Parket Beograd

Registruj se
Prijavi se
Parket Beograd
steffes-parket

Steffes

Beograd, Zvezdara, Smederevski put 5 065 5286688
PARKET BEOGRAD STEFFES D.T.R.
STEFFES svoju proizvodnju, koju čini više segmenata, započinje još 1997.godine u Arilju.
Danas se poslovanje STEFFES-a zasniva na proizvodnji i prodaji širokog asortimana proizvoda od drveta visokog kvaliteta: nameštaj, stolarija, podne i zidne obloge (lamperija, brodski pod, parket, laminat....), kao i drveni elementi koji se koriste u enterijeru ili građevinarstvu (lajsne, garnišne).
Svi proizvodi imaju svoje standardne dimenzije, a mogu se izraditi i u dimenzijama po želji kupca.
Dugogodišnjim radom i iskustvom uspeli smo da sagledamo sve potrebe koje se javljaju od izgradnje do opremanja jednog stambenog objekta i na taj način odgovorimo zahtevima kupaca. Brižljivo čuvamo kvalitet koji smo imali od početka kao i poverenje koje smo stekli kod potrošača. Ljubazno osoblje u našim prodajnim objektima će u svakom trenutku izaći u susret vama i vašim zahtevima. Dođite i uverite se u kvalitet naših proizvoda.
eurodom-parket
PARKET BEOGRAD EURODOM CP PARQUET i TARKETT lideri u oblasti pružanja inovativnih i održivih rešenja za podove.
Eurodom je porodična firma koja se već 20 godina bavi prodajom kompletne opreme za kupatilo.EURODOM se trudi da ispuni očekivanja klijenata razumevanjem njihovih potreba, ponudom odgovarajućih proizvoda, savetima i kvalitetnim servisom.
Obučeno osoblje će vam pomoći da lako nađete pravo rešenje za vas i da vaše novo kupatilo postane mesto opuštanja i uživanja.
partizan-uc-gradjevinski-materijal-parket
PARKET BEOGRAD PARTIZAN UC U našem prodajnom programu možete naći veliki izbor građevinskog materijala svih renomiranih proizvođača na domaćem i inostranom tržištu, od rezane građe i osb ploča, preko boja za zidove, kamene vune, gips ploča, čeličnih profila, armaturnih mreža pa sve do termičke, hidro, termo i zvučne izolacije i podnih obloga.
domis-enterijeri-parket
PARKET BEOGRAD DOMIS ENTERIJERI Nudimo Vam sve vrste parketa renomiranih domaćih i stranih proizvođača.
enmon1-parket

Enmon

Beograd, Žarkovo, Ratka Mitrovića 153 011 2310846
cena: Cenovnik
PARKET BEOGRAD ENMOM Enmon u svojoj ponudi ima parket visokog kvaliteta. Od kvaliteta parketa zavisi i kvalitet atmosfere vašeg doma.
Enmon prodaje parket od bambusa.
Postavljanje parketa u Vašoj kući ili poslovnom prostoru je pravo rešenje jer ćete lako postaviti pod od prirodnog materijala koji se jednostavno održava.
Neka Vaš izbor bude parket od bambusa!
ostrog-gradjevinski-materijali-parket
PARKET OSTROG Mnogo prednosti u odnosu na klasičan parket imaju višeslojni parketi, kako estetski tako i funkcionalno.
Pozitivno i sa gledišta ekologije i šumarstva.
Samim tim što je gornji sloj 4mm, od retkog tvrdog drveta koje sporo raste, a u praksi se mnogo seče, ova proDvoslojni masivni-lamelirani parketi, odnosno svi višeslojni parketi, nose gradaciju “lidera” među svim vrstama parketa koji se proizvode.
Razlozi su mnogobrojni i lako prepoznatljivi.
velog-parket

Velog

Beograd, Železnik, Lole Ribara 133 011 2577578
cena: Cenovnik
PARKET VELOG Ulepšajte svoj životni i radni prostor sa vrhunskim parketom od bambusa.
Bambus parketi predstavljaju vrhunsku kombinaciju prirodnog materijala i moderne tehnologije, to jest ekološki proizvod vrhunske izrade.
Parketi od bambusa postaju sve popularniji među arhitektama, dizajnerima unutrašnjeg prostora i vlasnicima stanova odnosno kuća, iz razloga što je bambusov parket izuzetno lagan, a ujedno i izdržljiv (30 % tvrđi od najčešće korišćenog hrastovog parketa), i što poseduje unikatne strukture i boje.
a.m.a.-group-parket

A.M.A. Group

Beograd, Vračar, Južni bulevar 86 011 3620854
Parket.
Slavonski hrastov parket važi za najpouzdaniji parket.
Hrast, zbog svoje dugotrajnosti, dobrih mehaničkih osobina i plemenitog izgleda, najviše se koristi u proizvodnji parketa.
Hrast je pouzdan i po mehaničkim i po estetskim svojstvima i predstavlja najbolju preporuku svakog majstora kada su u pitanju parketi, pogotovo čuveni Slavonski hrast lužnjak, čiji je kvalitet svetski priznat.
market-parket-parket

Market Parket

Beograd, Zvezdara, Bul. kralja Aleksandra 638A 011 3478884
cena: Cenovnik
PARKET BEOGRAD MARKET PARKET Garancija kvaliteta proizvoda koje isporučuje i ugrađuje Market Parket rezultat je dugogodišnje saradnje isključivo sa najpriznatijim nemačkim kompanijama.

ABO Balkan

Beograd, Kaluđerica, Bulevar Revolucije 43g 064 6579850
PARKET BEOGRAD ABO BALKAN U ponudi imamo sve vrste parketa vrhunskog kvaliteta.
vanas-parket

Vanas

Beograd, Borča, Put za Ovču 77 011 7155445
PARKET VANAS Postoje različite klase parketa, ali sve prolaze korz iste faze sušenja i obrade.
Uz različite načine postavljanja, vrste laka (visoki sjaj ili mat) i izbora boje, svaki može biti prilagođen vešem izboru, koji je pre svega stvar ukusa.

Beli Bor

Beograd, Zvezdara, Dojranska 2 011 2436625
PARKET - BELI BOR Proizvodnja visokokvalitenog parketa.

AquaBoutique

Beograd, Voždovac, Bulevar Oslobodjenja 43 011 3449550 |
011 4081082 |
PARKET - AQUABOUTIQUE Parket raznih dezena u salonu keramike AquaBoutique.
PARKET - SAB AMBIJENT Izvanredan izbor parketa u salonu keramike SAB Ambijent.

Salon keramike Miraro

Beograd, Palilula, Bulevar despota Stefana 126 065 8655803
PARKET - MIRARO Odaberite najbolji parket u salonu keramike Miraro.
Uz mnogobrojne vrste inovativnih modernih podnih obloga, ona koja i dalje prednjači u izboru za opremanje doma brojnih esteta je parket. Svoju dugovečnost na sceni pre svega duguje funkcionalnosti, kvalitetu i dugom veku trajanja. Funkcionalan, atraktivan i dugotrajan parket svakom domu daje toplinu i naglašava estetiku unutrašnjeg uređenja, zbog čega je i dalje vodeći na listi najkorištenijih podnih obloga. Klasični, mozaik ili rustik, varijacija na temu je mnogo, a prednosti parketa kao najpopularnije podne obloge pre svega su dugačak vek trajanja, jednostavno održavanje i mogućnost uklapanja u sve stilove uređenja, a osim toga, parket prostoru daje punoću i toplinu. Za koji ćete se odlučiti zavisi od vrste i namene prostora, kvaliteta, udobnosti i izolacije, i naravno od cene. Parketi se rade u određenim klasama koje odgovaraju kriterijumu kvaliteta, od čega zavisi i njihova cena. Nakon ugradnje parket je jedinstveni deo prostora, a s obzirom na prirodnu tvorevinu od koje je sazdan, njegovo održavanje je neophodno. Osim estetskog značaja, negovanje produžava i vek trajanja parketa.
Back to Top