Natron vreće, Natron kese Zrenjanin

Registruj se
Prijavi se
Natron vreće, Natron kese Zrenjanin
natron-natron-vrece

Natron

Zrenjanin, Save Tekelije 26 023 544752 |
023 548530 |
PROIZVODNJA NATRON VREĆA.
Vreće se proizvode u beloj i braon boji sa jedan, dva ili tri sloja papira.
Mogu biti otvorene ili ventil vreće sa umetnutim slojem polietilena koji može biti unutrašnji sloj ili između dva sloja papira u zavisnosti od namene i proizvoda koji se pakuje u vreće.
Štampa na vrećama se radi do 4 boje.
Natron vreće su pogodne za pakovanje mnogih proizvoda.
Koriste se za pakovanje prehrambenih proizvoda (brašno, voće, povrće, čajevi…), zatim za pakovanje građevinskog materijala, stočne hrane, za pakovanje robe u supermarketima i za mnoge druge namene.
Sve sirovine od kojih se sastoje naši proizvodi se mogu reciklirati što je veoma važna komponenta za sferu zaštite životne sredine.
Natron vreće, natron kese su odlična ekološka ambalaža. Natron kese se koriste za pakovanje proizvoda kao što su brašno, šećer, rinfuzna roba, stočna hrana, ćumur za roštilj, građevinski materijal itd. Natron vreće se koriste i za pakovanje robe u marketima. Ove kese su ekološke zato što se mogu reciklirati, pa njihovom upotrebom čuvate životnu sredinu. Natron vreće se izrađuju od jednog, dva ili tri sloja papira. U zavisnosti od robe kojoj su namenjene one mogu imati i oblogu od polietilena između dva sloja papira. Pogodne su da se i na njima štampaju informacije o proizvodu. Natron kese mogu biti različite gramaže i uglavnom se proizvode u beloj i braon boji.
Back to Top