Laser centar Beograd

Registruj se
Prijavi se
Laser centar Beograd
Laser centri Beograd su tu ako Vas zanimaju cene u laser centrima i ako Vam treba: epilacija laserom, tretman melazme laserom, uklanjanje celulita, uklanjanje ožiljaka od akni laserom, uklanjanje pega i fleka, uklanjanje proširenih kapilara laserom, uklanjanje tetovaže laserom, tretmane Co2 fraksel laserom, uklanjanje strija laserom.
Laser centar Beograd cene tretmana kože formiraju pojedinačno ili u paktetu (za više tretmana) pa je najboolje da ovde proverite sve cene i uporedite ih.
Da li su tretmani laserom bezbolini i kakva se procedura sprovodi kod uklanjanja ožiljaka, uklanjanja celulita i strija i kod drugih tretmana kože laserom sve ovo ćete saznati u prezentacijama beogradskih laser centara koji se ovde nalaze, kao i na stranama sa cenovnicima i detaljnim opisom usluga tretmana kože laserom u laser centrima u Beogradu.
Laser centre u Beogradu vode dermatolizi sa višegodišnjim iskustvom koji su svoju karijeru usmerili ka permanentnom usavršavanju i praćenju novih dostignuća iz oblasti dermatologije, a što nas ovde konkretno zanima, praćenje najsavremenijih trendova na polju upotrebe lasera za lečenje i tretiranje kože.
poliklinka-nada-diva-laser-centar
TERAPIJA LASERIMA.
U Poliklinici NadaDiva u svakodnevnoj praksi koriste se sledeći laseri: NdYAG laser je uspešnu primenu našao u lečenju akni vulgaris jer ima jako protivupalno dejstvo, uništava bakterije, a smanjuje lučenje lojnih žlezda i tako odmašćuje kožu pa se zahvaljujući ovim dejstvima uspešno primenjuje i u tretmanima rozacee i seboreje.
Ukoliko već postoje ožiljci od akni laser deluje i na njihovo ublažavanje jer istovremeno smanjuje crvenilo i podstiče stvaranje kolagenih vlakana koji ispunjavaju ožiljak.
Ovaj laser je tzv.
hvatač crvenog i braon pigmenta kože, pa se uspešno koristi i za tretmane vaskularnih lezija na licu i telu-proširenih kapilara, telangiektazije, hemangioma kao i za hiperpigmentacije na licu, šakama i telu.
DIODNI laser - MeDioStar je pokazao izuzetne rezultate u terapiji svih oblika akni vulgaris zahvaljujući jakom antiinflamatornom efektu.
Uspešno se primenjuje za podmlađivanje kože pri čemu postiže poboljšanje tena, ublažavanje bora kao i podizanje tonusa kože.
Pokazao se kao efikasan i za trajnu epilaciju neželjenih dlačica kao i za tretmane proširenih kapilara na telu plavičaste prebojenosti.
IPL laser sa svoje tri sonde koristi se za tretmane akni, seboreje, za ujednačavanje tena kod crvenila ili hiperpigmentacije lica, kao i za podmlađivanje kože remodelovanjem kolagenih vlakana u koži.
Naročito se pokazao uspešan u tretiranju sunčanih i staračkih pega na licu i rukama.
V beam Candela laser se pokazao najuspešniji za tretiranje svih vaskularnih promena na koži tako što laserski snop prepoznaje crvenu boju, biva apsorbovan od strane hemoglobina u malim krvnim sudovima, lasersku energiju pretvara u toplotnu i na taj način dovodi do koagulacije krvnog suda.
Nezamenljiv je u tretiranju kapilara, svih vrsta hemangioma, crveno prebojenih keloida kao i za regeneraciju sasvim svežih ožiljaka crvene boje a naročito ožiljaka od akni kao i svežih crvenih strija.
Pokazao se uspešan i u tretiranju rozace, pojkiloderme (crvenilo bočne strane vrata) kao i za blago podmlađivanje kože i ujednačavanje tena.
Er-YAG laser FRAKSEL tehnologija predstavlja najsavremeniju lasersku metodu koja je minimalno invazivna za kožu sa maksimalno postignutim efektima.
Frakcionisani laserski snop pravi mikroskopske defekte u koži i na taj način zamenjuje stare slojeve epidermisa novim a u dermu dovodi do stvaranja novih kolagenih vlakana.
Na taj način se postiže značajan efekat liftinga – zatezanje i podizanje tonusa kože, ublažava bore i vidno popravlja teksturu kože.
LUMENIS LightSheer Duet laser je laser poslednje generacije lasera u domenu trajne epilacije sa vakuum asisistirajućom tehnologijom.
Vakuum sistem povlačenjem kože istanjuje dermis i na taj način laserski snop potpunije i preciznije gađa folikule dlake i njihove krvne sudove.
Laser tretira sve tipove kože kao i sve boje dlake (od svetlo smeđe do crne).
poliklinika-diva-laser-centar
LASER CENTAR BEOGRAD DIVA POLIKLINIKA Rad sa osam najsavremenijih dermatoloških lasera i dva aparata za radiotalasnu hirurgiju daje nam širok spektar terapijskih mogućnosti jer za uspešnu terapiju je najčešće potrebno kombinovati više lasera i radiotalase da bi se dobio optimalan terapijski rezultat. Ogromno iskustvo i stalna stručna usavršavanja u zemlji i inostranstvu uz upotrebu najsavremenijih dermatoloških lasera, dermatohirurških i hirurških tehnika svrstava kliniku Diva među vodeće Evropske centre.
estetik-studio-velvet-efekt-laser-centar
LASER CENTAR BEOGRAD ESTETIK STUDIO VELVET EFEKT Laser se vec godinama koristi za najrazlicitije medicinske i kozmetološke intervencije poput: tretmana venula i sličnih promena na nogama i licu, staračkih i sunčanih pega, podmlađivanja kože, uklanjanja atrofičnih ožiljaka.
Sunčane pege se nalaze na eksponiranim delovimatela (lice, torzo, leđa, ruke).
Ravne su i smeđe, a nastaju nakon sunčevih opekotina ili usled ponavljanog i čestog sunčanja.
Staračke pege se pojavljuju nakon 40-te godine, znak su starenja i posledica sunčanja.
Kao i u slučaju epilacije, gde melanin apsorbuje lasersku energiju transformišući je u toplotnu koja uništava koren dlake, tako i u slučaju pigmentnih lezija melanin iz pege apsorbuje i transformiše laserski snop koji potom uništava pege i druge pigmentne promene.
Nestajanje ovih promena je praćeno prvo pojavom blagog crvenila i otoka odmah nakon tretmana, a potom promene postaju tamnije, eventualno prekrivene tamnim krasticama koje se nakon 8 dana perutaju, ostavljajući za sobom mladu kožu rozikaste boje koja vremnom "sazreva" i poprimi boju okolne kože.
Uglavnom su potrebna 2 tretmana, sa pauzama između, a dužina samog tretmana zavisi od opsežnosti promena koje se tretiraju.
diva-laser-centar-laser-centar
LASER CENTAR BEOGRAD DIVA LASER CENTAR U srcu Vračara, samo na nekoliko koraka od Slavije, u najlepšem pošumljenom delu ulice Vladimira Popovića 52, nalazi se centar za estetsku i lasersku medicinu sa tradicijom dužom od 25 godina.
Naime, Diva je osnovana pre dve i po decenije i prva je na našim prostorima počela sa primenom antiaging tretmana i dermatoloških lasera za savršenu kožu.
U vreme kada nije bilo reklame na televiziji, u novinama i digitalnim medijima, klijente smo sticali isključivo preporukom zadovoljnih pacijenata.
Mnogi su dolazili i iz okolnih država, jer smo bili prvi sertifikovani antiaging centar u velikoj Jugoslaviji i u celom regionu i na tu činjenicu smo veoma ponosni.
DIVA je prva počela sa upotrebom različitih vrsta lasera na našim prostorima.
Svih ovih godina smo se širili i razvijali, kroz DIVU je prošlo desetine hiljada klijenata i danas na naše tretmane dolaze – tri generacije jedne porodice.
salon-lepote-be-you-laser-centar
LASER CENTAR BEOGRAD SALON LEPOTE BE YOU Credo Be You Salona (LASER HOME) je da pomoću savršenih alata i neinvazivnim medicinskim metodama, ispunimo vaša visoka estetska očekivanja, stvarajući vaše novo, slobodnije i lepše „Ja“.
Kvalitet je imperativ u izboru naših aparata.
Naša dugoročna orjentacija je da ostvarimo poverenje klijenata kroz profesionalan rad, kontinuitet usluge i praćenje rezultata, nudeći sasvim pristupačne cene u okviru lokalnog standarda za određenu uslugu.
laser-centar-flamingo-laser-centar
LASER CENTRI BEOGRAD LASER CENTAR FLAMINGO Postojimo od 1994.god, i sve ovo vreme smo se razvijali i rasli uporedo sa svetskim trendovima u svetu kozmetologije.
Ono po čemu smo poznati je svakako trajna epilacija, fotopodmladjivanje kože, ublazavanje fleka i kapilara na licu.
Autorizovan smo salon za obuku na aparatima za mikrodermoabraziju,kavitaciju, kolagen kapsulu itd.Dozvolite nam da Vam pomognemo da otklonite sve zablude vezane za lasere.
Zahvaljujemo Vam na ukazanom poverenju i unapred se radujemo zajedničkom uspehu!
dermatim-dermatoloska-ordinacija-laser-centar
LASERSKI TRETMANI.
Epilacija laserom, Tretman melazme laserom, Uklanjanje celulita, Uklanjanje ožiljaka od akni laserom, Uklanjanje pega i fleka, Uklanjanje proširenih kapilara laserom, Uklanjanje tetovaŽe laserom
ordinacija-za-estetsku-dermatologiju-laderma-laser-centar
LASER CENTAR.
Laseri, Epilacija, Fotopodmlađivanje, Kapilari, Pigmentacije.
Savremene procedure pod kontrolom lekara specijaliste, u strogim higijenskim uslovima, uz totalni komfor i diskreciju, omogućavaju Vam da, u bilo kojim godinama izgledate mlađe, svežije i lepše.
Duga lista naših zadovoljnih pacijenata je naša najbolja preporuka, postanite i Vi deo nje.
studio-beauty-glamour-laser-centar
LASER CENTRI BEOGRAD. GODINE ISKUSTVA, PROFESIONALNOST I ZADOVOLjNI KLIJENTI SU DOKAZ DA JE STUDIO BEAUTY GLAMOUR JEDAN OD VODEĆIH LASER CENTARA U BEOGRADU.
dermatoveneroloska-ordinacija-epiderm-laser-centar

Dermatovenerološka ordinacija Epiderm

Beograd, Savski venac, Svetozara Markovića 52 011 3620848
Trajna epilacija medicionskim diodnim laserom.
LASERSKA EPILACIJA MEDICINSKIM DIODNIM LASEROM NAJNOVIJE GENERACIJE danas je metoda izbora za svaku savremenu ženu i muškarca koji žele da se na veoma brz i komforan način trajno reše neželjene maljavosti.
Lasersko oblikovanje tela.
Lasersko uklanjanje celulita.
DIODNIM LASEROM NAJNOVIJE GENERACIJE može se uspešno oblikovati i zatezati telo kao i ukloniti neželjen celulit.
Laser podstiče mikrocirkulaciju i limfnu drenažu, poboljšava metabolizam ćelija i pojačava sintezu kolagena tako da koža nakon tretmana postaje sveža, mlađa i zategnutija.
dermatoloski-laser-centar-epilion-laser-centar

Dermatološki laser centar Epilion

Novi Beograd, Bulevar Mihajla Pupina 4 011 3111411
Laserska centar.
Trajna epilacija laserom.
Pre svakog laserskog tretmana, koja je naš zaštitni znak, obavlja se besplatan specijalistički pregled, kojim se određuje fototip kože, kao i procena tipa i kvaliteta dlake, zatim dijagnoza specifične bolesti kože, pa se na osnovu toga postavljaju indikacije ili kontraindikacije za lasersku terapiju epilaciju laserom.
Pored trajne epilacije, laserima obavljamo još i sledeće tretmane: Lečenje upale korena dlake i urasle dlake – Folliculitisa.
Ovo je čest estetski problem koji muči veliki broj žena i muškaraca.
Većina pacijenata pogoršava stanje diranjem, pokušavajući da sami uklone dlaku čime nastaje veliki zdravstveni problem.
Glavni uzrok urastanja dlaka je depilacija i brijanje, nakon čega one urastaju u kožu neposredno pred izlaz na površinu, što izaziva upalu, ožiljke i tamne fleke.
Važnost lečenja laserom je u tome što trajno uništava koren dlake.
Kod muškaraca je obično u pitanju vrat, ređe brada, dok je kod žena bikini zona, noge i dr Pri tome se dlake ne moraju potpuno ukloniti, nego je cilj da se sa par tretmana proredi broj dlaka, a ujedno efikasno izleče tragovi same upale i ožiljci.
Laserski tretmani akni, ožiljaka od akni, proširenih pora i problematične kože.
Uklanjanje vaskularnih promena na licu, telu i nogama: crvenila lica i kapilara/telangiectasi, spider nevusa, Rosacea, seboroični dermatitis, Angioma, Port Wine Stain Uklanjanje svežih (crvenih) i starih ožiljaka, keloida.
Lečenje pigmentnih promena, melasma.
Podmlađivanje šake.
Podmlađivanje lica, vrata i dekoltea laserima.
Otklanjanje strija.
Lasersko lečenje gljivičnih oboljenja nokta
dermatoveneroloska-ordinacija-dr-terzic-laser-centar
LASER CENTAR.
Personalizovano podmladjivanje laserom.
Epilacija laserom – trajno uklanjanje dlačica.
Laserski tretman problema uraslih dlačica.
Lasersko uklanjanje vaskularnih promena.
Laserski tretmani strija.
Laserski tretmani ožiljaka.
Lasersko uklanjanje benignih promena
skin-medic-estetski-centar-laser-centar

Skin Medic estetski centar

Beograd, Savski venac, Admirala Geprata 13 011 6659259
LASER CENTAR.
Efikasan laserski tretman akni.
Akne uglavnom pogađaju tinejdžere, i ukoliko se ne leče, ostavljanju ne samo fizičke, već i psihičke ožiljke, ponekad za ceo život.
Clear light laser emituje plavu svetlost koja eliminiše bakterije, koje su jedan od uzroka nastanka akni.
Princip rada se zasniva na aktiviranju molekula porfirina, čija aktivacija dovodi do eliminacije bakterija, kao i do smanjenja upalnih procesa kod akni.
Clear light koristi tehnologiju koja je potpuno novo oruđe u rukama dermatologa, i koristeći upravo ovaj laser, u veoma kratkom roku dolazi do poboljšanja.
Tretman se sprovodi 2 puta nedeljno, u seriji od ukupno 8 tretmana.
Sama procedura je potpuno bezbolna i bezbedna, pacijent udobno leži na krevetu oko 20ak minuta, dok se na kožu sa aknama emituje plava svetlost.
Sve se prati kompjuterski da bi se obezbedio optimalan rezultat.
LASERSKA EPILACIJA.
Prednost laserske epilacije je u brzom dostizanju odličnog rezultata.
Posle svega nekoliko procedura, sasvim se može izbaviti od neželjenih dlačica.
Laserski zrak deluje termički na folikul dlake i na proteinski omotač folikula, koji sadrži DNK dlačice.
Zrak deluje na pigment – melanin, koji se nalazi u samom folikulu i u samoj dlačici.
Posle samo jedne procedure primetno je proređivanje dlačica , ali i njihovo istanjenje.
”Rezervni” folikuli koji se aktiviraju posle 3 do 4 nedelje se ponovo obrađuju laserom.
Tako dolazi do potpunog uklanjanja neželjenih dlačica.
Za vreme dejstva lasera oseća se lagano i toplo bockanje.
Posle epilacije moguće je blago crvenilo i peckanje, kao i mali otok, koji prolaze za do 3 sata.
mezoestetika-laser-centar

Mezoestetika

Beograd, Vračar, Mileševska 23 011 3442283 |
069 1113448 |
LASER CENTAR BEOGRAD Diodni lipo laser sadrži laser nisku snagu I prodire do 9mm u potkožno tkivo.Direkno razbija masne ćelije i unapređuje metabolizam triglicerida.
Masne ćelije ,kilogrami I obim se znatno smanjuju.
Neinvazivni laser bez nuspojava. Na tretmane se može doći 3 puta nedeljno, a trajanje jednog tretmana je oko 30 minuta. Može se primeniti na bilo koji deo tela, bez ograničenja.
opsta-bolnica-st-medica-laser-centar

Opšta bolnica ST Medica

Beograd, Voždovac, Kumodraška 241v 011 2460697 |
011 2472946 |
LASER CENTAR.
Laserska operacija vena, Laserom protiv znojenja, Laserska epilacija, Tretmani Laserom, Uklanjanje tetovaža, Kombinovana primena Er:YAG i Nd:YAG lasera.
Endovenski laserski tretman (EVLA).
Endovenski laserski tretman (EVLA) je minimalno invazivna procedura za lečenje proširenih vena.
Princip rada su savremene minimalno invazivne procedure, koje garantuju najbolji mogući rezultat uz minimalnu traumu za pacijenta.
Moderan tretman bolesti proširenih vena nudi velike prednosti pacijentima.
vitalis-centar-laser-centar

Vitalis centar

Beograd, Vračar, Kralja Milutina 35 011 3629558 |
011 3640544 |
LASER CENTAR.
JEDINSTVENI LASERI - SAMO U VITALISU.
Multilaserom za jedinstvenu metodu lečenja mnogih bolesti.
Zahvaljujući fizičkim karakteristikama ovih lasera oni ostvaruju daleko bolje i brže efekte u lečenju.
Od monomlaznih lasera i plus istovremenom stimulacijom sa više lasera daju holistički efekat.
Multimlazni laseri obezbeđuju bezbolnu akupunkturu, istovremenom stimulacijom akupunkturnih tačaka za lečenje određene dijagnoze.
Ovakva moderna terapija od izuzetnog je značaja za lečenje dece i rekonvalescenata, jer su to pacijenti koji bi nerado primali klasičnu iglo-terapiju zbog straha od igala, iscrpljenosti i bezbolnosti.
Soft (meki) laseri potpuno bezbolno obezbeđuju najbolje efekte u stimulaciji akupunkturnih tačaka i lečenju bolesti kao i klasični tretmani akupunkture.
Monohromatska, koherentna svetlost uskog spektra dovodi u pravilan kod oscilovanja bolesno tkivo koje je zbog bolesti izašlo iz ravnoteže i pravilnog koda oscilovanja.
Ove efekte potvrđuju egzaktne činjenice laboratorijskih analiza krvi, lipida, holesterola, transaminaza i drugih markera.
Povećava se odgovor organizma u jačanju imuniteta sa porastom gama globulina, prostaglandina, endorfina i drugih brojnih neurotransmitera u zavisnosti od početne dijagnoze i vrste tretmana. Ovi laseri vraćaju elastičnost krvnim sudovima, takođe su idealni za lečenje kardiovaskularnih problema , proširenih vena i kapilara, stabilizaciji krvnog pritiska, stanjima posle cerebro vaskularnog inzulta ili infarkta srca, pomažu brzom zarastanju rana i ožiljaka, tako da se preporučuju posle hirurških intervencija za brzi oporavak i nestanak hematoma. Preporučuju se za lečenje hroničnih upala, poput bronhitisa, upale sinusa, jajnika, prostate, gingivitisa, paradentoze, pareza i paraliza, sportskih povreda, uganuća, iščašenja , reumatizma, artritisa, artroza.
Poboljšavaju cirkulaciju, smanjuju trombozu i jačaju imunitet.
U estetici očigledna poboljšanja već nakon prve terapije, jer zatežu kožu i prosvetljuju ten.
Pomažu ubrzanom stvaranju kolagena i elastina, hijaluronske kiseline, time omogućavaju podmlađivanje kože ili održavanju dobrog zdravlja i lepog izgleda i sasvim zdravih osoba.
Inženjer Vladislav Mičić i dizajneri Petar i Boban Mičić za ove patente dobili su brojna priznanja i nagrade.
Ali sigurno najznačajnije od svega je to što su ovi laseri našli najveću primenu, a onda i zahvalnost i priznanje kod pacijenata koji su lečeni u Vitalis centru, jer zaista nema veće nagrade od uspeha u lečenju , zato bi ovakve lasere trebalo da imaju i druge klinike.
MULTILASERI
dr-ciric-estetska-i-plasticna-hirurgija-laser-centar
LASER CENTAR.
Kapilarna mreža, Uklanjanje mladeža, Uklanjanje neravnina i ožiljaka, Uklanjanje tetovaže laserom, Uklanjanje pega i fleka laserom, Laser terapija NF1.
Lasersko zračenje je svetlosno zračenje u snopovima iz određenog dela svetlosnog spektra.
Proizvodi se u laserskoj cevi pri čemu gas argon služi kao osnova za stvaranje plavo-zelenog zračenja.
Ima sposobnost da pojačano prodire i da bude apsorbovano u tamno obojenim područjima na koži koja su crvena, tamno crvena, ružičasta i plavičasta.
Okolni slojevi koji nisu zatamnjeni jedva da imaju dodira sa zračenjem.
Fizički parametri laserskog uređaja mogu da se podešavaju.
Najvažnije je pravilno odabrati parametre, u optimalnoj količini i jačini, u zavisnosti od različitih patoloških promena i različitih tipova kože.
Pretpostavka za to je ogromno iskustvo ljudi koji rade sa laserima.
Dejstvo lasera vidi se posmatranjem promena na koži koje se manifestuju uglavnom u vidu promene boje, kao bledilo i beljenje (blankiranje) područja.
Ovo dejstvo se pojačava nakon nekoliko dana ili nedelja.
Cilj terapije laserom je da promene na koži potpuno nestanu, a da ne nastanu bilo kakva ostećenja kože koja bi morala kozmetički da se tretiraju.
Da bi se ovaj cilj postigao, ponekad je dovoljno jedno zračenje, a nekada zračenje mora da se ponovi nekoliko puta.
Terapija laserom vrši se pod lokalnom anestezijom ili bez nje, jer je primena lasera, sa retkim izuzecima, bezbolna.
U našoj klinici imamo dvadesetogodišnje iskustvo u primeni lasera, tako da je ova terapija kod nas postala rutinska.
Doskora uobičajena i rasprostranjena procena laser rane u smislu opekotine većeg ili manjeg obima morfoloski ni klinički ne može biti prihvaćena kao adekvatna.
Aplikacijom lasera na malim arealima kože u smislu odstranjenja eflorescenci minimalnih dimenzjia nije bilo moguće verifikovati razlike između laser rane i opekotine.
Uporedbom multiplih laserskih rana kože nastalih nakon odstranjenja neurofibroma kod NF1 upotrebom CO2 (10600nm), Nd:YAG (1060nm) i kombinovanog CO2/Nd:YAG lasera na velikim arealima kože i opekotinskih rana uočili smo da se radi o suštinski različitim oštećenjima kože.
Dermalne lezije prouzrokovane pretvaranjem energije monochromatskog laser zraka u termičku energiju na koži nisu identične termičkoj leziji koja nastaje pod uticajem direktnog izvora toplote (Combustio: otvoreni plamen, vreli predmet; Ambustio: vrela tečnost, para)
kozmeticki-salon-happy-lady-laser-centar
LASER CENTAR BEOGRAD Laser centar Happy Lady nalazi se u samom centru Beograda i nudi sve vrste laserskih tretmana, uz upotrebu najsavremenijeg Diodnog lasera.
U ugodnom ambijentu našeg centra dočekaće Vas vrhunski tim stručnjaka sa dugogodišnjim iskustvom koji se redovno usavršava u skladu sa aktuelnim trendovima u kozmetologiji.
anti-aging-diagnostic-centar-dr-babovic-laser-centar
LASER CENTAR DR BABOVIĆ Probudite i reprogramirajte svoje uspavane mišiće.
MIOLIFT LASER.
Rezultati traju godinu dana.
Tretiraju se regije oko očiju, centralnog lica, čeona regija, regija oko nosa i vrata, podvaljka i uz sve to podmlađuje koža.
beauty-factor-aesthetic-studio-laser-centar

Beauty Factor Aesthetic Studio

Beograd, Voždovac, Jove Ilića 49 064 9050111
LASER CENTAR BEAUTY FACTOR Jedini laser u Beogradu za trajno uklajanje postojećih masnih naslaga-samo kod nas!
Zerona Green Laser je jedini laser na svetu koji ima TRI odobrenja Američke agencije za hranu i lekove FDA (USA Food and Drug Administration): - FDA – za trajno uklanjanje masnih naslaga - FDA – za uklanjanje celulta - FDA – za medicinsko mršavljenje (uklanjanje viscelarnih masti, snižavanje nivoa holesterola I triglicerida). Hladni laserski zrak zelene boje, talasne dužine od 532nm prepoznaje masnu ćeliju I dovodi do otvaranja ćeljske membrane, sadržaj masne ćelije se oslobađa.
Laserski zrak oslobođeni sadržaj ,,metaboliše”, krajnji produkt nakon 24h je ATP (adenozin tri fosfat) koji sve naše ćelije koriste kao izvr energije.
anti-aging-studio-laser-centar

Anti Aging studio

Beograd, Centar, Kosovska 39 011 3348972 |
011 3348788 |
LASER CENTAR - ANTI AGING STUDIO Sa godinama koža stari i opušta se.
Trudnoća ili nagli gubitak kilograma imaju sličan efekat.
Ono što je Vama važno je da Anti Aging Studio i za ovaj problem ima - rešenje!
Radiotalasni lifting je retman sa višestrukim efektom, pre svega sjajan za poboljšanje izgleda i zatezanje kože.
I to kože celog tela.
U pojedinačnim tretmanima, radiotalasima je moguće je tretirati regije ruku, stomaka, nogu ili zadnjice.
laser-cosmetics-laser-centar

Laser Cosmetics

Beograd, Banovo brdo, Zrmanjska 15 011 4093307 |
064 1674240 |
LASER CENTAR BEOGRAD - LASER COSMETICS Tretmani lica i tela rade se iz tri razloga - lečenja, podmlađivanja ili uklanjanja neke malformacije.
Tretmani laserom su bezbolni, bez perioda oporavka, bez štetnih efekata...
elpida-laser-centar-laser-centar
LASER CENTAR - ELPIDA LASER CENTAR Laserski tretman vaskularnih promena predstavlja neinvazivni metod uklanjanja crvenih, plavih i ljubičastih kapilara i vena, crvenih mladeža (hemangioma) i drugih promena krvnih sudova na koži lica i tela pomoću laserskog snopa odgovarajuće talasne dužine.
lpg-lift-group-laser-centar

LPG Lift Group

Beograd, Vračar, Svetog Save 19/10 011 2420138 |
065 2424138 |
LASER CENTAR - LPG LIFT GROUP Višegodišnje iskustvo našeg medicinskog osoblja, praćenje svetskih i domaćih trendova iz oblasti kozmetologije i fizikalne medicine, kontinuirana edukacija na svim poljima naše delatnosti, kao i rad na savremenoj laserskoj, endermološkoj i ultrazvučnoj tehnologiji oblikovao nas je u siguran i pouzdan centar, koji Vam uz stručnost, ljubaznost i visok kvalitet nudi usluge u procesu mršavljenja, oblikovanja tela, antiageingu lica.
kozmetolosko-terapijski-centar-feniks-07-laser-centar
LASER CENTAR - FENIKS 07 Veliki broj laserskih tretmana.
xenia-doctors-centar-laser-centar

Xenia Doctors Centar

Beograd, Vračar, Krunska 7/I 011 3231790 |
064 6482114 |
LASER CENTAR - XENIA DOCTORS CENTAR U okviru Xenia Doctors Centra, nalazi se edukacioni centar za Syneron-Candela lasere, Revanesse hijaluronske filere, Regen Lab PRP, NeoStrata I Skin Medica pilinge.
Tretmani laserom najnovije generacije danas je metoda izbora za svaku savremenu ženu i muškarca koji žele da se na veoma brz i komforan način trajno reše neželjene maljavosti. Ukoliko imate problema sa borama, ožiljcima, strijama, flekama, kapilarima... Takođe ih možete ukloniti najsavremenijim laserima u bilo kom laser centru. Lasersko lečenje akni je brza, bezbedna i efikasna metoda kojom se uspešno leče komedogene, papularne, papulopustularne i cistične akne. Kao posledica težih oblika akni na koži ostaju ožiljci koji su često uzrok frustraciji i iskompleksiranosti. Sada je moguće i lasersko uklanjanje ožiljaka od akni, uz manje bola i duplo kraće vreme oporavka od dosadašnjih tretmana. Lasersko uklanjanje kapilara je neinvazivna metoda kojom se uspešno uklanjaju prošireni kapilari sa lica i dekoltea. Prekomerno izlaganje suncu, upotreba solarijuma, genetska predispozicija, mehaničke povrede samo su neki od razloga za pojavljivanje oštečenih i proširenih kapilara. Tretmani rezultiraju svežom i blistavom kožom, punom života. Lasersko uklanjanje kapilara je postupak koji ponovo otkriva Vašu lepotu. Lasersko uklanjanje hiperpigmentacija je metoda kojom se uspešno tretiraju hiperpigmentacije nastale kao posledica prekomernog izlaganja suncu, bilo da je u pitanju lice ili telo, kao i pigmentacije nastale kao posledica upotrebe solarijuma ili nekih kozmetičkih preparata. Takođe se mogu tretirati i fleke nastale u trudnoći ili kao posledica konzumacije određenih lekova. Rešite svoje nepravilnosti i budite puni samopouzdanja.
Back to Top