osvojimo jednu od vodećih pozicija na poštanskom tržištu Srbije.
Na stotine dostavnih vozila najvišeg kvaliteta, savremena oprema za praćenje pošiljki i velika mreža distributivnih centara i Paket Shopova, omogućuje nam da isporučimo na desetine hiljada paketa dnevno, od vrata do vrata, po principu 'danas za sutra'. Posebno se ponosimo našim timom stručnih i veselih mladih ljudi, sa željom za inovacijama i negovanjem odnosa.
Cilj Bex tima je da zaštiti interese korisnika, kao i poslovne interese partnera, koji šalju preko nas na dnevnoj bazi.
VIP odeljenje je na stalnom zadatku razumevanja različitih problema i kreiranja diferenciranih i poboljšanih rešenja koja će rešiti i najsloženije potrebe naših klijenata. Otvorenost, pouzdanost i pravičnost su srž Bex principa.
Naša misija je da kontinuirano povećavamo zadovoljstvo korisnika i pružamo usluge na vreme, bez greške.
secut-kurirska-sluzba-kurirske-sluzbe

Secut - Kurirska služba

Novi Beograd, PC Ušće, Bulevar Mihajla Pupina 6 011 2200040
cena: Cenovnik
KURIRSKE SLUŽBE BEOGRAD SECUT Kurirsku službu SECUT-a čine posebno birani i obučeni operateri i kuriri, spremni da Vam uvek izađu u susret.
Sama činjenica da su kolege koje su angažovane na ovim poslovima, deo Secut-a od osnivanja, govori o njihovom odnosu prema poslu i prema klijentima. Opremljeni smo različitim prevoznim sredstvima: skuteri, putnička vozila, limuzine, teretna i terenska vozila.
Back to Top