Restorani za svadbe Košutnjak

Registruj se
Prijavi se
Restorani za svadbe Košutnjak
restoran-filmski-grad-restorani-za-svadbe

Restoran Filmski Grad

Beograd, Košutnjak, Kneza Višeslava 88 011 3559180 |
062 481676 |
cena: Cenovnik
RESTORANI ZA SVADBE.
Organizujemo sve vrste ugostiteljskih usluga za svadbe.
Nudimo mogućnost zajedničkog utvrđivanja menija za proslave.
Sala je klimatizovana i prima 270 gostiju.
Pored klimatizovane sale u sklopu restorana su dve prelepe bašte: Gornja - kapaciteta do 500 mesta i Donja - do 120 mesta.
Prirodno okruženje, besprekorna usluga.
Osim po tradiciji dobrog jela i pića i dobre usluge, restoran raspolaže velikim prostorom za igru.
U restoranu se služi nacionalna i internacionalna kuhinja, kao i razne vrste pića.
restoran-kosuta-restorani-za-svadbe
RESTORANI ZA SVADBE BEOGRAD RESTORAN KOŠUTA U sklopu restorana nalazi se i svečana sala kapaciteta 150 mesta (od septembra kapacitet 600 mesta).
Ukoliko želite da Vaš poseban dan provedete na najbolji mogući način, a verujemo da to želite, sa sigurnošću se možete obratiti nama i mi ćemo Vaše slavlje učiniti nezaboravnim.
Odabrali ste životnog saputnika, odredili datum venčanja, sada je na redu da odaberete restoran za venčanje, gde ćete zajedno sa Vašim prijateljima i rodbinom proslaviti Vaš najradosniji dan. Izabrati restoran za venčanje nije lak zadatak i jedna od bitnijih stavki za Vaše venčanje jeste odabir pravog restorana. Ambijent restorana umnogome može uticati na raspoloženje Vas i Vaših gostiju, odnosno, na celokupnu atmosferu. Odabir restorana zahteva dosta vremena, pa prema tome u potragu za odgovarajućim restoranom krenite na vreme. U današnje vreme široka je lepeza restorana koji nude kompletnu organizaciju venčanja. Nažalost, finansijske mogućnosti često utiču na odabir restorana za venčanje. Danas većina restorana ima paket ponude, koje uključuju hranu, piće, dekoraciju i svadbenu tortu.
Back to Top