Parket Železnik

Registruj se
Prijavi se
Parket Železnik
ostrog-gradjevinski-materijali-parket
PARKET OSTROG Mnogo prednosti u odnosu na klasičan parket imaju višeslojni parketi, kako estetski tako i funkcionalno.
Pozitivno i sa gledišta ekologije i šumarstva.
Samim tim što je gornji sloj 4mm, od retkog tvrdog drveta koje sporo raste, a u praksi se mnogo seče, ova proDvoslojni masivni-lamelirani parketi, odnosno svi višeslojni parketi, nose gradaciju “lidera” među svim vrstama parketa koji se proizvode.
Razlozi su mnogobrojni i lako prepoznatljivi.
velog-parket

Velog

Beograd, Železnik, Lole Ribara 133 011 2577578 |
011 2575219 |
cena: Cenovnik
PARKET VELOG Ulepšajte svoj životni i radni prostor sa vrhunskim parketom od bambusa.
Bambus parketi predstavljaju vrhunsku kombinaciju prirodnog materijala i moderne tehnologije, to jest ekološki proizvod vrhunske izrade.
Parketi od bambusa postaju sve popularniji među arhitektama, dizajnerima unutrašnjeg prostora i vlasnicima stanova odnosno kuća, iz razloga što je bambusov parket izuzetno lagan, a ujedno i izdržljiv (30 % tvrđi od najčešće korišćenog hrastovog parketa), i što poseduje unikatne strukture i boje.
Uz mnogobrojne vrste inovativnih modernih podnih obloga, ona koja i dalje prednjači u izboru za opremanje doma brojnih esteta je parket. Svoju dugovečnost na sceni pre svega duguje funkcionalnosti, kvalitetu i dugom veku trajanja. Funkcionalan, atraktivan i dugotrajan parket svakom domu daje toplinu i naglašava estetiku unutrašnjeg uređenja, zbog čega je i dalje vodeći na listi najkorištenijih podnih obloga. Klasični, mozaik ili rustik, varijacija na temu je mnogo, a prednosti parketa kao najpopularnije podne obloge pre svega su dugačak vek trajanja, jednostavno održavanje i mogućnost uklapanja u sve stilove uređenja, a osim toga, parket prostoru daje punoću i toplinu. Za koji ćete se odlučiti zavisi od vrste i namene prostora, kvaliteta, udobnosti i izolacije, i naravno od cene. Parketi se rade u određenim klasama koje odgovaraju kriterijumu kvaliteta, od čega zavisi i njihova cena. Nakon ugradnje parket je jedinstveni deo prostora, a s obzirom na prirodnu tvorevinu od koje je sazdan, njegovo održavanje je neophodno. Osim estetskog značaja, negovanje produžava i vek trajanja parketa.
Back to Top