Restorani za svadbe Jakovo

Registruj se
Prijavi se
Restorani za svadbe Jakovo
salas-stremen-restorani-za-svadbe
RESTORANI ZA SVADBE BEOGRAD SALAŠ STREMEN Organizujte vaše proslave u prelepom ambijentu Salaša Stremen.Salaš "Stremen" je domaćin višebrojnih manifestacija u svojstvu organizatora, kako bi svojim gostima pružio sadržajnije vreme sa odabirom kvalitetnih programa, a u cilju očuvanja autentičnosti i bogatstva naše kulture.Uživajmo na našem salašu.
s-club-restorani-za-svadbe

S Club

Beograd, Jakovo, Jakovačke Desetine 10 011 8417701
RESTORAN ZA VENCANJA S KLUB.
S Club je prepoznatljiv po najlepšim i najromantičnijim svadbama u gradu.
Svadbeno veselje u našem klubu može se održati na više lokacija, u zavisnosti od Vaših želja ( može biti u zatvorenom,otvorenom ili polu otvorenom prostoru).
Restoran „S“ CLUB obuhvata oko 300 mesta i sastoji se od gornjeg dela koji prima oko 100 osoba i donjeg dela ( bašte ) koji poseduje pokretni krov i raspolaže sa oko 220 mesta.
Ono po čemu se izdvajamo od ostalih restorana je organizovanje svadbi na bazenima sa ukrasnim šatorima i pagodama kapaciteta preko 1000 mesta.
Nudimo Vam mogućnost, da prepustite nama, da za Vaše venčanje iz snova, ispunimo svaku Vašu želju, i najsrećniji dan u Vašem životu, bude onakav, kakav ste ga zamislili.
Naši vrhunski kuvari sa dugogodišnjim iskustvom i reputacijom učiniće da naša ponuda bude veoma raznovrsna i fleksibilna, tako da će gosti na Vašoj svadbi biti ugošćeni upravo sa onim specijalitetima koje ste Vi zamislili.
Ako je za potrebe Vašeg slavlja potrebna dekoracija prostora, muzika, osvetljenje ili bilo kakav drugi vid dodatne organizacije, „S“Club Vam stoji na raspolaganju.
Sala sa kapacitetom do 300 osoba, potpuno renovirana, u zimskom periodu sa podnim grejanjem.
Posedujemo sopstveni parking kapaciteta preko 500 mesta.
Mladencima je na raspolaganju delux apartman 24 h, šampanjac, torta, i još dosta poklončića…
Odabrali ste životnog saputnika, odredili datum venčanja, sada je na redu da odaberete restoran za venčanje, gde ćete zajedno sa Vašim prijateljima i rodbinom proslaviti Vaš najradosniji dan. Izabrati restoran za venčanje nije lak zadatak i jedna od bitnijih stavki za Vaše venčanje jeste odabir pravog restorana. Ambijent restorana umnogome može uticati na raspoloženje Vas i Vaših gostiju, odnosno, na celokupnu atmosferu. Odabir restorana zahteva dosta vremena, pa prema tome u potragu za odgovarajućim restoranom krenite na vreme. U današnje vreme široka je lepeza restorana koji nude kompletnu organizaciju venčanja. Nažalost, finansijske mogućnosti često utiču na odabir restorana za venčanje. Danas većina restorana ima paket ponude, koje uključuju hranu, piće, dekoraciju i svadbenu tortu.
Back to Top