Kursevi hotelijerstva Beograd

Registruj se
Prijavi se
Kursevi hotelijerstva Beograd
akademija-oxford-kursevi-hotelijerstva
Kurs i obuka za Front Desk operatera u hotelijerstvu.
Imamo zanimanje koje je poznato kao Front Desk operater u hotelijerstvu, umesto uobičajene reči recepcioner.
No, bez obzira kako da mi nazivamo ovo radno mesto, činjenica je da je reč o vrlo odgovornoj i zahtevnoj, ali iznad svega posebno interesantnoj radnoj poziciji.
Kada uzmete u obzir činjenicu da osoba koja obavlja poslove na recepciji nekog hotela, pansiona ili hostela neizostavno mora da zna barem jedan strani jezik, a što ih više zna to bolje, te da je u stalnom kontaktu sa gostima, jasno je zbog čega se posebno vodi računa da kurs i obuka za Front Desk operatera u hotelijerstvu koju organizujemo bude na visokom nivou.
Naime, recepcioner ima zadatak da usluži goste i to tokom čitavog procesa, počev od njegovog informisanja o smeštaju, preko rezervacija, pa do dočeka, brige oko njegovog boravka i na kraju, ispraćaja prilikom napuštanja smeštaja.
A za sve to vreme mora da vodi računa o svom ponašanju, o onome što govori, te da u najvećoj mogućoj meri savlada umeće komuniciranja na svim poljima.
Zapravo, Front Desk operater u hotelijerstvu treba da zna da komunicira na pravi način i putem telefona i elektronske pošte, ali i u direktnom kontaktu sa gostima, budući da je upravo on taj koji vodi računa o njihovom dočeku, te da je dužan da im pruži sve potrebne informacije tokom boravka, kao i da ih na profesionalan način isprati, raspita se o utiscima koje nose, jer je to jedan od najboljih načina da određeni hotel ili pansion u budućnosti poboljšaju svoje usluge.
Kada je u pitanju obuka za Front Desk operatera u hotelijerstvu, nastavni plan i program je primarno usmeren na praktičan deo, jer je to od izuzetnog značaja za dobro obavljanje ovog posla.
Nakon savladanih teorijskih znanja, koja se prvenstveno odnose na oblast komunikacije, kako sa gostima, tako i sa osobljem zaduženim za čišćenje i popravke u okviru smeštajnog objekta, ali i sa drugim službama sa kojima Front Desk operater u hotelijerstvu komunicira, sledi praktičan deo kursa.
Kandidati će u okviru predavanja dobiti sve praktične smernice za pravilnu komunikaciju u ovom segmentu, uzevši u obzir da su predavači vrhunski menadžeri u oblasti turizma i hotelijerstva, a tu su i oni stručnjaci čija specijalnost je oblast komunikologije, tako da će tokom trajanja obuke svim polaznicima približiti umeće pravilne poslovne komunikacije, sa posebnim akcentom na relaciju sa klijentima, jer je to ujedno i najvažnije u ovom poslu.
Po završetku predavanja, polaznici zajedno rade vežbe, koje su osmišljene tako da simuliraju stvarne situacije koje se vrlo često događaju, kako bi naučili da reaguju na adekvatan način.
akademija-hores-kursevi-hotelijerstva

Akademija Hores

Beograd, Stari Grad, Dobrinjska 11 011 2642341
Osnovna delatnost AKADEMIJE HORES je organizovanje širokog programa obuke kako za početnike tako i za profesionalce iz hotelijerstva i ugostiteljstva.
Organizovanjem, jednodnevnih i višednevnih seminara i kurseva kroz predavanja i radionice za konobare, barmene, kuvare, poslastičare, recepcionere i domaćice hotela, kasnije i za ostala zanimanja pomoći će da se razvije sposobnost u pružanju ugostiteljskih usluga.
Predavači seminara i kurseva su profesori fakulteta i visokih strukovnih škola koje obrazuju kadrove za hotelijerstvo i turizam, kao i vrhunski stručnjaci iz hotelsko ugostiteljske privrede.
Mesto održavanja seminara - regionalni centri.
Seminari i kursevi će se izvoditi u hotelima i ekskluzivnim restoranima.
Postavlja se pitanje da li je dovoljno samo školovati se kroz dva stepena obrazovanja i imati diplomu za menadžera hotelijerstva, ugostiteljskog tehničara, konobara, kuvara, recepcionera… za uspešan rad u ugostiteljstvu.
Potrebno je stalno inovirati svoje znanje i veštine.
Zato Hospitaliti Management kurseve često smatra kao dalji oblik školovanja posle uspešnog završetka zvaničnog obrazovanja.
Baš kao što i profesionalci u drugim industrijama phaćaju kurseve i seminare da osveže svoje veštine i nauče nove koncepte i procedure, tako moraju i profeisonalci u hotelskoj i ugostiteljskoj industriji da prate rane trendove i odgovore na sve izazove koji su pred njima.
Iskustva poslovnih udruženja hotelijera i restoratera u zemljama Evropske unije ukazuju na činjenicu da je ovakav način sticanja stručnih znanja i veština veoma cenjen kod poslodavaca jer je radnik odmah nakon seminara ili kursa spremniji da na većem nivou obavlja zadatke.
agencija-za-obrazovanje-poslovna-savrsenost-kursevi-hotelijerstva
KURS VEŠTINA ZA HOTELIJERE.
Ako želite da unapredite Vaše poslovanje i privučete što veći broj gostiju, Poslovna savršenost ima rešenje – Gold paket veština za hotelijere, za Vaše zaposlene i Vas.
Otkrijte sve tajne pisanja marketinških tekstova i iskoristite ih u Vašu korist-u hotelijerstvu.
Po završetku obuke Vi ćete: lako moći da privučete nove goste i turiste; imati Vašeg čoveka koji će praviti profesionalne marketinške tekstove; više nikada nećete morati da plaćate profesionalnog marketara; Ako ste hotelijer uvećaćete svoju zaradu kroz poboljšanje Vašeg poslovanja; ostaviti konkurenciju da kaska za Vama.
Ovaj jedinstveni kurs kopirajtinga/copywritinga u hotelijerstvu traje 2 meseca i sastoji se od 32 časa.
Predavanja drže iskusni kopirajting eksperti koji nastavu temelje na praktičnom radu kako bi polaznici bili odmah osposobljeni da samostalno rade.
Kako bi predavači mogli da posvete punu pažnju svim polaznicima, grupe su ograničene na 5-10 osoba.
Polaznici dobijaju besplatan priručnik u elektronskom obliku, a svima su obezbeđeni računari i odlični uslovi za rad.
Po završenom kursu copywritinga odmah ćete moći da Vaš hotel reklamirate na internetu i, naravno, odmah privučete nove goste.
Tokom trajanja obuke dostupne su Vam besplatne konsultacije sa predavačima.
Po završetku kursa, polaznici se mogu prijaviti za BESPLATNU proveru stečenog znanja, a ukoliko na proveri postignu 70% tačnih odgovora, dobijaju sertifikat.
Back to Top