Nadstrešnice Beograd

Registruj se
Prijavi se
Nadstrešnice Beograd
Vaš projekata zahteva izradu nadstrešnice?
Beogradske firme koje se bave izradom nadstrešnica predstavljene su ovde.
Nadstrešnice se izrađuju od raznih materijala, a neke od najtraženijih su nadstrešnice od leksana (lexana), nadstrešnice od aluminijuma, nadstrešnice od čelika i nadstrešnice od polikarbonatnih ploča.
Nadstrešnice Beograd je strana koja objedinjuje proizvođače i prodavce svih vrsta natstrešnica.
Nadstrešnice mogu imati razne namene, kao što su nadstrešnice za terase, nadstešnice za ulaze u zgrade i poslovne prostore, nadstrešnice za automobile, nadstrešnice za pušače i mnoge druge namene.
Zajedničko im je da služe za nadkrivanje prostora bilo da se radi o javnim ili privatnim objektima i služe kao zaštita od kiše i sunca.
Nadstrešnice mogu biti napravljene od čeličnih konstrukcija to jest ramova koji su ispunjeni sigurnosnim staklom, krilitom, leksanom, aluminijumskim profilom itd.
Kao što vidite ima veoma mnogo vrsta nadstrešnica.
Kako biste izabrali odgovarajuću za Vašu namenu, pogledajte detaljne ponude ovih firmi sa modelima i cenama, konsultujte se sa njima i odaberite onu nadstrešnicu koja najviše odgovara Vašem projektu.
oganj-kovano-gvozdje-nadstresnice
NADSTREŠNICE BEOGRAD OGANJ KOVANO GVOŽDJE Uloga nadstrešnica je da zaštite Vaša dobra od prirodnih nepogoda i sunca a istim možete zaštiti ulaz u Vaš dom, prozore, automobile.
Kako bi naši kupci imali što jasniju sliku kako će sutra naš proizvod izgledati na njihovom objektu, nakon dogovorenog posla imamo mogućnost da im ponudimo 3D projekat nadstrešnice i zajedno sa njima definišemo sve bitne detalje izrade.
Za zaštitu (pokrivku) koristimo pamplex staklo, armirano staklo, kaljeno staklo, leksan...dok za odvod kišnice nudimo i izradu oluka za nadstrešnice.
konkav-konvex-nadstresnice
NADSTREŠNICE BEOGRAD.
Za nadstrešnice, staklene krovne konstrukcije i plafone KONKAV KONVEKS koristi različite noseće sisteme koji se primenjuju u odnosu na prostorne i konstruktivne mogućnosti i estetske zahteve klijenata.
Nadstrešnice i plafoni KONKAV KONVEKS izvodi uglavnom od laminiranig kaljenog stakla ili kao termoizloacioni paketi.
Osim klasičnih-ravnih KONKAV KONVEKS izrađuje i nadstrešnice od savijenog stakla.
Time možemo postići i najkompleksnije forme.
staklo-kristal-nadstresnice
NADSTREŠNICE - STAKLO KRISTAL Staklene nadstrešnice su veoma atraktivnog dizajna i naročito pogodne iznad ulaznih vrata.
tim-beograd-nadstresnice

TiM Beograd

Beograd, Vračar, Dubljanska 15 011 2423563
Nadstrešnice svih vrsta i oblika izrađujemo po Vašem ili našem projektu.
Nadstrešnice mogu biti samostalne konstrukcije.
Mi proizvodimo za vas nadstrešnice po vašem proizvoljnom obliku i veličini: nadstrešnice za automobile, nadstrešnice za pušače, nadstrešnice za terase, nadstrešnice za ulaze u kuće i poslovne prostore, nadstrešnice za razne druge namene
jesal-tim-nadstresnice

Jesal tim

Beograd, Kaluđerica, Sjenička 8a 011 3492840 |
064 1499904 |
Nadstrešnice.
Nadstrešnice se ugrađuju iznad ulaznih vrata ili iznad terasa na kućama, stambenim zgradama i poslovnim i javnim objektima kako bi nas zaštitile od padavina.
Konstrukcija se izrađuje od aluminijumskih ili čeličnih profila, a za ispunu se koristi sigurnosno staklo, klirit, leksan, aluminujumski lim i alubond.
Nadstrešnice su lep detalj na stambenim objektima, a na poslovnim objektima posluže kao prostor za natpis preduzeća ili reklamu.
ferometal-inter-nadstresnice

Ferometal - Inter

Beograd, Zemun, Pregrevica 162 011 3167280 |
065 3105300 |
Nadstrešnice.
Nadstrešnice svih vrsta i oblika izrađujemo po Vašem ili našem projektu od metala, leksana i čelika.
Nadstrešnice mogu biti samostalne konstrukcije ili nastavak stambenog objekta, omugućavaju prijatan boravak na terasama i štite od kiše i sunca, a mogu zameniti i garaže.
Garažne nadstrešnice, ulazne nadstrešnice, nadstrešnice za terase.
Iskustvo naših inžinjera rezultira moderan dizajn i jako visok kvalitet završne izrade nadstrešnice.
mag-dekor-nadstresnice

Mag Dekor

Beograd, Barajevo, Slobodana Penezića Krcuna 60 011 3919307 |
063 463393 |
NADSTREŠNICE.
Za zaštitu od nepovoljnih vremenskih uslova, kiše, sunca, vetra, snega i grada, nadstrešnice su najbolje rešenje.
Mi proizvodimo za vas nadstrešnice po vašem proizvoljnom obliku i veličini: nadstrešnice za automobile, nadstrešnice za terase, nadstrešnice za ulaze u kuće i poslovne prostore, nadstrešnice za razne druge namene.
staklo-zoric-nadstresnice

Staklo Zorić

Beograd, Zemun, Ugrinovačka 163 011 3164790
Nadstrešnice od stakla.
Nadstrešnice od stakla svih vrsta i oblika po Vašem ili našem projektu.
Nadstrešnice od stakla, pored toga što štite od kiše i sunca obezbeđuju da Vaši ulazi budu dobro osvetljeni.
Kombinacija visokokvalitetnog stakla i dobro dizajnirane i konstruisane armature predstavlja savršeno rešenje za sve vrste nadstrešnica od stakla.
Uloga nadstrešnica je da zaštite Vaša dobra od prirodnih nepogoda i sunca a istim možete zaštiti ulaz u Vaš dom, prozore, automobile. Ne postoji ništa slično osećaju kada uživate ispod nadstrešnice ili drugog objekta koji pravi hlad. Ovakvi zakloni pružaju intimnost i zaštitu od vremenskih prilika, ali pružaju i poseban ambijentalni doživljaj. Kao što biste sedeli u zatvorenoj sobi koja gleda ka dvorištu, isto tako vam nadstrešnica može omogućiti da prostor na otvorenom pretvorite u dnevni boravak okružen sopstvenim vrtom.U zavisnosti od toga da li taj hlad formirate za manju ili veću grupu ljudi, za odabir ćete se lako odlučiti. Postoji mnogo modela, među kojima će se sigurno naći pravi za vaše potrebe. Nadstrešnice su veoma funkcionalne i ukoliko imate uslova, dvorište na vrhu zgrade možete zaštititi prigodnom nadstrešnicom, kako bi uživali na njemu i u kišnim danima. Tkanine za nadstrešnice dolaze u mnogim svetlim i neutralnim bojama sa različitim šarama i u raznim stilovima. Birajte nadstrešnice koje su od vodootpornih materijala.
Back to Top