Metalna galanterija Beograd

Registruj se
Prijavi se
Metalna galanterija Beograd
perdomo-plast-1-metalna-galanterija

Perdomo plast

Beograd, Zvezdara, Dušana Srezojevića 34 011 3468581
cena: Cenovnik
METALNA GALANTERIJA BEOGRAD PERDOMO PLAST U našem asortimanu imamo i metalnu galanteriju, a to su: daske za peglanje, sušilice za veš, merdevine.
Distributeri smo italijanske firme GIMI i slovenačke firme ALPOS.
U našem sklopu postoje dva veleprodajna objekta i jedan maloprodajni objekat.
Težimo da našim kupcima pružimo kvalitetne proizvode i korektne cene.
Naši proizvodi su nezaobilazni deo svake kuće ili kancelarije.
Uvek smo tu za vas
varda-sistem-stovariste-gradjevinskog-materijala-metalna-galanterija-447995
METALNA GALANTERIJA - VARDA SISTEM Odličan asortiman metalne galanterije Zemun, kanalice za kišnicu, poklopci za šahtu, cevi, limovi, stovarište Varda Sistem.
medicinska-oprema-metalplast-and-metalna-galanterija
METALNA GALANTERIJA METALPLAST AND Naša proizvodnja se bazira na medicinskoj opremi i možemo se pohvaliti kvalitetnim i savremenim proizvodima kao i dugom tradicijom proizvodnje na domaćem tržištu.
Poslujemo na prostoru od 1000 m2.
Sa savremenom tenologijom i opremom, koju konstantno unapređujemo, proizvodimo opremu za kozmetičare, ostale vrste enterijera i metalne konstrukcije ali je najzastuljenija u proizvodnji medicinska oprema – medicinski nameštaj.
kosa-trade-metalna-galanterija
METALNA GALANTERIJA KOSA TRADE Asortiman gvožđarskog i kućnog programa obuhvata: lance, karabinjeri, lanci za pse, povodci, ogrlice, sajle čelične, sajle plastificirane, sajle za čišćenje, heksagon pletivo, rabic mreže, komarnici, navojne šipke, katanci, brave, okov razni, ekseri, oprema za svinjokolj, kazani emajlirani, kotlići, cevi za peći, štediše za peći, štucne, metle, zogeri, četke, sušila, konopci, kanisteri, pojilice, lampe razne, klopke za štetočine, ptt sanduče…
algar-metalna-galanterija

Algar

Beograd, Zemun, Autoput za Zagreb 24d 011 3149860
cena: Cenovnik
METALNA GALANTERIJA BEOGRAD ALGAR Algar d.o.o.
je preduzeće koje se od početka svog osnivanja bavi opremanjem enterijera i eksterijera proizvodima od inoxa u kombinaciji ( inox – staklo – drvo).
U naš osnovni proizvodni program spadaju: Izrada stepeništa i terasa u svim varijantama po zahtevu kupca ( inox – staklo) Izrada stolova svih vrsta po narudžbini u kombinaciji inox – drvo – staklo Izrada ekskluzivnih i unikatnih nogica za nameštaj svih prečnika i dimenzija (inox) Izrada garnišni od inoxa i aluminijuma Izrada poklon artikala kao što su čaše za olovke, rokovnici, stalci za stone i druge zastavice; sa izradom logoa firme na svakom proizvodu.
farbara-vesic-metalna-galanterija

Farbara Vesić

Beograd, Karaburma, Slanački put 2 011 2757644
cena: Cenovnik
METALNA GALANTERIJA FARBARA VESIĆ U našim prodavnicama možete kupiti merdevine, dimne cevi, štucne, građevinska kolica i jos mnogo proizvoda.
gosi-international-metalna-galanterija

GOSI International

Beograd, Krnjača, Zrenjaninski Put 84 011 2717403
METALNA GALANTERIJA GOSI INTERNATIONAL Osnovna delatnost kompanije GOSI International je livenje gotovih predmeta od metala.
Posebno je specifična i jedna od retkih u Evropi jer se može pohvaliti mogućnošću da izrađuje komade u preciznom livu veličine od 5 mm, ali isto tako i da lije skulpture i spomenike u umetničkom livu koje dostižu visine i od po više desetina metara.
nba-commerce-metalna-galanterija

NBA Commerce

Beograd, Banovo brdo, Blagoja Parovića 19a 011 3549838
METALNA GALANTERIJA NBA COMMERCE U kooperaciji sa kompanijom Rul AD, Leskovac proširili smo delatnost na promet i proizvodnju rasvete, elektro opreme, metalne galanterije i pružanje usluga opremanja objekata rasvetnim telima.
Samostalno sa vodećim stručnjacima u domenu proizvodnje rasvete i elektropreme stvorili smo nove linije pod nazivom Modern RUL lighting za program rasvete i Modern RUL electro za program elektroopreme.
livplast-metalna-galanterija

Livplast

Stara Pazova, Zmaj Jovina 33 022 312588
METALNA GALANTERIJA LIVPLAST - Plastične armirane ručke - Slova - Aplikacije - Krstovi, vijci, dodaci i drugo
smm-roda-company-metalna-galanterija

SMM Roda Company

Beograd, Zemun, Rada Končara 24b 011 3163272
METALNA GALANTERIJA - SMM RODA COMPANY Kompletan dimovodni program i metalna galanterija na jednom mestu.
koteksplast-metalna-galanterija

Koteksplast

Bački Jarak, Marije Bursać 23 064 1227421
METALNA GALANTERIJA - KOTEKSPLAST Metalne hvataljke, zabadače (špenadle) i čiode, igle za značke, igle za četke (za češljanje).

Ban Inox

Novi Banovci, Zemunska 94b 063 341436
METALNA GALANTERIJA - BAN INOX Izrada metalne opreme za prehrambenu i građevinsku industriju.
Back to Top