Kursevi knjigovodstva Smederevo

Registruj se
Prijavi se
Kursevi knjigovodstva Smederevo
akademija-oxford-skola-knjigovodstva
Kurs i obuka – knjigovodstvo, poseban je oblik edukacije za sve polaznike koji žele profesionalno da se bave ovim specifičnim zanimanjem.
U Akademiji Oxford odvija se u savremeno opremljenim prostorijama škole, čime je omogućen profesionalan i nesmetan rad za grupnu ili individualnu nastavu.
Kurs knjigovodstva u našoj školi traje 3 meseca, nastava se održava 3 puta nedeljno u prostorijama naše škole.
Prostorije su opremljene savremenom opremom, što podrazumeva da svaki polaznik ima sopstveni računar na kome radi i može pratiti instrukcije predavača.
Ono što je bitno za naše polaznike knjigovodstvenog kursa jeste da su grupe u kojima se radi male, tako da se predavač može posvetiti svakom polazniku ponaosob.
Polaznici se obučavaju za rad u knjigovodstvu na računarima u softverima za za predviđenu struku, odnosno oblast.
Nastavu je moguće pohađati u okviru grupe i individualno, u zavisnosti od potrebe svakog polaznika ponaosob.
Grupna nastava je u trajanju od 115 časova, dok je za individualnu predviđeno 60školskih časova.
Za polaznike koji nisu u mogućnosti da dolaze na nastavu omogućena je i online nastava koja obezbeđuje jednak kvalitet znanja i odvija se u okviru istog broja časova.
Svesni smo toga da se danas živi u trci sa vremenom i svaka ušteda vremena je jako bitna, pa smo zato polaznicima naše škole obezbedili i online kurs knjigovodstva.
Ono što je bitno jeste da se ovim vidom pohađanja kursa dobija apsolutno isti nivo znanja.
Fond časova je isti.
Kurs se bazira na novim programima knjigovodstva, što znači da se polaznici obučavaju za rad knjigovodstva na računarima u softverima predviđenim za knjigovodstvo.
Sav materijal potreban za knjigovodstveni kurs polaznici dobijaju u školi.
Kurs i obuka za knjigovodstvo obuhvata prosto knjigovodstvo, dvojno knjigovodstvo trgovinskih privrednih društava, pogonsko knjigovodstvo i izradu završnog računa.
Nastava počinje upoznavanjem sa pojmovima računovodstva, knjigovodstva, privrednih društava i svim drugim oblastima koje su neophodne na samom početku.
Zatim se polaznici upoznaju sa dokumentacijom i potrebnim radnjama koje prate osnivanje poslovnih subjekata (registracija, podnošenje poreske prijave, prijava za PDV, prijava radnika...).
U poslednjem delu predvođeno kursa i obuke za knjigovodstvo, polaznici se upoznaju sa pravilima finansijskog izveštavanja u našoj zemilji, predzaključnim i zaključnim knjiženjem i porezima na rezultat.
Nakon zaključka računa glavne knjige, utvrđuje se finansijski rezultat privrednog društva.
Polaznici izrađuju zaključni list i vrše knjiženje rezultata.
Po završetku knjigovodstvenog kursa, stečeno znanje se proverava završnim ispitom koji se ogleda u vidu obavljanja konkretnog knjigovodsvenog posla.
Nakon položenog ispita polaznik dobija sertifikat stručno osposobljene osobe za obavljane poslova knjigovodstva, i u mogućnosti je da sam obavlja knjigovodstvene poslove.
Samim tim, ovo je previđen kurs koji je neophodan svakom pojedincu, koji želi ovim poslom da se bavi, ili se pak na predviđenom radnom mestu već nalazi, te želi da utvrdi postojeće znanje i savlada sve prepreke na koje je do tog trenutka nailazio.
Back to Top