Rent a car Beograd

Registruj se
Prijavi se
Rent a car Beograd
Rent a car Beograd, ret a car cene, iznajmljivanje automobila u Beogradu cenovnik, za sve koji treba da iznajme auto u Beogradu važno je da vide spisak rent a car agencija u Beogradu na jednom mestu.
Cene iznajmljivanja automobila u Beogradu kao i u drugim gradovima zavise od tipa vozila, ali i ren a car agencije imaju posebne pakete i ponude u okviru kojih nude povoljnosti za iznajmljivanje vozila, odnosno automobila na više dana ili slično.
Rent a car može biti odličan izbor ako ste došli u Beograd i hoćete da imate svu slobodu, da se neometano i brzo krećete i da ni od koga ne zavisite.
Takođe, rent a car je sjajan i ako putujete van Beograda, idete na poslovni put, ili turistički, a nemate svoje vozilo ili iz nekog razloga ne možete na put svojim automobilom.
Najbolje rent a car agencije su ovde, a zajedničko im je da pažljivo brinu o svom voznom parku i da ih krasi ljubaznost i profesionalnost u odnosu sa klijentima.
jp-company-rent-a-car-rent-a-car
RENT A CAR BEOGRAD JP COMPANY - RENT A CAR Bilo da putujete zbog posla ili zadovoljstva, bilo da Vam je potreban pouzdan, bezbedan i udoban automobil za godišnji odmor, vikend ili jednodnevno švrćkanje po gradu – slobodno se oslonite na nas!
boka-car-rent-a-car

Globe rent a car

Novi Beograd, Milentija Popovica 9 063 1115273
cena: Cenovnik
RENT A CAR BEOGRAD GLOBE RENT A CAR Budite uvereni da ćete kod nas dobiti najpovoljnije uslove najma automobila.
Zahvaljujući odličnom odnosu cene i kvaliteta, veoma brzo smo postali konkurentni na tržištu rent a car kompanija. Veliki broj klijenata već nam je ukazao poverenje, a među njima ima i mlađih osoba željnih provoda u gradu, zatim porodičnih ljudi, kojima je bezbednost vozila na prvom mestu, ali i poslovnih ljudi, kojima je udobnost, brzina i pouzdanost na službenom putu – stavka br. Automobil je odavno prestao da bude luksuz i postao je nešto bez čega savremeni čovek ne može zamisliti dan!
Bilo da ste u svom gradu, a da nemate svoj auto, ili da ste u novom gradu i ne snalazite se baš sa linijama gradskog prevoza, prava stvar za Vas je – rent a car.
auto-mika-rent-a-car
RENT A CAR BEOGRAD AUTO MIKA Od osnivanja do danas usmereni smo ka ostvarenju svojih dugoročnih razvojnih cljeva: da tržištu ponudimo kvalitetan sistem usluga, koji će, osim veleprodaje i maloprodaje, obuhvatati i proizvodnju autodelova, servisne usluge, Rent-A-Car usluge, Cargo terminal i dr

MS šlep služba i rent a Car

Beograd, Voždovac, Bulevar Peka Dapčevića 59 061 2017179 |
011 6188986 |
RENT A CAR - MS ŠLEP SLUŽBA Imamo odličnu ponudu vozila, kontaktirajte nas!
Rent A Car industrija nastala je tek početkom 20-og veka u Sjedinjenim Američkim Državama. Začetnik rent a car istorije je Joe Saunders iz Nebraske koji je 1916 godine svoj automobil Ford T iznajmio jednom trgovačkom putniku. Između dva svetska rata, rent a car industrija se vezuje i razvija sa razvojem železnice – automobili su se rentirali od-do železničke stanice. Posle II svetskog rata, rent a car istorija se vezuje za razvoj avio saobraćaja. Automobili se rentiraju od-do aerodroma a zaživela je i prodaja “fly&drive” paketa, tj prodaja avio karte i rent a car usluge na jednom mestu i u jednom paketu. Danas je u svetu rent a car industrija tesno vezana za turizam ali i za biznis korisnike – poslovni najam za velike ali i male kompanije koje svoje potrebe za prevozom rešavaju elegantno, ekonomično i kvalitetnije – sklapanjem ugovora o dugoročnom najmu automobila, na mesečnom ili godišnjem ili višegodišnjem nivou. Kome je sve potrebana usluga Rent a car? Svima onima koji nemaju, ili nisu u mogućnosti da voze svoj automobil, a neophodan im je da pređu određenu kilometražu u odeređenom vremenskom periodu. U većini agencija koje se bave Rent a car, nalazi se zaista veliki izbor automobila za iznajmljivanje. Pravi gradski automobili malih dimenzija i povoljne potrošnje goriva, ili velike luksuzne limuzine, u ponudi su čak i kombiji i teretna vozila… – sve što Vama može biti potrebno da završite neki posao, da jurite i brzo stižete sa jedne lokacije na drugu radi posla, da uživate u turističkom obilasku grada i periferije, da prevezete neki veći komad nameštaja koji nije mogao da stane u Vaš auto i sl.
Back to Top