Preduzeće za promet cveća dekoraciju i ozelenjavanje Park

Registruj se
Prijavi se
Preduzeće za promet cveća dekoraciju i ozelenjavanje Park
LOKACIJE

Rezano cveće

REZANO CVEĆE.
Cveće je vec odavno postalo sastavni deo svakodnevnice, ukras svakog doma, objekta i prateće obeležje svih bitnih dešavanja.
Rezano cveće je verovatno najbolji način da se najraznovrsnije osveži, ulepaša i oživi svaki prostor, kao i da na svečanosti dobije svaki poseban trenutak i svaka prilika.
Za dobre poznavaoce cveće ima svoje značenje i namenu, kako u pogledu vrste i oblika, tako i prema boji.
Kao uvoznici i pre svega veleprodaja, nastojimo da svaki nas kupac, a time i njegove mušterije uvek mogu da pronađu bas ono sto odgovara određenoj prilici a istovremeno može da zadovolji različite ukuse i zahteve.

Veleprodaja cveća

VELEPRODAJA CVEĆA.
PARK je preduzeće sa višedeceniskom tradicijom u poslovanju sa cvećem.
Nastalo je 70-ih godina XX veka kao kombinat za proizvodnju cveća, i pod nazivom Cveće.
Pod imenom PARK, ovo preduzeće je prvi put počelo da posluje 1990 godine, kao društveno preduzeće za promet cveća, dekoraciju i ozelenjavanje.
Privatno preduzeće, kakvo je i danas, postaje oktobra 2003 godine, ali sa ne promenjenom osnovnom delatnošću, odnosno artiklom - CVEĆEM.
Kao i pre 40'ak godina, i danas se trudimo da bogatstvom svoje ponude ulepšamo prostor svima koji su zaintresovani za to. Kao pre svega veleprodajno preduzeće, raspolažemo sa velikim asortimanom kako rezanog, tako i saksijskog cveća.
Ponuda nam se bazira na uvozu iz Holandije, Italije i Nemačke.

Saksijsko cveće

SAKSIJSKO CVEĆE.
PRODAJA SAKSIJSKOG CVEĆA.
Već je uobičajeno da se za trajnije uređenje i osveženje prostora koristi saksijsko cveće.
Kada je brižljivo i sa ukusom odabrano, ubrzo postaje ne modni detalj, već sastavni deo bez koga se taj prostor više nemože zamisliti, gotovo kao komad nameštaja.
Zbog toga se mi uvek pobrinemo da raspolažemo raznim vrstama cvetnica i zelenih biljaka, od patuljastih do onih velikih dimenzija.
Sve one nađu svoje mesto i postanu ukras nekog prozora, ožive neki ugao ili čak svojom raskoši zasluže centralno mesto u nekom prostoru.

Repromaterijal za cvećare

REPROMATERIJAL ZA CVEĆARE.
PRODAJA REPROMATERIJALA ZA CVEĆARE.
Veliki izbor kristalnih vaza i čaša za cveće.
Cveće je svakako samo po sebi ukras u kakvom god ga ambijentu zamislimo.
Stoga mu ulepšavanje nije neophodno, ali ipak postoje načini da se istakne njegova lepota ili da se upotpuni sadržaj priče čiji je deo.
Da potencira, uokviri, naglasi ili ga samo diskretno isprati može ukrasna traka, mreža, keramička vaza ili ćup, staklena čaša, pletena korpa, da cveće uobliči u maštovit aranžman osnovu mu daje kvalitetan sunđer, da buket očuva, ali ne sasvim prikrije, može najfiniji celofan, a u svemu dodatnu draž daju ukrasne perlice, mašnice, gelovi u boji.
Kako bismo sto bolje zadovoljili potrebe svojih kupaca, svoju ponudu smo obogatili i repromaterijalom, keramičkim saksijama, sunđerom za aranžmane i zemljom za sadnju izuzetnog kvaliteta.

Uredjenje zelenih površina

UREĐENJE ZELENIH POVRŠINA.
Nudimo Vam prirodu u malom opremanjem vrtova, parkova, obezbeđujemo njihovo održavanje i zalivanje kako bi uvek bili sveži i lepi i izrađujemo staze i stepenice koje će vas voditi kroz vašu malu oazu.
A za to imamo ideje koje vam prezentujemo, sadni materijal kojim ih sprovodimo u delo i za sve to licencu kojom potkrepljujemo svoj rad.

Alpinetumi

IZRADA ALPINETUMA.
ALPINETUMI U DVORIŠTIMA.
Bavimo se izradom alpinetum koji će ulepšati vaš prostor.
Lokacije
    Lokacija
  1. Beograd Savski venac Oblakovska 48
    +381 11 3282911;
Back to Top