Livnice Beograd

Registruj se
Prijavi se
Livnice Beograd
dip-livnica-livnice

Dip Livnica

Novi Sad, Temerinska 30 063 553891
LIVNICE DIP LIVNICA Već duži period smo vodeći proizvođač legura obojenih metala u Srbiji i regionu i to prvenstveno zahvaljujući našoj težnji da dobijemo visokokvalitetan gotov proizvod koji zadovoljava potrebe naših kupaca.
Kako bismo to postigli i održali, mi ulažemo velike napore u tehničko i tehnološko opremanje našeg proizvodnog pogona i laboratorije, kao i u timsko organizovanje našeg kadra, gde bismo posebno stavili naglasak na vlastito znanje i iskustvo.
Kad tome dodamo još neke važne karike u lancu našeg poslovanja, kao što su: klasifikacija i tretman sirovina, kontrola radioaktivnosti, konstantno testiranje kvaliteta tokom i nakon proizvodnje, uspeh je neizostavan.
Kada su konkretne brojke u pitanju, preko 90% naših proizvoda plasiramo na tržište Evropske Unije i trenutno zaposljavamo oko 50 radnika, sa tendencijom daljeg rasta oba pokazatelja.
biti-doo-livnice

Biti doo

Beograd, Banovo brdo, Zrmanjska 1a/5 011 3572368
LIVNICE BITI DOO Sekundarne sirovine od obojenih metala i legura metala, retkih metala, plemenitih metala, elektronskog otpada – reciklaza metalnog otpada – obojeni metali i legure, otpaci i ostaci – prasine, zgure, sljake, katalizatori, oxidi, blokovi, ingoti: bakar, mesing, bronza, tombak, monel, konstantan, alpaka, nikal, kobalt, prohrom, inkonel, kovar, stelit, tungsten/volfram, molibden, aluminijum, olovo, kalaj, solder, cink, zamak, tantal, niobijum, galijum, germanijum, indijum, vanadijum, titanijum, ferolegure, elektronski otpad…
radijator-inzenjering-livnice
LIVNICE LIVNICA ČELIKA BEOGRAD RADIJATOR INŽENJERING Radijator inženjering u zakupu ima Livnicu čijih je sada je 40 odsto kapaciteta Livnice namenjeno proizvodnji za potrebe Radio Inženjeringa koji ima veliko tržište za plasman svojih proizvoda.
livnica-gor-liv-livnice
LIVNICE LIVNICA GOR - LIV Gor-Liv je počela je sa radom jos 1985.godine, a ozbiljnim radom 1996.godine i u stalnom je usponu u pogledu organizacije proizvodnje.Gor-Liv je firma koja se bavi livenjem pod pritiskom aluminiumskih i cink legura kao i livenjem mesinga.U ovom poslu koristi najsavremeniju opremu i najbolja pomoćna sredstva.Filozofija naše firme je da zadovoljimo kupce srednjih i malih serija.Lokacija firme je Srbija, Čačak, Goričani i Slatina.
fasil-fabrika-sita-i-lezajeva-livnica-obojenih-metala
LIVNICA OBOJENIH METALA BEOGRAD FASIL FABRIKA SITA I LEŽAJEVA Klizni ležaji je postala specijalozovana proizvodnja kliznih elemenata, jedinstvena na Balkanu.
Svojim proizvodima zahtevanog kvaliteta, Fasil je dostigao nivo renomiranog proizvođača kliznih elemenata.
ligrap-livnice
LIVNICE LIGRAP Livnica LIGRAP d.o.o.
je osnovana 1981.god.
kao livnica odlivaka obojenih metala.
Od osnivanja se krenulo sa razvojem odlivaka za potrebe crkve (crkvena zvona, horosi, polijeleji, svecnjaci i sl.) i u toj oblasti LIGRAP je postao vodeci proizvodjac na sirem prostoru.
Vremenom se pokazala potreba prosirenja na livenje i drugih kvaliteta legura pa se 2003.god.
uvode i kapaciteti za proizvodnju odlivaka od sivog i celicnog liva.Tehnologija je postavljena za livenje odlivaka u pesku koristeci najkvalitetnije kaluparske materijale koji obezbedjuju kvalitetne odlivke.
livnica-kikinda-livnice

Livnica Kikinda

Kikinda, Miloševački put 34 023 422860
LIVNICE LIVNICA KIKINDA Tehnologije:livenje gvoždja, livenje čelika, mašinska obrada Primarni proizvodi: delovi za autoindustriju,specijalni alati, alatne mašine i druga oprema
gosi-international-livnice

GOSI International

Beograd, Krnjača, Zrenjaninski Put 84 011 2717403
LIVNICA GOSI INTERNATIONAL Osnovna delatnost kompanije GOSI International je livenje gotovih predmeta od metala.
Posebno je specifična i jedna od retkih u Evropi jer se može pohvaliti mogućnošću da izrađuje komade u preciznom livu veličine od 5 mm, ali isto tako i da lije skulpture i spomenike u umetničkom livu koje dostižu visine i od po više desetina metara.
jedinstvo-livnica-pozega-livnice
LIVNICE LIVNICA JEDINSTVO POŽEGA Sadašnja proizvodnja Livnice "Požega" ima visok tehnološki nivo zahvaljujući modernoj opremi kojom raspolaže (moderna linija pripreme i mašinskog kalupovanja, indukcione peći,mašine za izradu jezgara, peskirnice, brusilice i dr ).
Moderna laboratorija je opremljena kvantometrom za brzu hemijsku analizu, mikroskopom i ostalom potrebnom opremom što omogućava održavanje visokog nivoa kvaliteta naših proizvoda i zadovoljenje zahteva naših kupaca. Naša stručna ekipa permanentno radi na osvajanju novih proizvoda i poboljšanju kvaliteta postojećeg programa.
Dokazi o prethodno iznetom su i sertifikati ovlašćenih institucija koje posedujemo.Jedinstvo Livnica ,,Požega,, DOO od januara 2015.godine posluje kao članica Jedinstvo grupe.
neotehnika-livnice

Neotehnika

Novi Sad, Narodnog fronta 10 021 4721764
LIVNICE NEOTEHNIKA Neotehnika, preduzeće za proizvodnju, usluge, unutrašnju i spoljnu trgovinu, je osnovano 1999.godine, u privatnom vlasništvu.
Neotehnika se pretežno bavi trgovinom obojenim metalima i crnom metalurgijom, u svom vlasništvu poseduje savremenu radionicu za izradu rezervnih delova za industriju od obojenih metala, a po zahtevu i tehničkoj dokumentaciji kupaca.
Profesionalnim načinom poslovanja i savremenom organizacijom rada kao i profesionalnim odnosom prema kupcima, Neotehnika zauzima značajan deo tržišta u trgovini obojenim metalima.Za deset godina poslovanja, Neotehnika je uspela pre svega kvalitetom svojih proizvoda kao i kvalitetom usluga i odnosom prema kupcima da stekne zavidan renome na tržištu Srbije, a samim tim i poverenje sadašnjih kupaca koji su i dalje sa nama.
nba-commerce-livnice

NBA Commerce

Beograd, Banovo brdo, Blagoja Parovića 19a 011 3549838
LIVNICE NBA COMMERCE U livnici vršimo tri vrste livenja: - livenje u pesku - livenje u kokilama i - livenje pod pritiskom Materijali koji mogu da se liju u našoj livnici su: - Sve vrste silumina - Legure kalaja i - Legure olova
metal-tim-livnice

Metal Tim

Beograd, Mladenovac, Nikole Pašića 196 011 8238685
LIVNICE METAL TIM Preduzeće METAL TIM d.o.o osnovano je 25.02.2000.godine.
Locirano je na 5km od centra Mladenovca.2001.godine METAL TIM d.o.o.
postaje distributer kompanije A.Cesana S.p.A Milano, Italia, koja proizvodi pomoćna livačka sredstva za obojene metale ( rafinatori, degazatori, modifikatori kao i visoko kvalitetne premaze za kokilno livenje i livenje pod pritiskom.2003 godine METAL TIM d.o.o.
postaje distributer kompanije MORGANITE Norton Worcester, England, koja proizvodi SALAMANDERTM livačke lonce za topljenje obojenih metala.Kako bi upotpunili ponudu livačkoj industriji od 2006 godine smo distributeri čuvene kompanije THERMAL CERAMICS Bromborough, England, koja u svom proizvodnom programu pored najkvalitetnijih vatrostalnih materijala ima i potpuno ekološku vatrostalnu vunu SuperwoolTM 607TM HT.
szr-antal-livnica-livnice

SZR Antal Livnica

Subotica, Segedinski put 36/a 024 546678
LIVNICE SZR ANTAL LIVNICA Naša livnica je osnovana 1930.
kada je moj deda Mihalj Antal, posle više godina šegrtavanja odlučio da osnuje prvu samostalnu livnicu gvožđa ne samo u Vojvodini nego u čitavom regionu.
Livnica od tada radi bez prestanka na istom mestu.
Šezdesetih godina, livnicu preuzima moj otac Mihalj Antal.
On nije prezao pored izazovima metalurgije, te je uveo livenje čelika i obojenih metala, te umetnički liv, voštanom tehnologijom.
Danas livniciom upravlja unuk osnivača, najmlađi Mihalj Antal.
Asortiman odlivaka livnice je u stalnom usponu.
Od početnih mašinskih odlivaka za poljoprivredne mašine, preko obojenih metala do preciznog liva od čelika.
Decenijama pratimo i osvajamo nove tehnologije, tako, da danas pored livenja u okviru livnice imamo mogućnost izrade modela, modelnih ploča, proveru kvaliteta mehaničkim i hemijskim metodama, kao i mašinsku pbradu odlivaka.
livplast-livnice

Livplast

Stara Pazova, Zmaj Jovina 33 022 312588
LIVNICE LIVPLAST Usvojili smo najnovije standarde zaštite životne sredine.
Veliki deo naših proizvoda izradjujemo od reciklirane sirovine i na taj način uspešno konkurišemo na sve većem tržištu.
Tokom 32 godina poslovanja uspeli smo da postavimo standard za kvalitet proizvoda koji su traženi i poznati širom Francuske, Poljske, Italije, Grčke, Danske, Hrvatske, Bosne i Hercegovine, Slovenije, Austrije, Irske i Nemačke.
radionica-vujanovic-livnice
LIVNICE RADIONICA VUJANOVIĆ Radionica Vujanović je osnovana 1997.godine kao zanatsko proizvodna radionica za izradu predmeta od mesinga, aluminijuma, bronze, zamka i ostalih obojenih metala, u Aranđelovcu. Od svog osnivanja, radionica Vujanović ostvarila je uspešnu poslovnu saradnju sa mnogim partnerima u ovoj oblasti.
livnica-levak-livnice

Livnica Levak

Aranđelovac, Bukovik BB 034 6742000
LIVNICE LIVNICA LEVAK Livnica LEVAK nalazi se u Bukoviku u neposrednoj blizini Aranđelovca.
Primarna delatnost je proizvodnja i prodaja delova za spoljni vodovod.
Naši proizvodi u potpunosti zadovoljavaju zahteve propisa, standarda i zahteva kupaca…
metaloprom-liv-livnice

METALOPROM - LIV

Ćićevac, Vojvode Putnika 11 037 3100714
LIVNICE METALOPROM - LIV Firma "Metaloprom–liv" je počela sa radom 2005.godine u Stalaću.
Osnovna delatnost je livenje gvožđa.
Trenutno zapošljavamo 10 radnika.
termovent-sc-livnice

Termovent SC

Beograd, Stari Grad, Pančićeva 20 011 2180774
LIVNICE TERMOVENT SC Sve livene komponente proizvoda, napravljene su u našoj Termovent SC livnici čelika u Bačkoj Topoli. Livnica čelika, naš dugogodišnji snabdevač odlivaka, od 2003.
godine deo je kompanije Termovent SC.
fermes-livnice

Fermes

Novi Sad, Kralja Petra I 70 021 826476
LIVNICE LIVNICA FERMES Mašinski park (alatnica, livnica i dorada) i lager repro materijala omogućava nam da na narudžbine reagujemo brzo, kvalitetno i po povoljnijim uslovima.Proizvodi prikazani na Internet sajtu koji je pred Vama predstavljaju naš dosadašnji trud i ostvarenu težnju za izradom najkvalitetnijih proizvoda.
Srećni smo što su tu težnju prepoznali i klijenti.
Komercijalni pristup plasiranju naših proizvoda u Srbiji otvorio je regionalnu zainteresovanost, posebno klijenata sa tržišta stare Jugoslavije.
Shodno tome, prirodno je da u narednim godinama očekujemo osavremenjivanje proizvodnje, samim tim i veću produktivnost, proširenje asortimana, nove poslove i nove klijente.Na stranici za preuzimanje podataka nalazi se katalog i cenovnik.
Cenovnik redosledom prati proizvode u katalogu i na sajtu, pa Vas, dragi klijenti, molimo da detaljno proučite prikazane proizvode i cene.
Tako ćete uočiti razlike i sličnosti sa proizvodima na tržištu i to će Vam omogućiti da se lakše odlučite za dobavljača sa najadekvatnijim odnosom cena-kvalitet.
livnica-feniks-livnice
LIVNICE LIVNICA FENIKS Livnica Feniks je privredno društvo iz Ćuprije osnovano 1991.godine sa ciljem da svojim klijentima pruži najviši nivo kvaliteta i profesionalizma prilikom pružanja svih svojih usluga i proizvoda. Bavi se livenjem obojenih metala (aluminijuma i bakra), njihovim legurama, sivog liva.
livnica-obojenih-metala-lom-valjevo-livnice
LIVNICE LIVNICA OBOJENIH METALA LOM VALJEVO Tu smo da vam ponudimo sve vrste odlivaka od aluminijuma, bronze, mesinga, bakra, sivog liva...
Za vas lijemo u pesku ili kokili i centrifugalno livenje.
Kod nas možete dobiti unikatni odlivak, odlivke u malim ili velikim serijama, pojedinačne odlivke.
Jednom rečju ne postoji zahtev koji nismo u stanju da ispunimo.
livnica-d&m-livnice

Livnica D&M

Kraljevo, Ratina 340 069 612538
LIVNICE LIVNICA D&M Usluge livenja I proizvodnja aluminijumskih odlivaka u pesku I celicnim kokilama.
Livenje mlinova za sećer, kafu biber i žitarice.
Livenje remenica od fi 50 do fi 800, delova za pakerice polu automatske i automatske.
livnica-tomic-livnice

Livnica Tomić

Mionica, Šušeoka bb 014 3541136
Livnica Tomić - livenje obojenih metala, livenje aluminijuma, mesinga i bronze .Livnica Tomić osnovana je 2012.godine u Valjevu, a osnovni program predstavlja proizvodnja odlivaka svih vrsta.Livenje obojenih metala - livenje aluminijuma, livenje mesinga, livenje bronze.Naša stručna ekipa permanentno radi na osvajanju novih proizvoda, i poboljšanju kvaliteta postojećeg programa.
bakar-plus-livnice
LIVNICE BAKAR PLUS Preduzeće Bakar Plus d.o.o.
u sklopu svog sistema uspešno vodi livnicu čija su proizvodna rešenja usklađena sa najvišim standardima.Vršimo izradu tehnologije livenja za sve vrste metala i projektovanje kompletnih livnica ili delova livnice.
integral-export-import-livnice

Integral export-import

Topola, Tomislava Karađorđevića 21 034 6812005
LIVNICE INTEGRAL EXPORT-IMPORT Preduzeće „Integral export-import“ doo je među vodećim proizvođačima na Balkanu u oblasti livarstva.
Lijemo sve vrste čelika, sivog i nodularnog liva kao i obojenih metala.
Proizvodimo i obrađujemo sve vrste odlivaka i otkovaka, a posebna grana naše delatnosti, pored livarstva, je izrada opreme za kontaknu mrežu železnice Srbije i železnice zemalja regiona.
Stručni tim inženjera i majstora opremljen je savremenom opremom na jednom mestu kako bi ponudili proizvod usklađen sa potrebama i zahtevima kupca.
livnica-ste&la-livnice

Livnica STE & LA

Beograd, Sopot, Slobodana Penezića Krcuna 43b 011 8254160
LIVNICE LIVNICA STE & LA Livnica "STE&LA" datira svoje postojanje od 1988 god.
Osnivac firme je Srecko Djordjevic.
Livnica se nalazi u Djurincima, u neposrednoj blizini Sopota.Delatnost firme obuhvata livenje obojenih metala i njihovih legura, sivi liv i umetnicki liv.
kopex-min-liv-livnice

Kopex MIN - LIV

Niš, Bulevar 12. februar 82 018 580744
LIVNICE KOPEX MIN-LIV Društvo se bavi proizvodnjom livenih proizvoda i usluga iz osnovne delatnosti i to: - livenje gvožđa - livenje čelika - livenje lakih metala - livenje ostalih obojenih metala - proizvodnja alata - proizvodnja ostalih standardnih metalnih proizvoda.
livnica-ljig-livnice
LIVNICA LIVNICA LJIG Preduzeće Livnica Ljig osnovana je 1964.godine i od samog osnivanja bavi se proizvodnjom sivog liva.
Investiranjem u novu opremu i uvđenjem novih tehnologija u proizvodnju stvoreni su uslovi da se zadovolje i najprobirljiviji kupci odlivaka od sivog liva.
Danas se potrošačima nude odlivci od 0.5 do 1 200 kg težine po komadu u malim i srednjim serijama i pojedinačno.
U zavisnosti od vrste i namene, odlivci se rade u kvalitetima od SL-150 do SL-300 o čemu se kupcu dostavlja fabrički atest o hemijskom sastavu i mehaničkim osobinama.Dobro osmišljena topionica sa tri srednjefrekventna indukciona lonca po 2000kg i dva lonca po 250kg pružaju veliku fleksibilnost i mogućnost da se na zahteve kupaca reaguje blagovremeno.
Izbor tehnologije kalupovanja od sintetičkog peska preko CO2 i furanske tehnologije do Croning postupka garancija je da će se dobiti odlivci sa optimalnim svojstvima .
Podrška dobro opremljene labaratorije (kvantomteri, uređaji za merenje mehaničkih osobina, mikroskop, ultrazvučni defektoskop) je neophodni deo proizvodnog procesa.
Zahvaljujući u prvom redu, dugogodišnjem iskustvu i dobroj opremljenosti livnice Ljig proizvodi i odlivke koji su godinama bili na listi uvoznih artikala.
Po želji kupaca odlivci se mehanički i termički obrađuju ispituju na propustljivost zaštićuju od korozije i dr
forma-szr-livnice

Forma SZR

Gajdobra, Sutjeska 60 065 2762222
LIVNICE - SZR FORMA 2010.godine nastaje „Forma“ szr, kao samostalna-zanatska radnja, opremljena savremenim alatnim mašinama (CNC glodalicama, erozimatima, okruglim ravnim koordinatnim brusilicama, strugovima i ostalom neophodnom opremom i priborom), kako za izradu samih livačkih alata, tako i za mašinsku obradu odlivaka koji se liju na našim mašinama u sopstvenoj livnici.
Back to Top