Proizvodnja dečije odeće

Registruj se
Prijavi se
Proizvodnja dečije odeće
Interesuje vas gde da nađete proizvođače dečije odeće?
Onda je kategorija proizvodnja dečije odeće namenjena Vama.
Dečija garderonba daleko je od jednolične kakva je nekad bila.
Modni trendovi su naveliko prisutni i u proizvodnji dečije garderobe.
Proizvođači dečije odeće pre svega vode računa da odeća za decu koju proizvode bude udobna i od prijatnih prirodnih materijala, kako bi koža deteta mogla da diše i kako bi se izbegle iritacije kože i alergije kod dece.
Dizajneri su se potrudili da dečije pantalone, suknje, haljine, majice, duksevi i ostala odeća izgleda neodoljivo.
Proizvodnja dečije odeće uključuje proizvodnju kolekcija za sva godišnja doba.
Kontaktirajte proizvođače i izaberite artikle i kolekcije koje Vam se dopadaju.
Želimo Vam puno uspeha!
Proizvodnja dečije odeće. Cvetić Design je firma orjentisana na proizvodnju dečije garderobe. U svom asortimanu nudimo dečiju garderobu preškolskog i školskog uzrasta i proizvode od frotira. Dečija sportska garderoba: komplet trenerke, donje delove trenerki, dukseve, bodi majice, tunike, helanke, bade mantile, haljine, suknje, majice. Trudimo se da pratimo modne trendove vodeći računa o vrsti i kvalitetu materijala koji koristimo.Boje materijala i štampa su vrlo postojane. Svi materijali imaju certifikat o kvalitetu rađen u CIS institutu Beograd. Naš cilj je stalno širenje asortimana i kapaciteta proizvodnje kao i proširenje tržišta nudeći kvalitet, široku ponudu modela za svako doba dana i godine. Naši modeli su s ljubavlju dizajnirani.
bogutovo-arilje-proizvodnja-odece-proizvodnja-decije-odece
Proizvodnja dečije odeće.
Naš zadatak je da u sektoru proizvodnje trikotažnih odevnih predmeta kupcima obezbedimo najkvalitetnije proizvode koji ce podići nivo njihovog komfora i samopouzdanja!
Naša vizija je i da postanemo sinonim za kompaniju koja stalno postavlja više standarde kako u oblasti proizvodnje trikotažnih odevnih predmeta tako i u oblasti življenja – težimo ne samo da uvodimo nove navike i trendove vec i da ih predvidjamo i kreiramo. Proizvodi za decu: Pižame, Spavaćice, Majice, Bokserice, Slip, Haljine.
Period detinjstva ima prvostepeni zadatak da detetu obezbedi maksimalni komfor u svakom trenutku prvih dana života. Neudobna odeća mališanu daje povod za nervozu. Razlog nemirnog ponašanja je veoma visoka osećajnost dečije kože. Imajući to na umu, proizvodjači odeće za decu prave temeljan odabir sirovina za proizvodnju kolekcija. Mališani rastu veoma brzo, zato je ponekad za jednu sezonu potrebno nekoliko puta promeniti garderobu. Nemojte da vas to natera da detetu kupujete nekvalitetnu odeću sumnjivog kvaliteta. Nadjite proizvodjače koji koriste pre svega prirodne materijale, postojanog kvaliteta i prilagodjene isključivo dečijim potrebama i držite se njih. Iz sezone u sezonu možete naći sve veći asortiman dečije garderobe i sve raznovrsniji program, što vam u mnogome olakšava izbor i kupovinu.
Back to Top