Patronažna služba Beograd

Registruj se
Prijavi se
Patronažna služba Beograd
Patronažna služna Beograd ili privatna patronažna sestra Vas interesuje ako ste roditelj novorođenčeta i u prvim danima Vam treba pomoć oko kupanja bebe, negovanja i hranjenja bebe.
Patronažna služba Vam stoji na usluzi da Vam pruži svu pomoć oko novorđenčeta.
Kupanje bebe dok ne otpadne pupak svakom novom roditelju nije lako, zato to treba prepustiti privatnoj patronažnoj sestri.
Patronažna služba pokriva sve delove Beograda, tako da u kom god beogradskom naselju da stanujete, patronažna sestra će doći do Vas.
Roditelji tek rođenih beba su često uplašeni, imaju bezbroj pitanja u vezi sa negom bebe, strepe da nešto ne pogreše.
Patronažne sestre iz beogradskih patronažnih službi su tu dVam pomognu i odgovore na Vaša pitanja u vezi sa bebom.
Ako angažujete privatnu patronažnu službu u Beogradu, ona će Vam biti na raspolaganju koliko god to Vama treba, odnosno dok ne steknete dovoljno veštine i znanja o nezi bebe da možete da nastavite sami.
Patronažna sestra će Vam pomoći oko kupanja bebe, dojenja, prepovijanja i daće Vam savete i odgovoriti na Vaša pitanja.
Osećaćete se bezbrižnije kada imate patronažnu sestru koja je u svakom trenutku dostupna i može da Vam pomogne.
Ovde Vam predstavljamo patronažnu službu Beograd.
biohemijska-laboratorija-media-smederevo-patronazna-sluzba
PATRONAŽNA SLUŽBA BEOGRAD BIOHEMIJSKA LABORATORIJA MEDIA SMEDEREVO Biohemijska laboratorija MeDia pacijentima pruža usluge patronažne službe.
Pozivom na naše brojeve telefona možete ugovoriti izlazak na teren ukoliko se radi o slabo pokretnim pacijentima ili Vam je prosto tako praktičnije.
patronazna-sluzba-mobilna-sestra-patronazna-sluzba
U našoj ambulanti, ili na terenu po Vašoj želji,uvek možete da dobijete brzu i najkvalitetniju uslugu zdravstvene nege i medicinske pomoći.
Najkvalitetnija usluga je rezultat višegodišnjeg iskustva u radu sa ljudima i razumevanja vaših potreba. Mobilna sestra sarađuje sa renomiranim stručnjacima iz svih polja medicine.
Na taj način unapređujemo naš zdravstveni servis po najmodernijim standardima medicine i kombinujemo ga sa proverenim tehnikama pružanja zdravstvene nege.
Osposobljeni smo da pružimo usluge deci, odraslima i starima bez obzira na godine i stanje. Širok spektar usluga dopunjen je i saradnjom sa velikim brojem ustanova koje se bave medicinskom dijagnostikom i operativnim tretmanima, tako da je moguće i posredovanje u konsultantskim pregledima. U domenu dijagnostike, jedan od naših najvažnijih partnera je Zavod KONZILIJUM.
Uz posredovanje Mobilne sestre obave, možete dobiti najbrže i najkompletnije analize krvi ili eksudata.
Zavod Konzijum je najpouzdanija i najkompletnija ustanova sa najmodernijom laboratorijskom opremom i kao takva je nezamenljivi partner svake ozbiljne službe koja se bavi zdravstvenom negom i očuvanjem zdravlja. Usluge u vezi sa bebama i porodiljama:. Kućna nega porodilja.
Nega epiziotomije Nega dojki porodilja (pomoć i rešavanje mastitisa) Nega nakon carskog reza Kućna nega dece Nega novorođenčeta (obrada pupka, kupanje) Nega dece do 3 godine i dece predškolskog uzrasta Masaža beba (OBUKA ZA TATE A MOGU I MAME) BEBA SITING
Privatna patronažna služba postoji zbog Vaših potreba kada postanete roditelj i kada u prvim danima i nedeljama bebinog života imate mnogo pitanja, nedoumica i briga. Privatne patronažne sestre su tu da Vam pomognu oko Vaše bebe. Dolazak bebe je velika promena u životu svake porodice. U prvim danima patronažna služba, tj. patronažna sestra dolazi kod Vas da okupa bebu dok joj ne otpadne pupak. Patronažna sestra pomaže mamama savetima u vezi sa dojenjem i dohranjivanjem bebe, negom bebe i tu je da odgovori na Vaša pitanja. Samo prisustvo patronažne sestre učiniće da se osećate sigurnije i opuštenije jer znate da je tu jedna stručna i iskusna osoba, koja zna šta radi i koja će Vam svesrdno pomoći oko Vaše bebe. Patronažna služba ima tu magičnu moć da učini da se osećate bezbrižno, a u prvim danima kada je većina roditelja uplašeno mnogo više nego što bi realno trebalo da bude, patronažna sestra će Vam biti najdraži gost. To je šta je ustvari patronažna služba, a evo kako enciklopedija definiše patronažnu službu: Patronažna služba je po zakonu obavezni deo organizacionog sistema zdravstvene zaštite na nivou doma zdravlja, odnosno na primarnom nivou. Rad patronažne sestre je zasnovan na praktičnim, naučno pouzdanim društveno prihvatljivim metodama i tehnologijama. Delatnost patronažne službe je primarno preventivno edukativna i informativna, sa zadatkom prikupljanja potrebnih podataka, otkrivanja i zbrinjavanja bolesnih, nemoćnih i socijalno ugroženih stanovnika i zadatkom očuvanja, unapredjenja i zaštite zdravlja ostalih.Patronažna sestra je zdravstveni vaspitač kako u porodici tako i u zajednici. Svaka patronažna sestra ima svoj reon na kome obavlja svoj posao.Već prilikom otpusta iz bolnice, porodilište u kome ste se porodili u obavezi je da pošalje patronažnoj službi informaciju o vašem porodjaju, sto je dovoljno da vas, po dolasku kući poseti vaša patronažna sestra. Patronažna služba je uključena u sve edukativne programe koji se odvijaju na polju javnog zdravja. Time se obezbedjuje konstantan nivo usluga patronažne službe i sa pravom potvrdjuje da je patronažna sestra prijatelj porodice.
Back to Top