Sanitetski prevoz, Transport pacijenata Beograd

Registruj se
Prijavi se
Sanitetski prevoz, Transport pacijenata Beograd
Sanitarni prevoz bolesnika je rizik sam po sebi.
U ne retkim slučajevima, sanitarni prevoz je neophodan, jer ne žive svi ozbiljni bolesnici i pacijenti u Beogradu, gde im je u odredjenom trenutku neophodno lečenje.
S obzirom da se upravo u Beogradu nalaze najveće bolnice i klinike, prevoz bolesnika nije redak slučaj ni u samom Beogradu od bolnice do bolnice.
U slučaju da Vam je transport pacijenata neophodan, nikako to nemojte raditi sami i na svoju ruku, već se posavetujte sa lekarima i pustite profesionalcima da rade svoj posao.
bel-medic-opsta-bolnica-i-dom-zdravlja-sanitetski-prevoz
SANITETSKI PREVOZ BEOGRAD BEL MEDIC OPŠTA BOLNICA I DOM ZDRAVLJA Transport pacijenata obavlja se kompletno opremljenim, aklimatizovanim vozilima, uz pratnju medicinske ekipe u Beogradu, u zemlji i u inostranstvu.
opsta-bolnica-una-sanitetski-prevoz

Opšta bolnica Una

Beograd, Voždovac, Vojvode Skopljanca 19 011 7858777
Transport pacijenata.
Zbog toga opšta bolnica UNA u svom tim angažuje samo najbolje, kvalifikovane profesionalace, koji su posvećeni svom poslu i svesni da je brižan odnos prema pacijentu podjednako važan kao i profesionalno znanje.
Upravo vodeći računa o svim aspektima usluge koji su neophodni za bezbedan, udoban i profesionalan transport, opšta bolnica UNA pruža viši nivo zaštite u sistemu zasnovanom na visoko kvalifikovanom medicinskom timu, najsavremenijim tehnologijama, brzi o fizičkim i emocionalnim potrebama pacijenata i njihove porodice.
Želja nam je da naši klijenti budu zadovoljni i sigurni da su izabrali najpouzdaniji, stučan i brižan medicinski prevoz.
opsta-bolnica-alfa-medic-sanitetski-prevoz

Opšta bolnica Alfa Medic

Beograd, Palilula, Osmana Đikića 3 011 7858888
SANITETSKI PREVOZ, TRANSPORT PACIJENATA.
Alfa Medic transport obezbeđuje medicinski stručan i bezbedan transport pacijenata kako na području Beograda i Srbije, tako i širom sveta.
Posete zdravstvenim ustanovama za dijalizu, hemioterapiju i druge medicinske tretmane, transport od jedne do druge medicinske ustanove ili helikopterski i avio medicinski domaći i međunarodni transport, brzo i efikasno možete organizovati pozivom naše dežurne službe na telefon 011 785 88 88.
Visoko kvalifikovani lekari i medicinsko osoblje specijalizirani iz oblasti urgentne medicine, traume i kardiologije, pedijatrijske i neonatalne medicinske sestre u svakom trenutku su na raspolaganju u zavisnosti od potreba za svakog pojedinačnog pacijenta.
Najsavremenija medicinska oprema za monitoring pacijenta uključujući EKG, defibrilator, kiseonik, aspirator, infuzione pumpe, respiratorna i intubaciona oprema, garantuju sveobuhvatnu, profesionalnu i bezbednu negu.
Alfa Medic transport posvećen je obezbeđivanju najvišeg kvaliteta, pa je zato briga o udobnosti podjednako važna kao i adekvatna medicinska nega koju obezbeđujemo.
Kreiranje udobnog okruženja i ljubaznost medicinskog osoblja pomaže pacijentu da se oslobodi od stresa koji prirodno proživljava u ovakvim situacijama.
Zbog toga Alfa Medic opšta bolnica u svoj tim angažuje samo najbolje kvalifikovane profesionalace koji su posvećeni svom poslu i svesni da je brižan odnos prema pacijentu podjednako važan kao i profesionalno znanje.
Upravo vodeći računa o svim aspektima usluge koji su neophodni za bezbedan, udoban i profesionalan transport, Alfa Medic opšta bolnica pruža viši nivo zaštite u sistemu zasnovanom na visoko kvalifikovanom medicinskom timu, najsavremenijim tehnologijama, brzi o fizičkim i emocionalnim potrebama pacijenata i njihove porodice.
Naša želja je da naši klijenti budu zadovoljni i sigurni da su izabrali najpouzdaniji, stučan i brižan medicinski prevoz.
Gde god da ste, Alfa Medic transport može doći do Vas.
Pratnja bolesnika je jedan od najtežih zadataka u radu medicinskog osoblja. Svaka pratnja ima svoje specifičnosti i problematiku a značajno zavise o internim pravilima zdravstvene ustanove kao i lokalnim specifičnostima npr. dužini transporta. Transport vitalno ugroženih bolesnika je značajna procedura tokom koje je bolesnik izložen nastanku i razvoju ozbiljnih i po život opasnih komplikacija. Transportu vitalno ugroženih bolesnika pridaje se posebna pažnja jer je premeštaj bolesnika dokazano prepoznat kao uzrok dodatnog rizika koji doprinosi lošijem ishodu lečenja. Neplanirano duži transport donosi opasnosti u vidu nedovoljnih količina lekova i gasova koji se bolesniku daju u transportu. Prevoz bolesnika iz jedne bolnice u drugu može biti učinjen raznim prevoznim sredstvima: avionom, helikopterom, putnim medicinskim vozilom i brodom. Odabir vozila kojim će se bolesnik prevesti do odredjenog mesta zavisi isključivo od preporuke lekara.
Back to Top