Sanitetski prevoz, Transport pacijenata Novi Sad

Registruj se
Prijavi se
Sanitetski prevoz, Transport pacijenata Novi Sad
dom-zdravlja-dr-cvjetkovic-sanitetski-prevoz
SANITETSKI PREVOZ PACIJENATA.
NAJBRŽI i NAJPOUZDANIJI SANITETSKI PREVOZ U VOJVODINI.
Uz tehnička rešenja ugrađena u naša vozila i edukovani stručni tim u mogućnosti smo Vam pružiti kvalitetnu, efikasnu i nadasve sigurnu uslugu.
Prevoz kompletno opremljenim, udobnim, klimatizovanim, medicinskim, sanitetskim vozilima marke Fiat Ducato: Mogućnost prevoza sa medicinskom pratnjom (lekar - kardiolog, anesteziolog i drugi specijalisti, medicinski tehničar) ili bez pratnje.
Ugrađena tehnološka i tehnička rešenja u vozilima, bez pravilno osposobljenih ljudi ne znače ništa.
Zbog toga stručni tim sastavljen od medicinskog osoblja i profesionalnog vozača koji mogu iskoristiti tehnologiju ugrađenu u vozila osiguravaju kvalitetnu, efikasnu i nadasve sigurnu uslugu.
Prevoz do bolnica, staračkih domova, banja, privatnih destinacija na području Vojvodine, Srbije i inostranstva.
Pratnja bolesnika je jedan od najtežih zadataka u radu medicinskog osoblja. Svaka pratnja ima svoje specifičnosti i problematiku a značajno zavise o internim pravilima zdravstvene ustanove kao i lokalnim specifičnostima npr. dužini transporta. Transport vitalno ugroženih bolesnika je značajna procedura tokom koje je bolesnik izložen nastanku i razvoju ozbiljnih i po život opasnih komplikacija. Transportu vitalno ugroženih bolesnika pridaje se posebna pažnja jer je premeštaj bolesnika dokazano prepoznat kao uzrok dodatnog rizika koji doprinosi lošijem ishodu lečenja. Neplanirano duži transport donosi opasnosti u vidu nedovoljnih količina lekova i gasova koji se bolesniku daju u transportu. Prevoz bolesnika iz jedne bolnice u drugu može biti učinjen raznim prevoznim sredstvima: avionom, helikopterom, putnim medicinskim vozilom i brodom. Odabir vozila kojim će se bolesnik prevesti do odredjenog mesta zavisi isključivo od preporuke lekara.
Back to Top