Privatni produzeni boravak Zvezdara

Registruj se
Prijavi se
Privatni produzeni boravak Zvezdara
prepunoglavci-produzeni-boravak-privatni-produzeni-boravak

Prepunoglavci produženi boravak

Beograd, Zvezdara, 21. divizije 30 061 2601820
cena: 130 €
PRIVATNI PRODUŽENI BORAVAK - PREPUNOGLAVCI Savladavanje školskog gradiva, kreativne radionice, organizovanje fizičkih aktivnosti i još mnogo toga pod budnim okom stručnih pedagoga.
deciji-kutak-zvezdarac-privatni-produzeni-boravak-251531
PRIVATNI PRODUŽENI BORAVAK - DEČIJI KUTAK ZVEZDARAC Savladavanje školskog gradiva i usvajanje novih znanja kroz zanimljivu i kreativnu nastavu.
boravak-nasa-bajka-privatni-produzeni-boravak

Boravak Naša Bajka

Beograd, Zvezdara, Kulina Bana 6 011 2406309
Privatni boravak za školsku decu.
Dnevni boravak za decu predškolskog i školskog uzrasta. Zašto postojimo?
Boravak NAŠA BAJKA je nastao iz potrebe roditelja da deca kvalitetno i sadržajno provedu radni dan pored obaveznog nastavnog dana u školi. U vremenu i okruženju u kojem žive naša deca, prezauzetosti roditelja poslovnim obavezama, zbunjujućim vrednostima društva u kojem odrastaju, deci su potrebne ideje i način da urede svet u sebi i oko sebe, kao i da uspešno obavljaju svakodnevne obaveze učenja i ovladaju životnim veštinama. Kako to postižemo?
Dnevni ritam je prilagođen potrebama roditelja i dece. Dete preuzimamo sa kućne adrese(ukoliko je potrebno) odvodimo i dovodimo u školu i u dnevni boravak. Radno vreme boravka je od 07.00 – 18.00 Boravak je organizovan u prostoru koji podseća na dom u kojem je prijatno boraviti (prostorije su funkcionalno opremljene). Obezbeđeni su svi potrebni materijali za rad (knjige, pribor..). Pedagoški tim čine profesori razredne nastave, pedagog, psiholog i saradnici različitih oblasti. Primenjujemo tehnike uspešnog učenja (razvoj sveobuhvatne percepcije koje je uslov dobrog mišljenja). Konstruktivno i nenasilno rešavanje problema. Tematski rad – "Ruke oko sveta – pružimo ruke jedni drugima" (nakon svake teme prezentacija projekta). Dodatni programi – prema interesovanjima dece(učenja jezika, arhimedes, hor, vajanje…).

Privatni boravak Onica

Beograd, Zvezdara, Brsjačka 8 011 6304574 |
060 5405045 |
Produženi boravak - Onica
Back to Top