Rent a car Beograd

Registruj se
Prijavi se
Rent a car Beograd
Rent a car Beograd, ret a car cene, iznajmljivanje automobila u Beogradu cenovnik, za sve koji treba da iznajme auto u Beogradu važno je da vide spisak rent a car agencija u Beogradu na jednom mestu.
Cene iznajmljivanja automobila u Beogradu kao i u drugim gradovima zavise od tipa vozila, ali i ren a car agencije imaju posebne pakete i ponude u okviru kojih nude povoljnosti za iznajmljivanje vozila, odnosno automobila na više dana ili slično.
Rent a car može biti odličan izbor ako ste došli u Beograd i hoćete da imate svu slobodu, da se neometano i brzo krećete i da ni od koga ne zavisite.
Takođe, rent a car je sjajan i ako putujete van Beograda, idete na poslovni put, ili turistički, a nemate svoje vozilo ili iz nekog razloga ne možete na put svojim automobilom.
Najbolje rent a car agencije su ovde, a zajedničko im je da pažljivo brinu o svom voznom parku i da ih krasi ljubaznost i profesionalnost u odnosu sa klijentima.
auto-mika-rent-a-car
RENT A CAR BEOGRAD AUTO MIKA Od osnivanja do danas usmereni smo ka ostvarenju svojih dugoročnih razvojnih cljeva: da tržištu ponudimo kvalitetan sistem usluga, koji će, osim veleprodaje i maloprodaje, obuhvatati i proizvodnju autodelova, servisne usluge, Rent-A-Car usluge, Cargo terminal i dr
jp-company-rent-a-car-rent-a-car
RENT A CAR BEOGRAD JP COMPANY - RENT A CAR Bilo da putujete zbog posla ili zadovoljstva, bilo da Vam je potreban pouzdan, bezbedan i udoban automobil za godišnji odmor, vikend ili jednodnevno švrćkanje po gradu – slobodno se oslonite na nas!
boka-car-rent-a-car

Globe rent a car

Novi Beograd, Milentija Popovica 9 063 1115273 |
063 1115595 |
cena: Cenovnik
RENT A CAR BEOGRAD GLOBE RENT A CAR Budite uvereni da ćete kod nas dobiti najpovoljnije uslove najma automobila.
Zahvaljujući odličnom odnosu cene i kvaliteta, veoma brzo smo postali konkurentni na tržištu rent a car kompanija. Veliki broj klijenata već nam je ukazao poverenje, a među njima ima i mlađih osoba željnih provoda u gradu, zatim porodičnih ljudi, kojima je bezbednost vozila na prvom mestu, ali i poslovnih ljudi, kojima je udobnost, brzina i pouzdanost na službenom putu – stavka br. Automobil je odavno prestao da bude luksuz i postao je nešto bez čega savremeni čovek ne može zamisliti dan!
Bilo da ste u svom gradu, a da nemate svoj auto, ili da ste u novom gradu i ne snalazite se baš sa linijama gradskog prevoza, prava stvar za Vas je – rent a car.
putnik-rent-a-car-rent-a-car

Putnik Rent a car

Beograd, Rakovica, Bulevar Patrijarha Pavla 6 011 3514833 |
011 3514800 |
cena: Cenovnik
RENT A CAR BEOGRAD PUTNIK RENT A CAR Putnik rent a car Beograd osnovan je januara 1965.godine kao Služba za iznajmljivanje automobila sa ili bez vozača u okviru turističkog giganta ATD “Putnik” .
U veoma kratkom vremenskom periodu na prostorima bivše Jugoslavije postajemo jedna od vodećih rent a car kompanija iz ove delatnosti.
Zahvaljujući stalnom prilagođavanju renta car usluga vašim potrebama kao i kvalitetnom voznom parku, ostali smo na zavidnoj poziciji renta car usluga Beograd. Nemamo najveći vozni park, ne čine nas mladi experti sa velikim iskustvom, nemamo najniže cene.
Ipak, ono što radimo decenijama, radimo profesionalno, brzo i povoljno. Ukažite nam poverenje, kontaktirajte nas – spremni smo na dogovor i kompromis.
Rent A Car industrija nastala je tek početkom 20-og veka u Sjedinjenim Američkim Državama. Začetnik rent a car istorije je Joe Saunders iz Nebraske koji je 1916 godine svoj automobil Ford T iznajmio jednom trgovačkom putniku. Između dva svetska rata, rent a car industrija se vezuje i razvija sa razvojem železnice – automobili su se rentirali od-do železničke stanice. Posle II svetskog rata, rent a car istorija se vezuje za razvoj avio saobraćaja. Automobili se rentiraju od-do aerodroma a zaživela je i prodaja “fly&drive” paketa, tj prodaja avio karte i rent a car usluge na jednom mestu i u jednom paketu. Danas je u svetu rent a car industrija tesno vezana za turizam ali i za biznis korisnike – poslovni najam za velike ali i male kompanije koje svoje potrebe za prevozom rešavaju elegantno, ekonomično i kvalitetnije – sklapanjem ugovora o dugoročnom najmu automobila, na mesečnom ili godišnjem ili višegodišnjem nivou. Kome je sve potrebana usluga Rent a car? Svima onima koji nemaju, ili nisu u mogućnosti da voze svoj automobil, a neophodan im je da pređu određenu kilometražu u odeređenom vremenskom periodu. U većini agencija koje se bave Rent a car, nalazi se zaista veliki izbor automobila za iznajmljivanje. Pravi gradski automobili malih dimenzija i povoljne potrošnje goriva, ili velike luksuzne limuzine, u ponudi su čak i kombiji i teretna vozila… – sve što Vama može biti potrebno da završite neki posao, da jurite i brzo stižete sa jedne lokacije na drugu radi posla, da uživate u turističkom obilasku grada i periferije, da prevezete neki veći komad nameštaja koji nije mogao da stane u Vaš auto i sl.
Back to Top