Kursevi knjigovodstva Beograd

Registruj se
Prijavi se
Kursevi knjigovodstva Beograd
akademija-oxford-skola-knjigovodstva
Kurs i obuka – knjigovodstvo, poseban je oblik edukacije za sve polaznike koji žele profesionalno da se bave ovim specifičnim zanimanjem.
U Akademiji Oxford odvija se u savremeno opremljenim prostorijama škole, čime je omogućen profesionalan i nesmetan rad za grupnu ili individualnu nastavu.
Kurs knjigovodstva u našoj školi traje 3 meseca, nastava se održava 3 puta nedeljno u prostorijama naše škole.
Prostorije su opremljene savremenom opremom, što podrazumeva da svaki polaznik ima sopstveni računar na kome radi i može pratiti instrukcije predavača.
Ono što je bitno za naše polaznike knjigovodstvenog kursa jeste da su grupe u kojima se radi male, tako da se predavač može posvetiti svakom polazniku ponaosob.
Polaznici se obučavaju za rad u knjigovodstvu na računarima u softverima za za predviđenu struku, odnosno oblast.
Nastavu je moguće pohađati u okviru grupe i individualno, u zavisnosti od potrebe svakog polaznika ponaosob.
Grupna nastava je u trajanju od 115 časova, dok je za individualnu predviđeno 60školskih časova.
Za polaznike koji nisu u mogućnosti da dolaze na nastavu omogućena je i online nastava koja obezbeđuje jednak kvalitet znanja i odvija se u okviru istog broja časova.
Svesni smo toga da se danas živi u trci sa vremenom i svaka ušteda vremena je jako bitna, pa smo zato polaznicima naše škole obezbedili i online kurs knjigovodstva.
Ono što je bitno jeste da se ovim vidom pohađanja kursa dobija apsolutno isti nivo znanja.
Fond časova je isti.
Kurs se bazira na novim programima knjigovodstva, što znači da se polaznici obučavaju za rad knjigovodstva na računarima u softverima predviđenim za knjigovodstvo.
Sav materijal potreban za knjigovodstveni kurs polaznici dobijaju u školi.
Kurs i obuka za knjigovodstvo obuhvata prosto knjigovodstvo, dvojno knjigovodstvo trgovinskih privrednih društava, pogonsko knjigovodstvo i izradu završnog računa.
Nastava počinje upoznavanjem sa pojmovima računovodstva, knjigovodstva, privrednih društava i svim drugim oblastima koje su neophodne na samom početku.
Zatim se polaznici upoznaju sa dokumentacijom i potrebnim radnjama koje prate osnivanje poslovnih subjekata (registracija, podnošenje poreske prijave, prijava za PDV, prijava radnika...).
U poslednjem delu predvođeno kursa i obuke za knjigovodstvo, polaznici se upoznaju sa pravilima finansijskog izveštavanja u našoj zemilji, predzaključnim i zaključnim knjiženjem i porezima na rezultat.
Nakon zaključka računa glavne knjige, utvrđuje se finansijski rezultat privrednog društva.
Polaznici izrađuju zaključni list i vrše knjiženje rezultata.
Po završetku knjigovodstvenog kursa, stečeno znanje se proverava završnim ispitom koji se ogleda u vidu obavljanja konkretnog knjigovodsvenog posla.
Nakon položenog ispita polaznik dobija sertifikat stručno osposobljene osobe za obavljane poslova knjigovodstva, i u mogućnosti je da sam obavlja knjigovodstvene poslove.
Samim tim, ovo je previđen kurs koji je neophodan svakom pojedincu, koji želi ovim poslom da se bavi, ili se pak na predviđenom radnom mestu već nalazi, te želi da utvrdi postojeće znanje i savlada sve prepreke na koje je do tog trenutka nailazio.
Škola knjigovodstva. Ukoliko se odlučite da postanete knjigovodja, mi Vam možemo pomoći da to ostvarite. Za 2-3 meseca možete naučiti sve ono što Vam je potrebno da biste samostalno vodili knjige bilo da radite u nekoj knjigovodstvenoj agenciji, preduzeću ili sopstvenoj agenciji za knjigovodstvene usluge.
Kurs Knjigovodstva je način da se polaznici putem primene KONTNOG OKVIRA koji je usklađen sa MEĐUNARODNIM RAČUNOVODSTVENIM STANDARDIMA (MRS) upoznaju, nauče i da samostalno obavljaju knjigovodstvene poslove. Kurs je zamišljen tako da se polaznici obuče pre svega da po njegovom završetku mogu da se uključe u praktičnu primenu vođenja poslovnih knjiga u skladu sa MRS-ma. U ovom sažetom kursu za vođenje poslovnih knjiga za pravna lica i preduzetnike po sistemu dvojnog knjigovodstva polaznici se informišu o svojim radnim, profesionalnim i zakonskim obavezama u vođenju poslovnih knjiga. Pre svega cilj je da se polaznici edukuju da vode poslovne knjige i da sastavljaju finansijske izveštaje u skladu sa računovodstvenim načelima definisanim u okviru Međunarodnih standarda finansijskog izveštavanja. Namena kursa je: Utvrđivanje pravila knjiženja i sastavljanje finansijskih izveštaja, Pružanje pomoći o pravilnom obezbeđivanju informacija za dalje praćenjepropisa u skladu sa MRS, Definisanje putem ocene (polaganja) postignutih znanja u toku kursa. Obuka se realizuje na osnovu znanja instruktora stečenog tokom redovnog školovanja, kao i na osnovu znanja stečenog u procesu nadgradnje kako u toku praktične primene u preduzećima, agenciji za knjigovodstvo tako i na redovnom praćenju seminara i sticanjem neophodnih zvanja za bavljenjem ovim poslom.
kgb-finance-skola-knjigovodstva

KGB finance

Beograd, Voždovac, Ustanička 189 011 3470519
Cilj knjigovodstvene obuke: Osposobljavanje kandidata za samostalno vođenje poslovnih knjiga privrednog subjekta uz savremenu tehničku podršku i inovativne metode nastave.
Metod rada: izlaganje teme (teoretska predavanja), radionica (praktični primeri i samostalan rad polaznika), provera znanja – test, praktičan rad (završni deo obuke) u neograničenom trajanju i sertifikovanje obučenosti u softveru Billans.
Na planu edukovanja knjigovodstvenih kadrova želimo da postanemo prepoznatljiv brend u osposobljavanju budućih knjigovođa za samostalan početak rada.
Kgb finance doo je firma, koja je za pet godina postojanja postala apsolutni lider po kvalitetu obuke i broju uspešno edukovanih knjigovodstvenih kadrova u Srbiji.
Naš SERTIFIKAT je prepoznatljiv na širokom tržištu knjigovodstvenih kadrova.
U novoj sezoni plasirali smo novi proizvod - prvi pravi online kurs knjigovodstva u Srbiji!
Za one koji su sprečeni da fizički prisustvuju obuci u našem edukativnom prostoru, obezbedili smo učenje na daljinu (e-Learning).
Oslanjajući se na softverski paket MOODLE - softverski najkompletnije i najprimenjivanije rešenje u Evropi, omogućili smo Vam da ovladate knjigovodstvenim znanjima sedeći za svojim kompjuterom gde god se nalazili.
Sve ono što bi naučili dolazeći kod nas, apsolutno možete savladati kroz naš online kurs.

KFG Education Centar

Beograd, Stari Grad, Kralja Milana 20 064 3433886 |
011 2641724 |
KURSEVI KNJIGOVODSTVA - KFG Organizujemo više kurseva knjigovodstva.
Knjigovođa je jedno od retkih zanimanja za kojim se tražnja ne smanjuje, već naprotiv raste i to uprkos ekonomskoj krizi. Već deceniju unazad, posao knjigovođe nalazi se u prvih 5 najtraženijih i najplaćenijih poslova u Srbiji. Za posao knjigovođe nije vam potreban fakultet ili druga visoka škola. Zanimanje knjigovođe ne podleže strogim zahtevima tržišta – ne morate da spadate u najproduktivnije kadrove, ne morate da govorite 5 jezika, ne morate da izgledate kao top model…Knjigovođe mogu biti timski igrači, ali vrlo lako mogu i da se osamostale. Za osamostaljivanje knjigovođe nisu potrebna velika finansijska ulaganja. Kurs i obuka za knjigovodstvo obuhvata prosto knjigovodstvo, dvojno knjigovodstvo trgovinskih privrednih društava, pogonsko knjigovodstvo i izradu završnog računa. Nastava počinje upoznavanjem sa pojmovima računovodstva, knjigovodstva, privrednih društava i svim drugim oblastima koje su neophodne na samom početku. Kursevi knjigovodstva i vođenja poslovnih knjiga obuhvata osposobljavanje za obavljanje knjigovodstvenih poslova za privatna i društvena preduzeća i vođenje poslovnih knjiga za trgovinske, ugostiteljske i zanatske radnje i agencije.
Back to Top