Libanski restorani Beograd

Registruj se
Prijavi se
Libanski restorani Beograd
Uvek ste se pitali šta je to toliko posebno u libanskoj kuhinji.
Nemojte slušati okolinu već posetite libanski restoran u Beogradu i sami se uverite u originalnost libanske hrane.
Bilo da ćete da odete sami ili želite nekoga da iznenadite odlaskom u libanski restoran, uz našu pomoć ćete pretražiti Beograd i naći onaj koji odgovara Vašim standardima.
nemojte odlagati i odugovlačiti posetu libanskom restoranu, jer jednom kada probate te ukuse, uvek ćete hteti još.
restoran-hanan-libanski-restorani

Restoran Hanan

Beograd, Stari Grad, Svetogorska 2 011 3345304
LIBANSKI RESTORAN HANAN.
Libanski restoran Hanan svojim gostima nudi nešto više, a na prvom mestu se izdvajamo vrhunskom ponudom Libanskih jela.
Osim različitih jela, poslastica, velikog izbora pića, koktela, frapea i slično u Libanskom restoranu Hanan svakog petka i subote gosti uživaju u trbušnom plesu.
Posetite nas svakog dana i uverite se sami da je moguće doživeti miris i ukus orijenta u srcu Beograda.
Libanska kuhinja kombinuje sofisticiranost evropske kuhinje s egzotičnim začinima Istoka. Zahvaljujući obilju voća, povrća, žitarica, sveže ribe i morskih plodova, libanska kuhinja je laka, niskokalorična i zdrava. Meso se koristi ređe, i to je najčešća piletina ili jagnjetina. Važno mesto zauzima meze, živopisni niz jela koja se služe u malim posudama pre glavnog obroka, prava izložba boja, ukusa, oblika, mirisa. Služi se sveže povrće i povrće u turšiji, ali i salate, meso, riba… Kuhinja Libana, prelepe zemlje Bliskog istoka, poznata je po bogatstvu i raznolikosti. Pripada mediteranskojgastronomiji i slična je ostalim kuhinjama regiona; nazivi nekih jela na arapskom su isti, način pripreme takođe. Ali ova kuhinja je posebna, veoma stara i zanimljiva zbog upotrebe brojnih začina, originalnih recepata i spoja istočnjačkih i evropskih uticaja. Glavne namirnice u Libanu su skrobno brašno, žitarice, povrće, riba i morski plodovi. Salate i prilozi u libanskoj kuhinji obogaćeni su kombinacijama egzotičnih istočnjačkih začina i začinskih biljaka. Mnogo se koristi maslinovo ulje, a marinade su omiljene u pripremi svih vrsta mesa.
Back to Top