NBA Commerce

Registruj se
Prijavi se
NBA Commerce
LOKACIJE

Livnice

LIVNICE NBA COMMERCE U livnici vršimo tri vrste livenja: - livenje u pesku - livenje u kokilama i - livenje pod pritiskom Materijali koji mogu da se liju u našoj livnici su: - Sve vrste silumina - Legure kalaja i - Legure olova

Obojena metalurgija

OBOJENA METALURGIJA NBA COMMERCE Izrađujemo proizvode od bakra, bronze, mesinga i aluminijuma.

Galvanizacija metala

GALVANIZACIJA METALA NBA COMMERCE Dekorativni hrom, debljine sloja 0,2–0,3 mikrona se nanosi na sveže sjajno poniklovanim predmetima, što im daje prepoznatljiv plavičasti sjaj hroma.Hromiranje možemo vršiti predmetima izrađenim od čelika, bakra ili mesinga a prema posebnim zahtevima i od aluminijuma i aluminijumskih legura.
Dekorativni hrom služi za zaštitu sjajnog nikla od atmosferske korozije (oksidacije) daje privlačniji dekorativni izgled.Maksimalne dimenzije predmeta:dužina 1700mm, visina 600mm, širina 600mm.

Rasveta

RASVETA NBA COMMERCE Široka paleta rasvetnih elemenata za enterijere koje nudimo će zadovoljiti i najprobirljivijeg kupca i omogućiti mu njihovo direktno uklapanje u njegovu viziju prostora, ili mu omogućiti redizajniranje već postojećeg prostora.
Naša kompanija Vam nudi kompletno rešenje za sve zahteve vezane za osvetljavanje Vašeg prostora.
Pored enterijera jedna smo od retkih firmi na tržištu koja proizvodi rasvetna tela za eksterijer, ulice, parkove, bašte i slično.
Naša paleta proizvoda izrađena od najkvalitetnijih legura aluminijuma je idealan izbor za ulepšavanje šetačkih zona, ulica, parkova i bašta.

Metalna galanterija

METALNA GALANTERIJA NBA COMMERCE U kooperaciji sa kompanijom Rul AD, Leskovac proširili smo delatnost na promet i proizvodnju rasvete, elektro opreme, metalne galanterije i pružanje usluga opremanja objekata rasvetnim telima.
Samostalno sa vodećim stručnjacima u domenu proizvodnje rasvete i elektropreme stvorili smo nove linije pod nazivom Modern RUL lighting za program rasvete i Modern RUL electro za program elektroopreme.

Elektromaterijal

ELEKTROMATERIJAL NBA COMMERCE U kooperaciji sa kompanijom Rul AD, Leskovac proširili smo delatnost na promet i proizvodnju rasvete, elektro opreme, metalne galanterije i pružanje usluga opremanja objekata rasvetnim telima.
Samostalno sa vodećim stručnjacima u domenu proizvodnje rasvete i elektropreme stvorili smo nove linije pod nazivom Modern RUL lighting za program rasvete i Modern RUL electro za program elektroopreme.

Cevi i profili

CEVI I PROFILI NBA COMMERCE Cevi i profili izrađeni od obojenih metala.

Ograde

OGRADE NBA COMMERCE Vršimo izradu ograda.

Proizvodi od aluminijuma

PROIZVODI OD ALUMINIJUMA NBA COMMERCE - Aluminijumske trake - Aluminijumski lim - Aluminijumske šipke - Aluminijumska žica - Aluminijumski profili - Aluminijumska lamperija - Aluminijumske lajsne - Aluminijumski ekseri - Aluminijumski ingoti - Silumin L21 - Pocinkovane cevi

Proizvodi od bakra

PROIZVODI OD BAKRA NBA COMMERCE - Bakarne šine - Bakarne cevi - Bakarni limovi - Bakarne šipke - Bakarne trake - Bakarne žice - Lak žice

Proizvodi od bronze

PROIZVODI OD BRONZE NBA COMMERCE - Kalajna bronza - Aluminijumska bronza - Olovna bronza - Specijalna bronza

Proizvodi od mesinga

PROIZVODI OD MESINGA NBA COMMERCE - Mesingani limovi - Mesingane cevi - Mesingane trake - Mesingana žica

Oprema za zavarivanje

OPREMA ZA ZAVARIVANJE NBA COMMERCE ULTRAPUNKT 7000 je ručni aparat za tačkasto zavarivanje, savremene konstrukcije i modernog dizajna, koji svojom malom veličinom i težinom omogućuje lako i jednostavno rukovanje, čime zaslužuje istaknuto mesto u svakoj auto- servisnoj radionici za popravku karoserija automobila, limarskim i drugim zanatskim radionicama i svuda u industriji gde je potrebno spajanje limova i žica.
Namenjen je za brzo i pouzdano tačkasto zavarivanje niskougljeničnih čeličnih limova debljine do 2+2 mm (odnosno 1.5+4 mm).
Njime se takođe mogu zavarivati okrugle čelične žice prečnika ø5+5 mm.
Regulacijom sile na elektrodama od 60 do 120 kg, vremena punktovanja od 0,05 do 1,3 s i pogodnom obradom vrhova elektroda moguće je veoma fino podesiti parametre punktovanja za konkretnu primenu.
Standardna dužina držača elektroda je 125 mm a po zahtevu kupca mogu se isporučiti i dužine od 250mm, 350mm i 500mm.
Lokacije
    Lokacija
  1. Beograd Banovo brdo Blagoja Parovića 19a
    +381 11 3549838; +381 11 3549839; +381 11 3549840;
Back to Top