Restorani sa divljači Vračar

Registruj se
Prijavi se
Restorani sa divljači Vračar
restoran-lovac-restorani-sa-divljaci

Restoran Lovac

Beograd, Vračar, Alekse Nenadovića 19 011 2436128
Restoran sa divljači Lovac, u prepoznatljivom beogradskom ambijentu prepunom lovačkih tajni, koji zahvaljujući izloženim puškama i opasačima, galeriji divljači i odabiru boja podseća na prirodni šumski ambijent, naši gosti uživaju u "čašici toplog prijateljskog razgovora", prepušteni oazi već zaboravljenog mira, zadovoljstva i uživanja.
Restoran sa divljači "Lovac" krasi opuštena domaća atmosfera sa naznakama boemije, konobari vešti svom zanatu i nacionalna kuhinja koju mnogi svrstavaju među najbolje u gradu prava mera za kafanu.
Restoran sa divljači Lovac se nalazi na uglu Njegoševe i ulice Alekse Nenadovića, na samo nekoliko koraka od gradske vreve koja se u našoj bašti nimalo ne oseti.
Jedna od najlepših i najvećih restoranskih bašta na Vračaru, sa debelim hladom stare lipe, prijatan je ambijent ispunjen ukusom hrane i bogatim asortimanom pića.
U restoranu sa divljači "Lovcu" smo posebno ponosni na specijalitet "Ćumur na stolu" na kome se služi mešano meso servirano na malom vrelom roštilju na ćumur koji se donosi za sto.
Zahvaljujući dugoj tradiciji u pripremi jela od divljači, specijalnom pacu i tajnama naših kuvara, sigurno ćete uživati u "Lovačkoj korpici", jelenskom fileu na pireu od kestena i domaćim lovačkim kobasicama.
Back to Top