Patronažna služba Novi Beograd

Registruj se
Prijavi se
Patronažna služba Novi Beograd
patronazna-sluzba-mobilna-sestra-patronazna-sluzba
U našoj ambulanti, ili na terenu po Vašoj želji,uvek možete da dobijete brzu i najkvalitetniju uslugu zdravstvene nege i medicinske pomoći.
Najkvalitetnija usluga je rezultat višegodišnjeg iskustva u radu sa ljudima i razumevanja vaših potreba. Mobilna sestra sarađuje sa renomiranim stručnjacima iz svih polja medicine.
Na taj način unapređujemo naš zdravstveni servis po najmodernijim standardima medicine i kombinujemo ga sa proverenim tehnikama pružanja zdravstvene nege.
Osposobljeni smo da pružimo usluge deci, odraslima i starima bez obzira na godine i stanje. Širok spektar usluga dopunjen je i saradnjom sa velikim brojem ustanova koje se bave medicinskom dijagnostikom i operativnim tretmanima, tako da je moguće i posredovanje u konsultantskim pregledima. U domenu dijagnostike, jedan od naših najvažnijih partnera je Zavod KONZILIJUM.
Uz posredovanje Mobilne sestre obave, možete dobiti najbrže i najkompletnije analize krvi ili eksudata.
Zavod Konzijum je najpouzdanija i najkompletnija ustanova sa najmodernijom laboratorijskom opremom i kao takva je nezamenljivi partner svake ozbiljne službe koja se bavi zdravstvenom negom i očuvanjem zdravlja. Usluge u vezi sa bebama i porodiljama:. Kućna nega porodilja.
Nega epiziotomije Nega dojki porodilja (pomoć i rešavanje mastitisa) Nega nakon carskog reza Kućna nega dece Nega novorođenčeta (obrada pupka, kupanje) Nega dece do 3 godine i dece predškolskog uzrasta Masaža beba (OBUKA ZA TATE A MOGU I MAME) BEBA SITING
Back to Top