Oprema za sportske terene

Registruj se
Prijavi se
Oprema za sportske terene
ergoprodukt-oprema-za-sportske-terene

Ergoprodukt

Čačak, Devet Jugovića 1 032 5527054
Dve decenije iskustva u projektovanju i proizvodnji opreme za uređenje sportskih terena. Osnovna karakteristika preduzeća je stalan razvoj novih i usavršavanje postojećih proizvoda, osvajanje novih tržišta, kao i proširenje proizvodnih kapaciteta, obima proizvodnje i broja zaposlenih, kao i uvođenje sistema kvaliteta u proizvodnju i proizvode.
Naše ime i naši proizvodi su postali poznati i prepoznatljivi na tržištu Srbije i šire, preko uspešne saradnje sa mnogobrojnim predškolskim ustanovama, školama, Direkcijama za izgradnju, Javnim preduzećima u Srbiji, Republici Srpskoj, Crnoj Gori,… Kvalitet proizvoda (Atesti).
Sva metalna oprema je posle fosfatiziranja (S-15) i zaštitnog premazivanja osnovnom bojom, bojena završnim kvalitetnim bojama (veselim-toplim dečijim bojama; žuta, crvena, narandžasta, plava, zelena), ili po želji naručioca. Drveni elementi su posle premazivanja poliesterskim premazom „grundom“ i osnovne boje za drvo, bojeni završnom bojom (veselim-toplim dečijim bojama; žuta, crvena, narandžasta, plava, zelena), ili lazurnim premazom po želji kupca (manji izbor boja!
), na bazi voska, koji dodatno štiti drvo od atmosferskih uticaja, UV-zračenja i prskanja.
eco-pro-oprema-za-sportske-terene

Eco Pro

Gajdobra, Jovana Dučića 102 021 763145
Košarkaški obruč sa mrežicom Oprema za sport Izrađuje se od čeličnih cevi i limova.
Dimenzije i performanse samog obruča prilagođene su standardu SRPS EN 1270. Posebnu pažnju obratili smo na zaštitu svih metalnih površina, koja je izvedena postupkom plastifikacije.
Golovi Oprema za sport Izrađuju se od čeličnih cevi 80 x 80 mm u standardnim dimenzijama 2000 x 3000 mm.
Zaštita svih metalnih površina vrši se pomoću temeljnog i završnog laka u boji koju kupac izabere.
Koš sa konstrukcijom Oprema za sport Izrađuje se od čeličnih cevi i limova.
Dimenzije i performanse samog obruča prilagođene su standardu SRPS EN 1270. Posebnu pažnju obratili smo na zaštitu svih metalnih površina, koja je izvedena postupkom plastifikacije.
Back to Top