Škola vajanja Vračar

Registruj se
Prijavi se
Škola vajanja Vračar
centar-za-likovno-obrazovanje-sumatovacka-skola-vajanja
ŠKOLA VAJANJA.
Cilj predmeta je ovladavanje praktičnim veštinama vajarske tehnike i tehnologije, opservacije živog modela, razumevanje anatomije čoveka i unutrašnje konstrukcije, proporcija, uspostavljanje pravilnog odnosa celine i detalja u kompoziciji i upoznavanje sa razvojem umetnosti.
Centar za likovno obrazovanje – Šumatovačka (osnovan 1948.) je ustanova kulture, umetničkog stvaralaštva i obrazovanja od značaja za grad Beograd i šire.
Kulturna je baština naše zemlje prvog reda, koja ima važno mesto za vizuelne i likovne umetnosti, i za umetničku pedagogiju.
Činjenica da je od 1948.
do danas u ovoj ustanovi kulture svoja prva znanja i iskustva steklo više hiljada polaznika koji su stvarali njenu istoriju, njena duga tradicija i plejada veoma značajnih umetnika koji su na različite načine vezani za nju, čine je posebnom i potvrđuju njen status od značaja.
art-depo-studio-skola-vajanja

Art Depo Studio

Beograd, Vračar, Sredačka 2 069 3423442
ŠKOLA VAJANJA.
Aktivnost radionice vajanja odvija se u formi dva časa (120 min.), dva puta nedeljno.
Radiće se u malim grupama (do 12 polaznika) podeljenim po uzrastima.
Termini radionice vajanja su fleksibilni.
Art Depo Studio je porodica kreativnih radionica u kojima deca i mladi svih uzrasta mogu da uče i usavršavaju različite umetničke veštine.
Po pažljivo osmišljenom programu i u interesantnoj formi, polaznici mogu da savladaju osnove ili da usavrše već postojeće znanje u okviru sekcije koju odaberu.
Aktivnosti svake sekcije se održavaju dva puta ili jednom u toku nedelje po grupama ili individualno.
LOKACIJE
Back to Top