Natron vreće, Natron kese Čačak

Registruj se
Prijavi se
Natron vreće, Natron kese Čačak
litopapir-natron-vrece
PROIZVODNJA NATRON VREĆA.
Nudimo širok spektar natron vreća koje se odlikuju visokim kvalitetom.
Koristimo najkvalitetnije vrste natron papira koji se mogu naći na tržištu.
Beli papiri omogućuju visok kvalitet štampe do 6 boja uz primenu CMYK tehnike kao i korišcenje CNC ink dispezera garantuju ispunjenje svih zahteva kupca.
Posebna konstrukcija, kao i primena visoko propustljivih papira (QF i HP ) ispunjavaju i najteže zahteve tržišta koje se odlikuje potrebama za izuzetnim kvalitetom i povećanjem brzine punjenja.
Raspolažemo sa frikcionim papirima koji onemogućavaju klizanje natron vreća nakon slaganja.
Naša proizvodnja je sposobna da odgovori zahtevima kupaca za izradu različitih tipova natron vreća od 5 do 50 kg u godišnjem kapacitetu od 36 000 000 natron vreća sa tendencijom rasta.
Natron vreće, natron kese su odlična ekološka ambalaža. Natron kese se koriste za pakovanje proizvoda kao što su brašno, šećer, rinfuzna roba, stočna hrana, ćumur za roštilj, građevinski materijal itd. Natron vreće se koriste i za pakovanje robe u marketima. Ove kese su ekološke zato što se mogu reciklirati, pa njihovom upotrebom čuvate životnu sredinu. Natron vreće se izrađuju od jednog, dva ili tri sloja papira. U zavisnosti od robe kojoj su namenjene one mogu imati i oblogu od polietilena između dva sloja papira. Pogodne su da se i na njima štampaju informacije o proizvodu. Natron kese mogu biti različite gramaže i uglavnom se proizvode u beloj i braon boji.
Back to Top