Oprema za hotele

Registruj se
Prijavi se
Oprema za hotele
Otvarate hotel?
Ili renovirate već postojeći hotel?
Ono što čini Vaš hotel jedinstvenim i nezaboravnim je upravo hotelska oprema koju posedujete.
Nemojte gubiti vreme obilazeći Beograd u potrazi za pravom hotelskom opremom kad možete naći jednastavno i lako sve što Vam je potrebno uz našu pomoć.
Pogledajte spisak najopremljenijih firmi za prodaju opreme za hotele u Beogradu i kontaktirajte ih odmah.
Možda baš oni imaju sve što Vam je potrebno.
Uživajte u svom toplom domu i završavajte poslove iz Vaše fotelje!
Srećno!
textil-oprema-za-hotele
OPREMA ZA HOTELE BEOGRAD JAGODINA TEXTIL.
Tržišno iskustvo firme Textil d.o.o.
je na visokom nivou i osim prodaje u Crnoj Gori, Bosni i Hercegovini, Hrvatskoj, Sloveniji i Nemačkoj naša intencija je pokrivanje i drugih zemalja EU kao i poboljšanje kvaliteta.
Razvijanje lanca maloprodajnih i veleprodajnih objekata firme Textildokaz je kvalitetnog poslovanja.
Dugogodišnja odanost Textila postojećim potrošačima naših proizvoda kao i njihova stalna ekspanzija je upravo potvrda uspešnosti Textil doo.
Sa nama se lepše sanja...
frigotherm-oprema-za-hotele

Frigotherm

Beograd, Zvezdara, Kneza Mutimira 4 011 3470850
OPREMA ZA HOTELE BEOGRAD FRIGOTHERM Eksluzivni smo zastupnik firme Končar iz Zagreba koja se bavi proizvodnjom ugostiteljske opreme: šporeta, pečenjara, friteza, roštilja, kipera, kazana...
elekričnih i plinskih, program 900 i program 700, komplet program rashladne i neutralne opreme.
kogast-oprema-za-hotele

Kogast

Beograd, Stari Grad, Dunavski kej 21 011 2928087
cena: Cenovnik
OPREMA ZA HOTELE BEOGRAD KOGAST KOGAST BEOGRAD d.o.o., ovlašćeni predstavnik renomiranog proizvođača profesionalne ugostiteljske opreme KOGAST GROSUPLJE d.d., Slovenija i deo grupacije KOGAST SISTEMI d.o.o.Osnovna delatnost društva je opremanje ugostiteljskih objekata, na srpskom tržištu, profesionalnom ugostiteljskom opremom, proizvođača KOGAST Grosuplje - Slovenija.
(ranije prisutnog, na našem tržištu, pod brendom: KOVINASTROJ).
okpiro-ecogrill-oprema-za-hotele
OPREMA ZA HOTELE BEOGRAD OKPIRO - ECOGRILL Neprekidan razvoj i rad na osvajanju nove proizvodnje I širenja delatnosti doveli su do toga da se danas bavimo proizvodnjom ugostiteljske i hotelske opreme, elektro opreme i elektricnih rositlja.
bernarda-duseci-i-kreveti-oprema-za-hotele
OPREMA ZA HOTELE BEOGRAD BERNARDA - DUĐECI I KREVETI Imamo ugotrajno uspešno iskustvo u saradnji s najvećim europskim hotelskim lancima.Proizvodnjom visoko kvalitetnih dušeka, kreveta, jastuka i pokrivača, za hotele, pansione, apartmane i kuću, BERNARDA se kao brzorastuća firma u svojih dvadesetak godina postojanja uspešno pozicionirala na domaćem i stranim tržištima.
ags-ugostiteljska-oprema-oprema-za-hotele
AGS oprema za hotele sa uspehom spaja iskustva iz proizvodnje i prodaje profesionalne hotelske opreme namenjene za sve tipove hotela.
Naša obaveza je da pratimo dešavanja na globalnom tržištu i da u skladu sa tim dešavanjima edukujemo naše kupce.
AGS oprema za hotele predstavlja pravi recept za sva rešenja koja su Vam potrebna da bi ste imali savremenu profesionalnu hotelsku kuhinju.
salon-namestaja-linea-milanovic-oprema-za-hotele
OPREMA ZA HOTELE BEOGRAD SALON NAMEŠTAJA MILANOVIĆ Opremanje hotela i proizvodnja nameštaja za hotele je proces koji zahteva dobro organizovan tim stručnjaka i arhitekata, fleksibilnu proizvodnju i vrhunske majstore, a za opremanje hotela veoma su vazni dobro organizovan proizvodni proces, kontrola kvaliteta i logistika.
stilex-oprema-za-hotele

Stilex

Prijepolje, Milosava Stikovića bb 033 789079
OPREMA ZA HOTELE - STILEX - Ćebe hotel - Posteljina bela - Štep deka bela - Bade mantili - Stolnjak - Peškir hotel
premium-hotel-duseci-i-kreveti-by-richfield-oprema-za-hotele
OPREMA ZA HOTELE - RICHFIELD Eksluzivni dušeci i kreveti brenda Richfield.

Aeon

Beograd, Savski venac, Vladimira Gaćinovića 14 011 2661618 |
063 246680 |
OPREMA ZA HOTELE - AEON Veliki izbor inox posuđa, barske opreme, staklene galanterije, ketering opreme...

Branzuka

Beograd, Zvezdara, Gospodara Vučića 245 060 5726842
OPREMA ZA HOTELE - BRANZUKA Oprema za bife i kuhinju.
Hotel ne može previše računati na dobru popunjenost, vraćanje gostiju, visoki reiting i uopšte budućnost poslovanja, ukoliko se ne namerava prilagoditi novim turističkim trendovima ili ako pak za njima debelo kasni. Svaki hotel koji želi što više gostiju, mora biti opremljen po poslednjim trendovima i svojom opremom zadovoljiti svoje goste. A jedan po jedan zadovoljni gost gradi dugoročnu reputaciju hotela. Gostiju ima svakakvih pa samim tim i svakakvih prohteva u toku boravka u vašem hotelu. Dobro opremljen hotel uvek je sprema da izadje u susret i najzahtevnijim gostima. Pored podrazumevane opreme, udobnih kreveta, obavezne internet konekcije, čistih i modernih kupatila, telefona, televizora, mini frižidera, kvalitetne posteljine i mekanih peškira, dobro opremljen hotel mora voditi računa i o drugim stvarima. Ne bi bilo loše da opremite svoj hotel sa sefovima za vaše goste, jer svaki čovek na svetu obožava sigurnost. Kako sebe tako i svojih dragocenosti. Sigurni smo da će makar taj sef da privuče nekolicinu gostiju da se odluče baš za vaš hotel. Osvetljenje ja takodje veoma bitno, pa bi najbolje bilo da gostu prepustite da sam upravlja osvetljenjem u svojoj sobi... Potencijatori svetlosti su svakako najbolje rešenje. I zapamtite da hotel ne čini samo kvalitetna i moderna oprema već i nasmejano i uvek ljubazno osoblje.
Back to Top