Rent a car Zrenjanin

Registruj se
Prijavi se
Rent a car Zrenjanin
tocak-auto-rent-a-car

Točak auto

Zrenjanin, Manastirska 9 023 564871
RENT A CAR BEOGRAD TOČAK AUTO Gradeći sistem poslovanja „Točak“ stavlja na raspolaganje kompletan paket informativne, stručne, tehničke, logističke i marketinške podrške svim profesionalnim kupcima.
Trudimo se da pratimo moderne trendove, nove tehnologije i stalno povećavamo asortiman ponude proizvoda.
Stručni seminari, školovanja, demonstracije i treninzi su postali obavezan deo edukacije zaposlenih.
„Točak“ za ovakvu vrstu aktivnosti angažuje isključivo odgovorne predavače iz renomiranih kuća , smatrajući da su oni kompetentni da govore o svojim proizvodima, organizaciji prodaje i načinu ophođena prema kupcima kao i da odgovaraju na postavljena pitanja.
Na obuku gledamo kao na investiciju, ne kao na trošak, i to nam donosi puno satisfakcije.
Rent A Car industrija nastala je tek početkom 20-og veka u Sjedinjenim Američkim Državama. Začetnik rent a car istorije je Joe Saunders iz Nebraske koji je 1916 godine svoj automobil Ford T iznajmio jednom trgovačkom putniku. Između dva svetska rata, rent a car industrija se vezuje i razvija sa razvojem železnice – automobili su se rentirali od-do železničke stanice. Posle II svetskog rata, rent a car istorija se vezuje za razvoj avio saobraćaja. Automobili se rentiraju od-do aerodroma a zaživela je i prodaja “fly&drive” paketa, tj prodaja avio karte i rent a car usluge na jednom mestu i u jednom paketu. Danas je u svetu rent a car industrija tesno vezana za turizam ali i za biznis korisnike – poslovni najam za velike ali i male kompanije koje svoje potrebe za prevozom rešavaju elegantno, ekonomično i kvalitetnije – sklapanjem ugovora o dugoročnom najmu automobila, na mesečnom ili godišnjem ili višegodišnjem nivou. Kome je sve potrebana usluga Rent a car? Svima onima koji nemaju, ili nisu u mogućnosti da voze svoj automobil, a neophodan im je da pređu određenu kilometražu u odeređenom vremenskom periodu. U većini agencija koje se bave Rent a car, nalazi se zaista veliki izbor automobila za iznajmljivanje. Pravi gradski automobili malih dimenzija i povoljne potrošnje goriva, ili velike luksuzne limuzine, u ponudi su čak i kombiji i teretna vozila… – sve što Vama može biti potrebno da završite neki posao, da jurite i brzo stižete sa jedne lokacije na drugu radi posla, da uživate u turističkom obilasku grada i periferije, da prevezete neki veći komad nameštaja koji nije mogao da stane u Vaš auto i sl.
Back to Top