Proizvodnja dečije odeće Cvetić Design

Registruj se
Prijavi se
Proizvodnja dečije odeće Cvetić Design
LOKACIJE

Proizvodnja dečije odeće

Proizvodnja dečije odeće.
Cvetić Design je firma orjentisana na proizvodnju dečije garderobe. U svom asortimanu nudimo dečiju garderobu preškolskog i školskog uzrasta i proizvode od frotira. Dečija sportska garderoba: komplet trenerke, donje delove trenerki, dukseve, bodi majice, tunike, helanke, bade mantile, haljine, suknje, majice.
Trudimo se da pratimo modne trendove vodeći računa o vrsti i kvalitetu materijala koji koristimo.Boje materijala i štampa su vrlo postojane.
Svi materijali imaju certifikat o kvalitetu rađen u CIS institutu Beograd. Naš cilj je stalno širenje asortimana i kapaciteta proizvodnje kao i proširenje tržišta nudeći kvalitet, široku ponudu modela za svako doba dana i godine. Naši modeli su s ljubavlju dizajnirani.

Odeća za bebe

Odeća za bebe.
Cvetić Design je mlada firma osnovana 2007 godine u Beogradu orjentisana na proizvodnju bebi i dečije garderobe.
Krenuli smo kao mala trgovinska radnja koja je prodavala odeću za bebe i decu da bi vremenom razvili sopstveni brend koji prestavlja sklop korisnog i pristupačnog. U svom asortimanu nudimo bebi garderobu.
Pamučni program za bebe obuhvata: benke, bodiće, kapice, komplete, zeke, štrample, trenerke, bodi majice, pamučne pantalone, žabice, haljine, suknje, pidžame, peškire, bade mantile.
Lokacije
    Lokacija
  1. Beograd Žarkovo Trgovačka 30b
    +381 64 0795977; +381 63 377841;
Back to Top