Uredjenje zelenih površina, Hortikultura Autokomanda

Registruj se
Prijavi se
Uredjenje zelenih površina, Hortikultura Autokomanda
urban-garden-uredjenje-zelenih-povrsina

Urban Garden

Beograd, Autokomanda, Bulevar Oslobođenja 71a 066 404020 |
066 404030 |
URBAN GARDEN nudi usluge iz domena izvođenja radova pejzažnog inženjeringa kao što su: pripremni i sanitarni radovi, izvođenje zemljanih radova radi nivelisanja i dreniranja terena, izgradnja građevinskih parternih elemenata staza i platoa, izgradnja malih parkovskih objekata (stepenica, zidova, ograda, fontana i sl.), ugradnja parkovskog i urbanog mobilijara, ugradnja sistema za drenažu i navodnjavanje, agrotehnička priprema zemljišta, sadnja biljaka, formiranje travnjaka setvom ili postavljanjem busen travnjaka.
Kako bi zelena površina bila u isto vreme dekorativna i funkcionalna neophodno je redovno održavanje u skladu sa njenim specifičnostima i potrebama.
Održavanje zelenih površina podrazumeva uređenje dvorišta, redovno košenje trave i održavanje travnjaka, vertikulacija i aeracija, okopavanje i prihranjivanje biljaka mineralnim đubrivima, borba protiv korova, zaštita biljaka od štetočina i bolesti, orezivanje i formiranje krune biljaka i drveća, održavanje sistema za navodnjavanje.
Za realizaciju navedenih usluga angažovan je tim baštovana sa svom potrebnom mehanizacijom, čiji rad prati i kontroliše stručni tim inženjera pejzažne arhitekture.
Back to Top