Privatni produzeni boravak Novi Sad

Registruj se
Prijavi se
Privatni produzeni boravak Novi Sad
ns-pro-group-ns-kids-privatni-produzeni-boravak-523746
PRIVATNI PRODUŽENI BORAVAK - NS KIDS Učenje, edukativne radionice, druženje, šetnje, izleti.
igraonica-zlatna-bubica-privatni-produzeni-boravak
PRIVATNI PRODUŽENI BORAVAK BEOGRAD IGRAONICA ZLATNA BUBICA Organizujemo uz dogovor sa roditeljima razne oblike boravka za decu, kako u pojedinačnim slučajevima, tako i redovan boravak.
Ako želite prostor za sebe, imate obaveze od nekoliko sati, radite ili imate druge obaveze, ne možete zbog detetu da popunite vreme pre ili posle nastave, tu smo mi da Vam pomognemo, a da se Vi i Vaše dete osećate sigurno
boravak-za-skolsku-decu-zemlja-cuda-privatni-produzeni-boravak
PRODUŽENI BORAVAK ZA ŠKOLSKU DECU U NOVOM SADU.
Nudimo boravak za decu školskog uzrasta od 1.do 4.razreda osnovne škole. Deca sa učiteljicom završavaju domaće zadatke i druge obaveze vezane za školu.
Akcenat je na osamostaljivanju u radu i preuzimanju obaveza od strane dece. Školarci imaju i priliku da se druže, igraju i razmenjuju znanja i interesovanja. Svakodnevno borave na svežem vazduhu, imaju obezbeđen doručak, ručak i užinu, u zavisnosti od boravka u ZEMLJI ČUDA.
skolarko-privatni-produzeni-boravak

Školarko

Novi Sad, Alekse Šantića 5 063 8267388
Boravak za školsku decu. Produženi boravak za osnovce namenjen je učenicima od I do V razreda, uključije i rad sa decom petog razreda.
U produženom boravku sa decom radi stručno osoblje, koje putem novih nastavnih metoda pomaže svojim đacima u što potpunijem razvoju ličnosti i na više nivoa: Pomaže da dete što kvalitetnije i potpunije savlada školsko gradivo.
Motiviše dete da sa lakoćom i željom stiče nova i nadograđuje postojeća znanja.
Pomaže da dete razvije pozitivan odnos prema školi i obrazovanju.
Podstiče detetovo samopouzdanje, samopoštovanje, kao i poštovanje drugih individua oko sebe. Razvija osećaj pripadnosti i timski duh. U okviru produženog boravka, Vama i Vašem detetu nudimo: Boravak pre i posle škole.
Odvođenje u školu i dovođenje deteta iz škole (obezbeđen je prevoz iz svih delova grada).
Pomoć u izradi domaćih zadataka.
Pomoć pri usvajanju školskog gradiva.
Individualni rad sa detetom ukoliko je to potrebno.
Obezbeđen kuvani obrok -keterning.
Rad sa logopedom i psihologom.
Rad u produženom boravku odvija se u manjim grupama, što omogućava izlazak u susret svim potrebama, potencijalima i mogućnostima svakog deteta pojedinačno.
Ovakav način rada omogućava svakodnevno praćenje i beleženje kako individualnih potencijala deteta, tako i segmenta koje kod deteta treba jačati, to jest segmenata na kojima dato dete treba dodatno podržati i motivisati kako bi dalo maksimum na svim poljima.
produzeni-boravak-za-decu-odrastaliste-privatni-produzeni-boravak
PRIVATNI PRODUŽENI BORAVAK - ODRASTALIŠTE Ako tražite pouzdan i proveren dnevni boravak za čuvanje dece školskog uzrasta u Novom Sadu, na pravom ste mestu.
U blizini Osnovne škole Kosta Trifković, nedaleko od centra grada nalazi se Centar za edukaciju, vanškolske aktivnosti i podršku porodici Odrastalište, u koji ne morate ni da dovedete dete – jer će oni po vaše dete doći sami.
Svakodnevno čuvanje dece školskog uzrasta, odvođenje, dovođenje i prevoz dece od kuće do škole i boravka, samo su neke od stvari koje Odrastalište nudi.
produzeni-boravak-mali-genijalac-privatni-produzeni-boravak

Produženi boravak Mali Genijalac

Novi Sad, Bulevar cara Lazara 108 060 3003092
PRIVATNI PRODUŽENI BORAVAK - MALI GENIJALAC Od malog genijalca do gimnazijalca – moto je kojim se vodi produženi boravak za školsku decu Mali Genijalac, novootvoreni edukativni dečiji centar za čuvanje dece školskog uzrasta.
Ovde se se deca od pvog do četvrtog razreda organizovano druže, uče, stiču nova iskustva i znanja, igraju i relaksiraju.
centar-za-obrazovanje-kefalo-privatni-produzeni-boravak
PRIVATNI PRODUŽENI BORAVAK - KEFALO KEFALO dnevni boravak je oblik organizovanog rada sa učenicima mlađih razreda osnovne škole (od I do IV razreda) i predstavlja mogućnost da brigu o deci, pre ili nakon završetka nastave u školi, dok su roditelji na poslu, preuzme osoblje Kefala.
Back to Top