Uredjenje zelenih površina, Hortikultura Beograd

Registruj se
Prijavi se
Uredjenje zelenih površina, Hortikultura Beograd
passiflora-uredjenje-zelenih-povrsina

Passiflora

Beograd, Voždovac, Kraljevačka 68 011 3974051
cena: Cenovnik
Passiflora je preduzeće koje se bavi hortikulturnim uređenjem prostora, oplemenjivanjem, ozelenjavanjem površina, biodekoracijom prostora, oplemenjivanjem eksterijera, izradom hortikulturnih projekata i idejnih rešenja, kao i njihovom realizacijom.
Vaše je samo da nam iznesete kako bi želeli da izgleda vaš vrt, dvorište, okućnica ili park, a naše je da vam predložimo i po vašem odabiru idejnog rešenja izvedemo hortikulturne radove.
Učinićemo da vaš zeleni prostor bude mali raj u kome će te najčešće i najradije provoditi svoje vreme.
Pogled iz unutrašnjosti doma na spoljni svet je ujedno i pogled na vaš vrt koji može biti oličenje načina i stila života.
Stvaranje sopstvene oaze mira za one koji žele da svoje dvorište, vrt ili terasu pretvore u mali raj.
Mesto u kome ćete popiti svoju prvu jutarnju kafu, pročitati knjigu i odmoriti svoju dušu.
Prelepo uređeno dvorište poželeće dobrodošlicu i pokazaće da se život odvija i ispred vaše kuće.
sis-family-usluge-kucne-nege-pomoci-u-kuci-i-usluge-profesionalnog-odrzavanja-higijene-uredjenje-zelenih-povrsina

SIS FAMILY

Novi Beograd, Bulevar Mihajla Pupina 10 D 011 6301991
cena: Cenovnik
UREĐENJE ZELENIH POVRŠINA BEOGRAD SIS FAMILY Letnji period nam uz obavezno osvežavanje domova donosi i obavezu da se i svojim dvorištima,baštama i vrtovima posvetimo sa dosta pažnje kako bi upotpunili utisak lepog prostora,a samim tim i nama odmor u istima učinili lepšim. SIS FAMILY u ponudi održavanja zelenih površina pruža sledeće vrste usluga: - Mašinsko košenje travnjaka uz prikupljanje i odlaganje pokošene trave - Mašinsko trimovanje travnjaka uz staze,puteve,stepenice kao i čišćenje nakon odrađenog trimovanja. - Ručno rezanje živih ograda,uređenje i oblikovanje po želji korisnika. - Orezivanje i oblikovanje šiblja i žbunja
new-york-trade-uredjenje-zelenih-povrsina

New York Trade

Beograd, Senjak, Koste Glavinića 2 011 3691917
cena: Cenovnik
UREĐENJE ZELENIH POVRŠINA NEW YORK TRADE U vremenu kada raste svest o očuvanju životne sredine, uređenje i ozelenjavanje naših životnih , poslovnih i javnih površina postaje imperativ življenja.Osnovna delatnost Biodekoracije je projektovanje i uređenje zelenih površina.
rose-garden-uredjenje-zelenih-povrsina

Rose Garden

Beograd, Palilula, Vlašićka 5 011 2971534
PROJEKTOVANJE I UREĐENJE ZELENIH POVRŠINA.
Vrt je deo dvorišta koji je ozelenjen i sadrži objekte za boravak u prijatnom ambijentu.
Vrt nije luksuz, već oličenje načina života vlasnika.
Uređenje vrta prvenstveno zavisi od finansijskih mogućnosti, ali uspehu projekta uređenja vrta doprinose dobar ukus i sklad svih elemenata vrtne arhitekture.
Savremeno uređenje dvorišta treba da je funkcionalno, pri čemu se ne sme zaboraviti njegova estetska komponenta.
Kompozicija vrta treba da bude usklađena arhitekturom zgrade i sredinom u kojoj se nalazi, jer je to prostor u kome se nastavlja porodični život.
Uspešno dizajnirani vrtovi pripadaju jednom od tri osnovna načina dizajniranja: kružnim, dijagonalnim ili četvrtastim motivima.
Često se dešava da položaj ili izgled Vašeg vrta ne odgovara stilu uređenja vrta koji priželjkujete.
U svakom slučaju bolje je urediti vrt na bilo koji način nego da on ostane zapušten.
Uspešno projektovanje zelenih površina pre svega zavisi od dobrog ukusa, skladnosti i proporcije baštenskih elemenata koji se koriste.
Uređenje dvorišta treba biti usklađeno sa arhitekturom zgrade, sredinom u kojoj se nalazi i da ističe postojeće prirodne elemente.
Bez obzira na kakvo rešenje, odnosno uređenje zelenih površina se odlučite, ono mora biti dobro osmišljeno, jer je to prostor u kome se nastavlja porodični život na otvorenom.
Kada se odlučite za projektovanje dvorišta, treba znati i to da pravilnim površinama odgovaraju pravilne staze, a nepravilnom i kosinama nepravilne linije.
Ozelenjavanje treba da bude jednostavno i u skladu sa odabranim stilom.
Na početku se moraju izvršiti zemljani i građevinski radovi, pa uređenje zelenih površina može da počne.
rasadnik-asc-garden-uredjenje-zelenih-povrsina

Rasadnik ASC Garden

Beograd, Palilula, Pančevacki put 86 063 224412
UREĐENJE I ODRŽAVANJE ZELENIH POVRŠINA.
ASC Garden je u mogućnosti da Vam ponudi prilikom formiranja bašti stručno projektovanje, odabir, nabavku i sadnju adekvatnih sadnica.
Planiranje i projektovanje vrtova zavisi od pozicije i svrhe objekta tj zelene površine, želje korisnika iste i usklađivanja sa mogućnošću odabira biljnog materijala . Uredjenje dvorišta i bašta - Izvođenje radova.
ASC Garden je u mogućnosti da pruži usluge od osnovnih zemljanih radova, nivelacije terena, dopremanja i sadnje biljnog materijala.
Iskustvo, stručni kadar i adekvatna mehanizacija dozvoljavaju nam da ispoštujemo najzahtevnije projekte kako u pogledu efikasnosti, tako i u rokovima izrade.
Održavanje dvorišta, bašti zelenih površina.
Veliko iskustvo i neprekidno usavršavanje u hortikulturi dozvolili su nam da klijentima ponudimo kompletnu uslugu održavanja kako u eksterijeru, tako i u enterijeru.
Naša ponuda se ogleda pre svega u kvalitetnom i stručnom procesu praćenja biljnog materijala, samim tim i održavanjem istog.
ASC GARDEN je u mogućnosti da Vam ponudi : Sezonsko održavanje dvorišta , bašte.
Periodično održavanje vrta.
Interventno održavanje zelenih površina.
Nega zelenih površina.
preduzece-za-promet-cveca-dekoraciju-i-ozelenjavanje-park-uredjenje-zelenih-povrsina
UREĐENJE ZELENIH POVRŠINA.
Nudimo Vam prirodu u malom opremanjem vrtova, parkova, obezbeđujemo njihovo održavanje i zalivanje kako bi uvek bili sveži i lepi i izrađujemo staze i stepenice koje će vas voditi kroz vašu malu oazu.
A za to imamo ideje koje vam prezentujemo, sadni materijal kojim ih sprovodimo u delo i za sve to licencu kojom potkrepljujemo svoj rad.
rasadnik-markovic-uredjenje-zelenih-povrsina

Rasadnik Marković

Beograd, Surčin, Vojvođanska 391 011 2165698
UREĐENJE ZELENIH POVRŠINA.
Održavanje zelenih površina.
U poslednje vreme jedan od najčešćih zahteva tržišta je i održavanje zelenih površina.
Rasadnik Marković posebnu pažnju pridaje održavanju zelenih površina na svim nivoima kako od bašta, vrtova, okućnica, vikendica, tako i do poslovnih upravnih zgrada, stambenih kompleksa,… Dajemo potpune servisne informacije i usluge što se tiče održavanja svim klijentima.
Rasadnik Marković vam ukazuje na sve potrebne baštenske poslove mesec dana unapred ako za neke od njih ima potrebe, tako da na vreme može te sagledati šta vas očekuje.
Cela baštovanska godina je obeležena tako da možete održavati najbolji izgled Vaše bašte u godini koja dolazi.
Mi insistiramo na kontinuiranom održavanju tokom cele godine jer jedino tako vidimo top formu i pun sjaj budućeg vrta.
Bašta je sama po sebi živa i stalno se menja tako da se po neki put i desi da i Vi želite nešto promeniti u njoj (dodati ili oduzeti).
Zato je i potreban stalni nadzor i kontrola. U domen održavanja u zavisnosti o kojim površinama je reč navešćemo samo neke od niza usluga koji pripadaju ovoj delatnosti: Košenje travnjaka (mašinsko) uz izgrabuljavanje i iznošenje pokošene trave.
Trimovanje travnjaka (mašinsko) uz staze, puteve, stepenice kao i čišćenje pomenutih spojeva.
Rezanje (šišanje) živih ograda svih vrsta, visina, oblika (ručno ili mašinsko).
Orezivanje kompletnog dendrološkog sadnog materijala (ručno ili mašinsko) četinara, lišćara, perena, vodenog bilja, šiblja (žbunja), ruža, vinove loze, voća fitopatološka i entomološka zaštita svih vrsta sadnog materijala i površina tokom cele godine.
Malčiranja kompletnog sadnog materijala tamo gde za to ima potrebe korom drveta od raznih vrsta(četinara ili lišćara), u raznim bojama, oblicima i granulatima đubrenja i prihranjivanja svim vrstama prirodnih đubriva (stajnjak,glistenjak) kao i svim vrstama potrebnih mineralnih đubriva (NPK,KAN,AN,Urea,Osmokot,vodorastvorljiva,ekološka,folijar nasa različitom kombinacijom odnosa između mikro i makro elemenata), uz unapred urađenu hemijsku analizu zemljišta.
Zalivanja svih vrsta i tipova zelenih površina različitim metodama (ručno,poluautomatsko,automatsko).
urban-garden-uredjenje-zelenih-povrsina

Urban Garden

Beograd, Autokomanda, Bulevar Oslobođenja 71a 066 404020
URBAN GARDEN nudi usluge iz domena izvođenja radova pejzažnog inženjeringa kao što su: pripremni i sanitarni radovi, izvođenje zemljanih radova radi nivelisanja i dreniranja terena, izgradnja građevinskih parternih elemenata staza i platoa, izgradnja malih parkovskih objekata (stepenica, zidova, ograda, fontana i sl.), ugradnja parkovskog i urbanog mobilijara, ugradnja sistema za drenažu i navodnjavanje, agrotehnička priprema zemljišta, sadnja biljaka, formiranje travnjaka setvom ili postavljanjem busen travnjaka.
Kako bi zelena površina bila u isto vreme dekorativna i funkcionalna neophodno je redovno održavanje u skladu sa njenim specifičnostima i potrebama.
Održavanje zelenih površina podrazumeva uređenje dvorišta, redovno košenje trave i održavanje travnjaka, vertikulacija i aeracija, okopavanje i prihranjivanje biljaka mineralnim đubrivima, borba protiv korova, zaštita biljaka od štetočina i bolesti, orezivanje i formiranje krune biljaka i drveća, održavanje sistema za navodnjavanje.
Za realizaciju navedenih usluga angažovan je tim baštovana sa svom potrebnom mehanizacijom, čiji rad prati i kontroliše stručni tim inženjera pejzažne arhitekture.
blumen-royal-garden-uredjenje-zelenih-povrsina

Blumen Royal Garden

Beograd, Jajinci, Oslobođenja 162v 011 3942199
UREĐENJE ZELENIH POVRŠINA BEOGRAD.
OZELENJAVANJE.
S´ ponosom ističemo da firma "Blumen Royal Garden postoji već 20 godina.
Među prvima smo u Srbiji koji su proizvodnju i promet cveća uzdigli na nivo preduzeća.
Kada se otvarao hotel "Hyatt" u Beogradu, naši stručnjaci su ga opremili zelenilom i cvećem.
Uspešnost merimo, ne samo po prihodu koji ostvarujemo, nego i po zadovoljstvu naših saradnika i kupaca, kao i priznanjima koja dobijamo.
Učestvovali smo i dobijali nagrade za uređenje enterijera i eksterijera, kao i za proizvodnju tepih trave na više sajamskih priredbi u Novom Sadu.
rasadnik-goga-i-dragan-uredjenje-zelenih-povrsina

Rasadnik Goga i Dragan

Beograd, Ugrinovci, Grobljanska 103 064 4664625
Rasadnik cveća i četinara Goga i Dragan nalazi se u Beogradu – Ugrinovci, 15 minuta vožnje do prelepog vrta, vodopada, jezera sa lokvanjima,riznicom kiseonika i dobre volje. Sa neskromnim znanjem iz oblasti holtikulture i pejzažne arhitekture, uvek se trudimo da izadjemo u susret vama. Rasadnik cveća uvek ima skrojene akcije po vašim merama ,uz prepoznatljiv kvalitet i cenu.
Mirna oaza veselih boja cveća, četinara, mirisnih aromata. Posetite nas.
Stručno ,ljubazno osoblje vas čeka, da zajedno pronađemo rešenje za vaš vrt, terasu, žardinjeru, dvorište, radni prostor. Na licu mesta pravimo idejno rešenje, ili projekat. Vršimo ozelenjavanje, održavanje, malčiranje.
agro-breza-uredjenje-zelenih-povrsina

Agro Breza

Beograd, Surčin, Udarne desetine 10 011 8440126
UREĐENJE ZELENIH POVRŠINA.
UREĐENJE PARKOVA I VRTOVA.
Projektovanje, izgradnja i održavanje vrtova, dvorišta i drugih zelenih površina.
Ozelenjavanje, održavanje zelenih površina.
Prodaja sadnih materijala (četinari, lišćari, ukrasno šiblje, puzavice i dr).
Prodaja i ugradnja tepih trava.
Raščišćavanje velikih površina pod korovom.
Izgradnja fontana, potoka i jezera različitih veličina i oblika.
Radovi na podizanju novih cvetnih površina sa sezonskim i višegodišnjim cvećem.
Sadnja listopadnih i četinarskih stabala.
Formiranje oblika, orezivanje i šišanje ukrasnog šiblja i četinara.
Prodaja negovanih lepih travnjaka.
Od ranog proleća do kasne jeseni, dobro negovan travnjak je ukras svakog vrta.
Dobar travnjak daće svakoj biljci osnovu na kojoj će se istaći u punoj lepoti, i obratno; na lošem travnjaku ceo vrtni aranžman izgubiće na lepoti.
Zasnivanje dobrog travnjaka zahteva malo truda, ali rezultat će ga sa ostalim delatnostima: prodaja i proizvodnja hortikluturnog sadnog materijala, projektovanje, uređenje i kompletno izvođenje radova (vrtovi, parkovi,bašte, terase...)svakako opravdati.
oaza-projekt-uredjenje-zelenih-povrsina

Oaza Projekt

Beograd, Lazarevac, Milana Matića 8 011 8124431
UREĐENJE ZELENIH POVRŠINA.
Uređenje prostora obuhvata sve radove i usluge koje nudimo.
Zavisno od vaših potreba možemo primeniti sledeće: Raster travnjak umesto klasičnog parking prostora od asfalta ili betona.
Urediti zelene površine tako da zemljište bude kultivisano sa travnjakom bilo sejanim ili travnjakom u rolnama, kao i posaditi raznovrsno rastinje.
Takođe isti prostor možemo ukrasiti baštenskim fontanama, mini jezerom i nekim od ukrasa kao što su vodenice, bunari, ukrasni panjevi i kameni blokovi.
Da bi vam održavanje zelenila bilo što ugodnije možemo postaviti automatizovani sistem zalivanja sa popup prskalicama i-ili kap po kap.
Kao posebno efektan dodatak je i rasveta koje će vam tokom noći napraviti fantastičan prizor.
Uređenje prostora podrzumeva i zatvorene prostore koje mozemo ukrasiti fontanama i biljnim aranžmanima sa prikladnom rasvetom.
Pogledajte dva primera o tome kako izgleda procedura uređenja ovorenih prostora.
vojnovic-sistemi-uredjenje-zelenih-povrsina-809388

Vojnović Sistemi

Novi Sad, Branka Ćopića 207 063 504688
UREDJENJE ZELENIH POVRŠINA - VOJNOVIĆ SISTEMI Uredjenje dvorišta i travnjaka.

Clean Service

Novi Beograd, Gandijeva 95 064 4866566 |
011 8040674 |
UREĐENJE ZELENIH POVRŠINA CLEAN SERVICE Usluge vezane za održavanje vrtova i bašti koje su tehnički i tehnološki podržane respektabilnom mehanizacijom i stručnim kadrom u sklopu firme. Formiranja, uređenja bašti, vrtova…

Biodekoracija

Beograd, Stari Grad, Maršala Birjuzova 35 064 0147441
UREĐENJE ZELENIH POVRŠINA. OZELENJAVANJE EKSTERIJERA. U vremenu kada raste svest o očuvanju životne sredine, uređenje i ozelenjavanje naših životnih , poslovnih i javnih površina postaje imperativ življenja. U zajedničkoj težnji da se naši prostori učine jos lepšim i atraktivnijim , nudimo Vam niz delatnosti iz oblasti pejzažne arhitekture i hortikulture koje su u potpunosti podređene Vašim željama. Bilo da je reč o izradi idejnog rešenja ili projekta, uređenju i realizaciji projekta, održavanju zelenih površina, izradi sistema za navodnjavanje naš tim je uvek spreman da napravi rešenje baš po Vašoj meri.
Back to Top