Servis letve volana Beograd

Registruj se
Prijavi se
Servis letve volana Beograd
Servis letve volana Beograd, servis letve volana cena, gde možete uraditi remont letve volana ili popravku letve servo volana, sve saznajte u kategoriji servis letve volana Beograd.
Treba Vam adresa i telefon servisa u Beogradu koji nude popravku letve volana na Vašem automobilu?
Detaljne prezentacije servisa koji nude servis letve volana su pred Vama, servisi za letvu volana sa preporukom, profesionalna usluga.
Zakažite direktno servis letve volana, pitajte ih za prvi slobodan termin.
Saznajte cene servisa letve volana kod svih servisa u Beogradu.
Nemojte odlagati servis letve volana, a mi Vam pomažemo jer ovi beogradski servisi nude najkvalitetniju i najpovoljniju uslugu popravke letve volana.
Cena servisa letve volana se može razlikovati, a vi se ovde detaljno informišite šta sve ulazi u pojedinačnu cenu usluge servisa ili remonta letve volana.
Servis letve volana Beograd, veoma se traži pošto je ovo jedna od popravki na automobilu ili drugom vozilu, koja ne može da čeka.
Auto se ne može smatrati bezbednim i tehnički ispravnim ukoliko nešto nije u redu sa letvom volana, stoga proverite stanje letve volana na Vašem vozilu, obratite se ovim profesionalcima sa iskustvom koje Vam predstavljamo u kategoriji Servis letve volana.
auto-servis-savicic-servis-letve-volana
Remont letve volana Beograd.
Remont letve volana podrazumeva prvo defektološki pregled tj stručno ustanovljavanje kvara do koga je došlo a onda i remont istog.
Najčešći uzroci kvara na letvi volana su dotrajalost usled starosti ili pređen veliki broj kilometara samog vozila.
Počeci kvarova na servo upravljaču su propadanje manžetni, ležajeva ili semeringa.
Kada dođe do propadanja manžetni onda dolazi do prodora vode i pojave korozije na samim zupačinicima letve.
Kada izvšimo defektažu na samoj letvi volana počinjemo sa remontom.
Kako se obavlja remont letve volana u našem centru: Pre svega moramo rastaviti samu letvu volana.
Kod samog rastavljanja je potrebno obratiti pažnju na potrošnost zaptivnog sistema, na oštećenja glavnog cilindra i razvodne komore, proveriti stanje u cevima visokog pritiska, ustanoviti stanje zupčaste osovine za dalje korišćenje, te ustanoviti stanje pužne osovine i potrošnju samih zubaca na njoj.
Kada smo ustanovili tačno stanje naše letve volana pristupamo mašinskoj obradi glavnog cilindra, razvodne komore, zupčaste osovine te samog puža.
Sa mašinskom obradom dobijamo tehničku ispravnost svih navedenih delova.
Sledi ugradnja originalnih kitova predviđenih za vašu letvu volana (ležajevi, semerinzi, manžetne itd).
okta-tech-servis-letve-volana
SERVIS LETVE VOLANA BEOGRAD OKTA TECH Zašto je bitno da vaša servo letva volana bude vraćena u fabrički standard?
Zato što jedino u tom slučaju je bezbedna za upotrebu.
Mnogo ljudi zaboravlja da ovim uređajem upravljate vozilom,tako da svako odstupanje od parametara može biti fatalno.Posle završenog remonta servo letvu priključujemo na probni sto na kome pored testiranja curenja , merenja protoka , pritiska vršimo i potrebna štelovanja.Servo letva ima specifičan sistem otvaranja razvodnika torzionom oprugom tako da je od velike važnosti da sama uložena sila za otvaranje razvodnika nebude veća od dozvoljene.Ako podešavanja nisu u dozvoljenim odstupanjima može doći do pucanja torzione opruge,blokade volana,dobijanja "kontra volana
Servis letve volana veoma je značajna stavka i ukoliko se prilikom pregleda vozila utvrdi da je neophodno uraditi servis letve volana onada je veoma važno da se taj servis odnosno popravka letve volana uradi što pre. Automobil ili neko drugo vozilo nekon urađenog servisa letve volana bezbedan je za vožnju ukoliko su zadovoljene i sve druge stavke koje se podrazumevaju da bi vozilo bilo tehnički ispravno. Kada se vrši servis letve volana, pre samog početka bilo kakvih radova radi se detaljna defektaža servo letvi. Proveravaju se zubi na osovini, stanje razvodnika, osovina, kao i španeri na letvi, jer su to delovi koji se ne mogu servisirati ako imaju neka mehanička oštećenja. Prilikom defektaže utvrđuje se u kom je stanju servo letva, kakvo je ulje koje se nalazi unutra i da li je reparacija letve volana moguća i isplativa. Servis servo letvi volana radi se nakon urađene defektaže. Ako je utvrđeno da je došlo do curenja usled oštećenja osovine (korozije) nastalog prilikom pucanja zaštitne manžetne, osovina se brusi. Ukoliko je osovina u dobrom stanju, menjaju se svi zaptivni elementi. To su: spoljni i unutrašnji semering osovine, gornji i donji semering razvodnika, teflonski prstenovi i gumice razvodnika i teflonski prsten i gumica na klipu. Čišćenje celokupnog sistema pre svakog sastavljanja i vraćanja semeringa neophodno je zato što hidraulika ne trpi prljavštinu i nečistoću, pa bi bilo kakva sitna nečistoća u servo ulju mogla da dovede do oštećenja semeringa i ponovnog curenja. Potrebno je da se, ukoliko je utvrđeno da treba uraditi servis letve volana, odmah obratite servisu koji nudi tu uslugu i da servis uradite bez odlaganja.
Back to Top