Mašine za obradu drveta

Registruj se
Prijavi se
Mašine za obradu drveta
Bavite se obradjivanjem drveta...Obogatite svoju radionicu najboljim mašinama za brušenje ili sečenje drveta.Kod nas možete naći najopremljenije firme u Beogradu koje prodaju lakirnice, šlajferice, strugove, glodala, kant mašine, testere...Nemojte obilaziti Beograd, jednostavno pozovite neku od njih i nabavite sebi bilo koju mašinu za obradu drveta koja Vam je potrebna.
ecomex-cacak-masine-za-obradu-drveta

Ecomex Čačak

Čačak, Bulevar olobodilaca 86 032 5350350
MAŠINE ZA OBRADU DRVETA BEOGRAD ECOMEX ČAČAK Proizvođači: -Arntz Nemačka -Pilana Češka
ake-djantar-masine-za-obradu-drveta
MAŠINE ZA OBRADU BEOGRAD DRVETA AKE ĐANTAR AKE, sa tradicijom više od 50 godina, je jedna od vodećih firmi na svetu u oblasti proizvodnje alata za obradu drveta.
Naši proizvodi se koriste u velikim firmama sa masovnom proizvodnjom, a takođe i u malim stolarskim radnjama.
Pored kvalitetnih standardnih alata, jaka strana nam je i pojedinačna proizvodnja alata prema zahtevima kupaca, a takođe i kvalitetna servisna podrška na celoj teritoriji Srbije.
alux-1-masine-za-obradu-drveta

Alux Tim

Beograd, Sremčica, Doljanska 100 011 2525485
cena: Cenovnik
MAŠINE ZA OBRADU DRVETA BEOGRAD ALUX TIM Na jednom mestu nudimo sveobuhvatnu ponudu profesionalnog visokokvalitetnog reznog alata i mašina za obradu drveta.
kosa-trade-masine-za-obradu-drveta
MAŠINE ZA OBRADU DRVETA KOSA TRADE U našem asortimanu možete pronaći mašine za obradu drveta brenda Einhell.
Industrija obrade drveta danas se sve brže razvija zahvaljujući, prvenstveno, rastućem trendu potražnje ekološki održivih materijala te samim tim i rastućim potrebama za proizvodima od drveta. Kako bi proizvođači bili u stanju da zadovolje potrebe potrošača i ostanu konkurentni na dobro pokrivenom i kompetitivnom evropskom i svetskom tržištu, moraju raspolagati određenim mašinama i tehnologijom uz koje će gotov proizvod biti savršen po kvalitetu, ali i proizveden na što je moguće lakši, brži i isplativiji način. Mašine za obradu drveta se sve više razvijaju i usavršavaju kako bi svoje radnje obavljale besprekorno i uz minimalne ili nepostojeće viškove materijala. U slučajevima kada ipak postoji značajna količina otpadnog materijala, mogu se primeniti i specifične mašine za drvo koje služe za recikliranje i prenamenu, poput drobilica i briketirki. Mašine za obradu drveta služe za izradu raznih građevnih elemenata, od greda, dasaka, spojeva i drugih delova, pa sve do gotovih proizvoda. U stolariji se ove mašinekoriste za preciznu izradu kvalitetnih proizvoda poput nameštaja, prozora, stepeništa, vrata, ograda i slično. Gotovo se svi svakodnevni predmeti mogu pronaći i u drvenoj varijanti.
Back to Top