Sanitetski prevoz, Transport pacijenata Beograd

Registruj se
Prijavi se
Sanitetski prevoz, Transport pacijenata Beograd
Sanitarni prevoz bolesnika je rizik sam po sebi.
U ne retkim slučajevima, sanitarni prevoz je neophodan, jer ne žive svi ozbiljni bolesnici i pacijenti u Beogradu, gde im je u odredjenom trenutku neophodno lečenje.
S obzirom da se upravo u Beogradu nalaze najveće bolnice i klinike, prevoz bolesnika nije redak slučaj ni u samom Beogradu od bolnice do bolnice.
U slučaju da Vam je transport pacijenata neophodan, nikako to nemojte raditi sami i na svoju ruku, već se posavetujte sa lekarima i pustite profesionalcima da rade svoj posao.
bel-medic-opsta-bolnica-i-dom-zdravlja-sanitetski-prevoz

Bel Medic Opšta bolnica i Dom zdravlja

Beograd, Voždovac, Koste Jovanovića 87 011 3091000
SANITETSKI PREVOZ BEOGRAD BEL MEDIC OPŠTA BOLNICA I DOM ZDRAVLJA Transport pacijenata obavlja se kompletno opremljenim, aklimatizovanim vozilima, uz pratnju medicinske ekipe u Beogradu, u zemlji i u inostranstvu.
opsta-bolnica-una-sanitetski-prevoz

Opšta bolnica Una

Beograd, Voždovac, Vojvode Skopljanca 19 011 7858777
Transport pacijenata.
Zbog toga opšta bolnica UNA u svom tim angažuje samo najbolje, kvalifikovane profesionalace, koji su posvećeni svom poslu i svesni da je brižan odnos prema pacijentu podjednako važan kao i profesionalno znanje.
Upravo vodeći računa o svim aspektima usluge koji su neophodni za bezbedan, udoban i profesionalan transport, opšta bolnica UNA pruža viši nivo zaštite u sistemu zasnovanom na visoko kvalifikovanom medicinskom timu, najsavremenijim tehnologijama, brzi o fizičkim i emocionalnim potrebama pacijenata i njihove porodice.
Želja nam je da naši klijenti budu zadovoljni i sigurni da su izabrali najpouzdaniji, stučan i brižan medicinski prevoz.
Pratnja bolesnika je jedan od najtežih zadataka u radu medicinskog osoblja. Svaka pratnja ima svoje specifičnosti i problematiku a značajno zavise o internim pravilima zdravstvene ustanove kao i lokalnim specifičnostima npr. dužini transporta. Transport vitalno ugroženih bolesnika je značajna procedura tokom koje je bolesnik izložen nastanku i razvoju ozbiljnih i po život opasnih komplikacija. Transportu vitalno ugroženih bolesnika pridaje se posebna pažnja jer je premeštaj bolesnika dokazano prepoznat kao uzrok dodatnog rizika koji doprinosi lošijem ishodu lečenja. Neplanirano duži transport donosi opasnosti u vidu nedovoljnih količina lekova i gasova koji se bolesniku daju u transportu. Prevoz bolesnika iz jedne bolnice u drugu može biti učinjen raznim prevoznim sredstvima: avionom, helikopterom, putnim medicinskim vozilom i brodom. Odabir vozila kojim će se bolesnik prevesti do odredjenog mesta zavisi isključivo od preporuke lekara.
Back to Top