Lada servis Zrenjanin

Registruj se
Prijavi se
Lada servis Zrenjanin
tocak-auto-lada-servis

Točak auto

Zrenjanin, Manastirska 9 023 564871
LADA SERVIS TOČAK AUTO Centralizacija svih uslužnih funkcija i administracije u savremenom svetu poslovanja predstavlja naročitu prednost.
Pored završetka i puštanja u rad servisnog centra u Manastirskoj ulici, koji trenutno raspolaže sa 6 radionica opremljenih elektrohidrauličnim dizalicama, servisnim kanalom i mestom za električarsko-elektroničarske radove, najsavremenijim dijagnostičkim uređajima i alatima – kapaciteti Točak Auta prošireni su otvaranjem limarsko- farbarske radionice.
Svesni činjenice da okosnicu uspešne firme čine ljudski resursi, velike napore ulažemo na izbor a zatim I edukaciju kvalitetnog kadra kao dobrog temelja za razvijanje postojećeg posla, osvajanje novog tržišta I zdravu konkurentsku borbu.
Iako je u inostranstvu „lada" ismevana kao zastarela kutija, njeni obožavaoci, koji su osnovali i svoj klub, ne samo da su zadovoljni što je imaju već su i ponosni što se razlikuje od drugih automobila na ulicama ruskih gradova. 'Lada' je automobil 20. veka koji je radikalno promenio rusku automobilsku industriju i ne treba potcenjivati njenu ulogu u istoriji. Rusija je na putu da zbog sve većih zarada do kraja decenije postane najveće tržište automobila u Evropi. Ove godine se očekuje prodaja oko tri miliona vozila. Međutim ruski bogataši radije kupuju luksuzna vozila proizvedena na zapadu, pa „lada" simboliše i jaz između bogatih i siromašnih. Simbol nekadašnjeg Sovjetskog Saveza jednostavno više ne može da parira vozilima modernog doba. Međutim, i pored brojnih nedostataka, mnogi joj se i dalje dive i jednako je obožavaju kao i u vreme najveće popularnosti. Lada je u našoj zemlji i dalje česta pojava na ulicama, tako da i potreba za velikim brojem servisa za održavanje Lade je takođe neophodna.
Back to Top