Riblji restorani Stari Grad

Registruj se
Prijavi se
Riblji restorani Stari Grad
restoran-vodenica-riblji-restorani

Restoran Vodenica

Beograd, Stari Grad, Bulevar Vojvode Bojovića 5b 011 2628250
Riblji restoran Vodenica je jedino mesto gde možete da probate beli kavijar - namaz pripremljen od ikre šarana.
Dok čekate da omiljeni specijaliteti od rečne i morske ribe budu gotovi, uživajte uz originalnu vodeničarsku lepinju od tri vrste integralnog brašna i domaći pikantni kulen spreman u katama.
Riblji restoran Vodenica podseća da se na ovom mestu u XV veku, u doba vladavine Despota Stefana Lazarevića, nalazila ,,Vodena varoš”.
Vodena varoš je u sebi imala riblju pijacu, male zanatske radnje i vodenice.
Restoran od 1986.godine svojim orginalnim specijalitetima od rečne i morske ribe, prijatnim ambijentom i kvalitetnom uslugom pričinjava vrhunsko hedonističko zadovoljstvo beograđanima, brojnim stranim gostima kao i mnogim poznatim ličnostima.
restoran-papalada-riblji-restorani

Restoran Papalada

Beograd, Stari Grad, Francuska 12 011 7340100
RIBLJI RESTORAN PAPALADA.
Nakon 15 godina uspešnog rada na crnogorskom primorju, vlasnik restorana BALUN iz Reževića, odlučio je da otvori mediteranski restoran PAPALADA, u samom srcu Beograda.
Naš riblji restoran svim Beograđanima pruža priliku da uživaju u najlepšim mirisima i ukusima široke ponude vrhunskih specijaliteta mediteranske kuhinje.
Naša izvrsna ponuda specijaliteta sa Mediterana koje za Vas spremaju vrsni majstori kulinarstva, uvešće Vas u neki drugi svet.
Posebno izdvajamo uvek svežu morsku ribu i plodove mora (lignje, gambori) iz Jadrana, crni rižoto, paste Fruti di mare,Scampi, Pasta con salmon, pasta alla puttanesca, kao i najlepše obrok salate.
Pored najlepših jela od ribe na našem jelovniku nalazi se i široka ponuda nacionalnih crnogorskih jela, kao što su razni sirevi i pršut.
Za sve prave gurmane, tu je izvrsna ponuda specijaliteta od mesa (biftek, pileći file).
restoran-langouste-riblji-restorani

Restoran Langouste

Beograd, Stari Grad, Kosančićev venac 29 063 8132015
RESTORANI - RESTORAN LANGOUSTE Restoran Langouste je nadaleko poznat po ribljim specijalitetima.
Back to Top